25 Maj

I lördags var det kulturnatta. Var inte den bästa kvällen, men det funkade. Var med ett par stycken och gick runt och satt uppe vid tågstation, för där fick man dricka enligt polisen så vi gick dit. När vi skildes åt så träffade jag och albin lina och simone och deras kompis så vi var med dom ett tag. Jag var nykter och jag blev ganksa less ibland, fick ta hand om albin där ett tag för han var inte så speciellt nykter.
Jag och Albin kom hem vid halv tre och vi gjorde mat och sen gick vi och la oss, det behövdes kan jag säga, för jag var rå trött.

Idag har jag varit på vårdcentralen igen. For ner på stan efter det och träffade Elle och morsan, vi gick runt lite grann och jag käka på frasses, sen for morsan hem och vi träffade Mia och var med henne. Gick runt i lite olika affärer och kolla lite, men det var bara Mia som handlade, och hon handlade en hel del.

Just nu sitter jag hos morsan och väntar på att klockan ska bli halv åtta, för då är det en film på fyran som jag och Benny ska se, med stefan och krister. Sen blir det att fara hem och sova hemma inatt, och vara med kurre lite. Han har det inte lätt som är ensam hemma för det mesta, för jossan är ju inte där så mycket, bara sover typ. Tycker synd om honom. :(

Imorgon om det är bra väder ute så ska jag, mamma och Benny fara ut till stugan och sova där. Det ska bli skönt att få komma bort från stan lite och känna lugnet en stund. Kankse tar med kurre också, får se hur det blir. Beror på om vi ska till hörefors på onsdag eller inte.

Min hand blir bättre och bättre, så förhoppningsvis är det borta snart, om det nu inte blir värre. Det ser fördjävligt ut tycker jag, men det ska se ut så säger dom. Men det är ingen fara. Slutar äta pencilinet på onsdag så det ska bli skönt. Hoppas det har hjälpt nu så infektionen inte kommer tillbaka sen.


23 maj

Just nu sitter jag hemma hos mig. Skönt att vara hemma igen. Albin står och dammsuger min lägenhet och tvättar golvet, jag började med han tog över, så då hamnar jag här.

Igår såg vi på talang och sen wallander. Vi två sov i syrrans säng, och den är inte stor. Jag vakna vid tre och gick och la mig i soffan för det var för varmt och för trångt. Låg vaken i typ en timme och kunde inte somna om. Vaknade igen imorse vid halv tio av att mammaoch benny for, så jag och albin la oss och såg på en till wallander film, och då började det åska och regna/hagla. Jäte kul, NEJ! Så vi tog oss var sitt paraply och gick hem till mig, och nu är vi här.

Blir att äta middag hos mamma och sen fara ner på stan. Får se vad som händer där, blir iallfall nykter ikväll.
Nu ska jag gå och se hur duktig Albin har varit.

22 Maj

Har varit på stan idag, med albin och lillanna. Gick runt ohh kolla lite i affärer, jag köpte ett nytt tangentbord till min dator och tre wallander filmer för 199 kr. Gick och satte oss på kajen, för det var så grymt mycket folk och så grymt varmt. Träffade lite folk också. Kul att träffa några när man bara har varit hemma i typ två veckor och inte träffat någon.

Ikväll blir det att se på talang nu klockan åtta, och sen blir det att se wallander med benny, och hoppas på att det blir lika bra väder imorgon som i dag. 










21 Maj

Idag har jag varit på vårdcentralen på teg, eftersom den på ersboda var stängd.  Handen såg bra ut, men det är fortfarande infekterat och det kär ta ett tag innan allt försvinner.

Vädret idag har ju inte varit det bästa. Var kallt i morse men solen kom fram en stund på fömiddagen, och nu är det kallt och tråkigt igen. 9 grader ute, ursch. Har bara varit hemma idag, sov en stund på förmiddagen och annars har jag inte gjort så mycket, sett på tv. Har suttit och spelat kort med mamma och Benny nu ikväll, och snart ska jag och mamma sätta oss och planera lite inför studenten.

Imorgon blir det att fara ner på stan och träffa albin och ta oss en glass och sätta oss på kajen en stund, om det är bra väder vill säga. Ska också fara hem och vara med Kurre lite imorgon tror jag. Har inte träffat han på ett tag nu. Jag saknar honom, min lilla sötnos!

19 maj

Idag ska jag till vårdcentralen klockan två och se om min hand har blivit nå bättre. Men det tror jag inte, för det känns inte som så. Fick veta igår att jag har fått en infektion, så jag går på pencilin nu i tio dagar. Ena blåsan har blivit mindre, det är bra, men den andra blir bara värre, och nu har den börjat läka också så det bara rinner från den. Och tummen gör bara ont och ser fördjävlig ut, enligt mig. Inte trevligt att se.

Ikväll ska jag hem till mig och vara med katten lite och betala en massa räkningar och bara vara. Har inte varit hemma hos mig på typ två veckor, bor ju som sagt hos mamma. Har bara varit där en snabbis nån gång. Men jag har ju som sagt jossan som bor där nu.

Annars händer det inte så mycket idag. Blir bara att vara hemma och se på film med benny, som vanligt. ;) Har sett alla beck och nu har vi lånat wallander av grannen som vi ska se. Vi är helt inne i dom.



14 maj

Nu var det ett tag sedan jag skrev här, men det har hänt så mycket, och jag sitter sällan vid datorn.

I fredags natt åkte jag in på akuten och låg där hela helgen och fick komma hem i måndags. Hade fått kramper och så hade jag tuppat av i sängen, andra gången nu på typ en månad. Hällde över mig varmt te också så jag har två stora blåsor på vänster långfinger och pekfinger, och sen vet jag inte vad jag har gjort, men på tummen har jag ett stort äckligt köttsår. Det gör ont och det är inte trevligt. Har ett bandage och åker till vårdcentralen och lägger om det varje dag. Kan knappt använda vänster hand, så jag är lite handikappad. Har fått medicin nu också, dom tror det är epilepse ( eller hur det nu stavas) så jag har fått nån krampmedicin som jag ska ta varje dag i tre månader, och sen kankse det blir längre.

Har varit och gjort ett EEG idag, rönkat hjärnan typ. Sen skulle dom också kolla hjärtat och skicka mig på öron. Så jag går bara och väntar på svar så jag vet vad det är. För första gången hände på skolan och nu andra gången hemma. Vill inte att det ska ända igen. Inte för att jag kommer ihåg så mycket men, jag var borta i typ 40 minuter innan jag kom tillbaka.

Just nu är jag sjuksriven från praktiken och kommer vara det nästa vecka också. Kan inte vara på dagiset med min hand, kan ju knappt klä mig eller göra nåt, för ta hjälp hela tiden typ. Så det blir nog att jag far dit den sista veckan, och det känns lite surt, men man kan inte göra så mycket.

har man tråkigt så...

Frågor och svar

1. Hur gammal är du om fem år? 26
2. Vem var den sista du träffade? mamma och benny
3. Hur lång är du? 1.75
4. Vilken var den senaste film du sett?  beck - the money man
5. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Jodå, det är bara bra" - Daniel
6. Vem ringde du senast? Benny
7. Vad är helgens planer? Novas dop på lördag.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på vad det gäller 
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda,
10. När såg du din mamma senast? ser henne just nu
11. Vilken ögonfärg har du? blåa
12. När vaknade du idag? halv elva
13. Har du någon gång hittat en katt? har jag väl
14. Vilken är din favoritplats? hemma
15. Vilken plats föredrar du minst? en koja ute i skogen.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?i umeå med en kille och jobb
17. Vad skrämde dig som barn? hm, ingen aning
18. Vem fick dig att skratta senast? morsan
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja. vad är det?
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär
21. Hur många kuddar har du i sängen? två
22. Hur många landskap har du bott i? Ett
23. Har du spytt på nån nångång? tror inte de.
24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor
25. Är du social? Ja, när jag vill 
26. Vilken glass är din favorit? Choklad.
27: Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa!
28. Tycker du om kinamat? ja, det gör jag
29. Sover du med eller utan kläder på dig? Kläder.
30. Tycker du om kaffe? nej
31. Vad dricker du till frukost? helst juice 
32. Sover du på nån särskild sida? nej, tar upp hela sängen
33. Kan du spela poker? inte så bra.
34. Tycker du om att mysa? Ja självklart!
35. Är du en beroende människa? Ja typ, 
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja, två stycken andra...
37. Vill du ha barn? ja, det vill jag, men inte just nu!
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? ja, senst i fredags natt
40. Föredrar du havet eller en pool? pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder
42. Äger du dyra smycken?ja, det tror jag
43. Har du någonsin mött en älg i skogen? jag vet inte, tror inte de...
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? sockerkaka
45. Vem är den roligaste människan du känner? ojoj, vet inte
46. Välj ett ärr på din kropp? knäna
47. Vad har du för ringsignal? vet inte vad den heter
48. Har du kvar något klädesplagg från när du va liten? Dopklänningen,
49. Flirtar du mycket? ibland
50. Vart togs din profilbild? minns inte
51. Kan du byta olja på bilen? haha nää, om jag får hjälp
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej,
53. Vilken var den senaste bok du läste? pojken som inte fanns
54. Läser du dagstidningen? ibland,
55. Prenumenerar du på någon veckotidning?nej, men jag har gjort
56. Dansar du i bilen? Kan man göra det?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Lugna favoriter
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? hm, vet inte
59. När var du i kyrkan senast? farmors begravning
60. Är du nöjd med din kropp? Näe.
61. Är du gift? Annars, tror du att du kommer gifta dig någon gång? Jag vill gifta mig, men inte nu.
62. Tror du ärligt att du kommer hitta din livs kärlek? Ja. såklart!

4 maj

SItter och kollar igenom alla bilder jag har på datorn.. Shit... så fula....haha.... speciellt alla från alla fester!

Idag var jag ledig. Skönt med en långhelg. :) Så idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Bara tagit det lugnt. Diskat bort efter igår. Har tvätttid ikväll, skönt att få nå rena kläder. Har typ ingenting rent, så det behövs. Annars ska jag bara ner på stan en snabbis och lämna ett papper till skattaverket om deklartionen, kändes jobbigt men måste göras innan tolv inatt.

Från i lördags!

   

3 Maj

Nu är det en ny månad och tiden har gått så grymt fort.

På valborg käkade jag och albin hemma hos morsan, grillat. Sjukt gott var det. :) Gick sedan hem till lillanna och var där en stund och sen gick vi alla ner till ängarna för dom skulle spela brännboll. Var där typ en timme och sen bestämde vi oss för att gå hem till mig. Men där var folket bara i typ en timme också, för sen skulle alla vidare till haga och vissa skulle hem. Det blev en liten tråkig valborg. Men det var ju bara att göra det bästa av situationen. Hade iallfall det mysigt på natten, med dig. ;)

Igår var jag och albin och carro nere på kajen och drack lite. Det var mysigt, men det blev lite kallt efter ett tag, så vi for hem till mig och grillade lite korv på ballkongen och sjöng lite och lyssnade på musik och bara umgicks. Det var ett tag sedan jag och carro umgicks, så det var kul. Aöbin for hem vid tolv då hans mamma kom och hämtade honom så nu är jag själv.

Idag blir det att städa, för det ser fördjävligt ut på ren svenska! Får bara hoppas att min damsugare vill fungera, har inte varit och lämnat in den på garantin än, det måste också göras.


Lägger in bilder från valborg och igår lite senare.


RSS 2.0