30 januari

Helgen har varit bra, lugn och skön. I fredags somna jag då jag kom hem och sov fram till typ sju, såg på lets dance och somna sen. Igår var jag på begravning och kvällen spänderades i sängen och film. Idag har jag tvättat lite och plockat undan här hemma, for till mamma på middag fick kyckling med ris, mumma! Blir även att ta med det till lunch imorgon! :) Ska snart ta och krypa i säng tror jag, ta och göra varm oboy och en macka kände jag lät gott! ;D


27 januari

Kom nyss på att jag har inte ätit nån middag idag. Men jag är inte särsklit hungrig idag så får ta mig nån macka sen när jag ska lägga mig, som borde bli snart. Håller på att tvätta ikväll och tittar runt överallt på nätet.

Har börjat jobba 7-16 denna vecka på prov och det har gått bra. Ska fortsätta med dom tiderna för ja gör ju som ändå inget när ja kommer hem ändå. Ska sätta mig och plugga en stund snart, har bokat in provet nästa torsdag så nu gäller det att plugga in så att verkligen allt sitter! Men det ska nog gå.


Har blivit helt beroende av spelet mahjong. Sitter och spelar det hela tiden, men det är svårt ibland, tror jag bara har lyckats får ut den en gång, men jag är nära ;D



23 januari

I fredags efter skolan for jag ner på stan med familjen och kolla runt, skulle se om jag hitta nåt på HM eftersom jag har kvar pengar på pressentkortet där men jag hitta ingenting jag vill ha, så jag fick spara det. Efter det for jag och syster hem till pappa för att Macrcus fyllde år. Vi käkade tacos och tårta ;D Jag for hem där vid åtta för jag blev riktigt trött och somna på en gång då jag la mig.

Igår städade jag här hemma och laddade ner några filmer som jag låg och såg, fast såg bara tre så jag har några kvar att se. Charlie st cloud var en riktig bra film, att jag inte har sett den tidigare. Såg även The human centipede, vilken jävla film det var. Att man ens kan komma på att göra sånna filmer. Fan, sy ihop tre stycken människor via mun och rumpa och låta dom leva så :S Riktigt sjukt.

Idag ska jag städa köket när jag inte tog det igår och sedan blir det bara lugnt, kankse lägger mig och se på en film eller nåt =)



19 januari

God morgon. Håller på att göra mig klar för att snart gå till bussen. Börjar sju i veckan, så det gäller att stiga upp strax före fem, och jag har lyckas nu i två dar, det är rätt duktigt för att vara jag.

Ska möta upp mamma på OBS vid två och handla, har ingenting hemma och nu när hon har fått pengar så ska jag låna. Mina kommer inte fören nästa vecka, (hoppas jag då) , eftersom det har blivit strul. Ska tvätta ikväll också, och annars blir det väl att sova tidigt som alltid, ganska skönt ändå ;D

16 januari

Var hos mamma på gomidag ikväll, fick med mig resten som blev över så ska äta det till lunch imorgon! =)
Igår kom en kompis ner från skellefteå, ganksa sent blev det, men det vart som lite tvärbestämt. Men kul var det iallfall att träffas. Låg i soffan och såg på filmer och somna inte fören typ efter tre eller vad klockan nu var. Annars har jag inte gjort så mycket alls i helgen.

Har suttit nu och lagt in låtar på min mp3, la in några som inte funkade och jag som inte är så tekninsk av mig fattade ju ingenting.. Men då visade det sig att det var mp4 istället för mp3 eller nåt i den stilen.

Nu ska jag gå och göra mig nå kvällsfika och sedan lägga mig i sängen och sova. Nu börjar klockan bli mycket ;) Bara jag kan sova, sov till halv tolv idag så. Men jag är ganska trött så det ska nog gå bra, hoppas jag. Så är det varje söndag, man kan aldrig sova när man ska.


Westlife, snygga och bäst! ;D

15 januari

Idag har jag inte gjort nåt alls. Skulle ta ner julgardinerna och sätta upp dom andra.. men jag kunde inte bestämma mig vilka som skulle vara vart, och sen var jag tvungen att stryka dom med, och det orkade jag inte idag, så det får jag väl göra nån annan dag då jag orkar de ;p Ikväll blir det att göra ingenting, ska se två filmer på tv. =)

Såg nyss på termometern och vi har -21 grader. Vad hände med det "varma" dagarna? Mer snö skulle vi visst också få imorgon. Jag tycker det räcker nu. Vi har tillräckligt.


14 januari

Idag var en kort dag, slutade tolv. For till mariehem en snabbis innan jag for hem. Råkade somna 1½ timme. Skulle bara vila mig en stund, men ja somna. Skulle till morsan och käka middag men det blev inge middag, utan väntade på att benny skulle sluta jobba. Vi två for på obs och småhandla lite och apoteket.

Ikväll har jag sett på lets dance och tagit bort lite julsaker. Känns lite tomt, men det kommer snart att man ska ta fram det igen. Nu sitter jag och spelar musik och spelar nå spel på FB. Ska väl lägga mig på ett tag tror jag, så man vakna nån vettig tid imorgon. Imorgon blir det att städa här och byta gardiner.


13 januari, igen

Sitter och tittar på tatueringar. Jag vill ha, men vet inte riktigt vad jag vill göra. Jag vill ha en på handleden men måste bara komma på vad. :/

Hittade en tatuering som jag själv tycker är ful.
Visst så är det också jävligt fult med heltäckande tatueringar på kroppen, förstår inte varför man vill ha det?!


13 januari

Idag gick ja bara tre timmar, for till tandläkarn för en vanlig undersökning. Det kommer bli hållagning framöver, och allt som allt kommer gå på 4100, så jag behöver inte skriva ut hur många ;p Man blir ju fan runerad, frågan är bara hur fan jag ska ha råd? :O detta blir ett misterium.

Sitter nu och lyssnar på Jay och ska väl snart börja göra nåt här hemma. Tvättade igår och hade tänkt ta bort julen, eller iallfall börja lite smått så får jag fortsätta i helgen. Men vi ser hur mkt jag gör ikväll ;p

Annars går det bara bra i skolan, eller "jobbet" eller vad man nu ska kalla det. ;p Har två veckor kvar innan jag ska göra första provet, så nu gäller det att stenplugga. Igår gick vi igenom det sista kapitlett i del 1 av provet, så nu gäller det bara att få allt att fastna. =)




7 januari

Har precis sett på Lets Dance, kul att det har börjat igen. Så man har nåt att göra under fredags kvällarna. ;D Har redan fått mina favoriter! ;D Håller också på att baka en sockerkaka, tog ut den från ungen nyss. Den står och svalnar, smakade en bit och den blev inte den godaste sockerkakan ;p menmen, man kan inte lyckas jämt, huvudsaken den går att äta iallfall ;D

Gick halv dag idag, slutade klockan tolv. Det var skönt, råkade till och med somna en stund där borta, fast det var inge skönt, låg på sementgolv eller stengolv eller vad det va ;p haha. Annars har jag som inte gjort så mycket idag. Sett lite på tv och bara tagit det lugnt.

Har laddat ner tre filmer ikväll, vet inte om jag ska se nån av dom ikväll eller om jag ska gå och lägga mig i sängen och se dom imorgon istället. Börjar bli trött så börjar jag se så kommer jag ändå somna känner jag. Så jag tror jag skippar dom ikväll. Vet att klockan bara är barnet och det är fredag men vaknar man tidigt så vill man sova, och då kan jag vakna tidigt imorgon också och inte vända på dygnet i helgen. (som jag alltid är expert på) när man är ledig, även om det bara gäller någon dag ;p

Hittade den här bilden, tycker den var ganksa frän ;p




5 januari

Det var en kort dag idag, slutade elva. Så idag har jag tvättat och städat lite, håller fortfarande på med tvätten men nu får den vänta på ikväll. Ska snart fara och handla och sedan till mamma för go middag och lite öl. Elle ska också dit så det blir nog trevligt. :) Håller på att välja kläder, lite fin vill man ju vara, fast det mesta är i tvättstugan på tork. :/ aja. nåt hittar jag säkert.

4 januari

Nu var det ett j*vla tag sedan jag skrev har jag märkt. men så kan det vara!

På jul var jag hos mamma och benny med alla syskonen och nova. Fick rikigt mycke bra saker, bland annat: en bordslampa, dataväska, underkläder, filmer, örhängen och annat. Juldagen for vi till pappa och åt middag och fick julklappar där: en skrivare, pressentkort på HM-500kr och så. Riktigt bra helg. :)

Nyår firade jag hos Elle. Blev middag där med några kompisar. Och sedan blev det fest. Spelade nå spel och hade kul. Klockslaget spänderades på stan. Efterfesten var hos Elle. Sov där och kom isäng vid fem. Lördagen var en rikigt dålig dag, vi låg i soffan framför tv:n hela dagen och orkade nästan inte röra oss, men så ska det vara dagen efter, speciellt på nyår. Då vet man att man hade kul :)

Var ledig hela förra veckan, så igår började vi igen. Skönt att komma igång igen, att göra nåt om dagarna, lite less på att vara hemma ;p haha 

For på möte när jag slutat och blev typ klar med mitt cv och mitt personliga brev. Känns rikigt bra att det är klart. =)



Lite julbilder. Nyårs bilder kommer väl sen när jag fått dom!






RSS 2.0