30 april

Valborg idag då. =) Var på middag hos mamma och benny ikväll. Elle, Nova och Elin kom dit också. Kul att busa lite med nova. :) SItter ju nu och kollar på talang och har tagit mig en öl. Snart blir det att fara på fest på teg :) Bara albin kan skynda på taxin lite så vi kommer dit nån gång ;)

Imorgon skulle vi ut i stugan, men det verkar inte bli så eftersom vädret inte tilllåter de =( Så det blir nog bara att ta det lugnt. Lär nog vara rätt bakis också så :)


29 april

Kom nyss på att det är den första maj på lördag. Tiden går verkligen fort. Snart sommar och värme ;D

Idag var jag på möte på ungdomscenter eller va de het ;p det gick fort och bra. Nu börjar det hända saker. :)
Känner verkligen peppen nu på jobb eller praktik. Jag har nyss käka lunch och ska börja städa.

Har suttit på pontshop och tjänat ihop 5 tusen poäng på typ en halvtimme ;D Snart kan ja förvändla det till present kort eller annat. :) Drygt med alla undersökningar men det finns mycket annat att göra också :)

Imorgon, på valborg har ja ingen aning om vad jag ska göra. Blir nog att käka middag hos mamma och sen får vi se vad som händer. Men det blir nog bara en lugn kväll med lite öl och så ;D Förhoppningsvis är det fint väder på lördag så då blir det att fara ut till stugan över dagen. :)


28 april

Nu var den här kursen avklarad då. Började i måndags och nu är den slut. Eller, jag har ett möte imorgon som tar en timme och sen en till på måndag, men sen är det slut. Så jag hoppas jag får ett jobb snart. Det är ju ungefär det hela har handlat om. =)

Idag har jag varit på ungdomscenter och sen efteråt gick jag, mamma och monica och kusinbarn runt på stan sväng. Käkade på max och jag köpte en ljuslyckta på en affär, kom inte ihåg vad den heter nu men ;p Fin var den då, den sg ut som en bordslampa fast med stearinljus i.

Just nu sitter jag hos mamma och har tagit mig en öl. Vi käkade grillkorv och pommes frittes och chamingjonsås till middag. Gott var det ;D Ska väl hem nån gång ikväll,  och då ska jag börja se den första säsongen av Nord och Syd som jag fick hem igår =) Måste ju också se klart lost också, så elle och nicke får tillbaka dom nån  gång, har haft dom hur länge som helst nu, och jag har inte ens börjat på säsong fyra än. Och hur jag ska se sista säsongen, det blir en gåta. Elle hade köpt den på bluray och det har inte jag =( Och jag har inte råd att gå och köpa den själv. Inte nu iallfall.

På valborg vet jag inte vad jag ska göra. Vi kankse skulle ut till stugan över dagen och benny var ledig men det verkar inte bli så. Iallfall inte på fredag, så vi kankse far på lördagen =) Men på kvällen vet jag inte vad jag ska göra än så länge.

25 april 2010

Nu är det slut på den här helgen snart. I går for vi ut ett par timmar till stugan i baggböle. Hur härligt som helst att komma ut. 25 grader på balkongen där mitt på dagen. Inte alls mycket snö var det där, till skillnad från typ 3 veckor, då fick vi skotta oss fram.
Idag har jag och morsan stått på loppis på östra ersboda. Gick ganska bra idag. Var rikigt mycket folk i början, men sen en timma innan det stängde så var det lugnt, som det nästan alltid gör. Har tvättat och städat lite ikväll.

Imorgon och ungefär två veckor framåt  ska jag vara på arbetsförmedlingen på deras ungdomstorgets introduktionsprogram. Får hoppas man får nå jobb nu snart efter det. =) Ska hem till pappa imorgon på middag, för lillasyster amanda fyller 6 år. Hon blir stora damen. Känns som nyss hon var liten bäbis =)

Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på en film och försöka sova.

21 APRIL

Fortfarande sjuk, men det är betydligt bättre. Vart sjuk i en vecka nu, så nu är det snart dax att jag blir frisk tycker jag ;D SKa ställa mig ochg diska undan snart, har inget rent så det är dax. Det behövs verkligen städas här, men det får jag ta då jag är frisk, orkar inte ställa till med nåt, som för ett år sedan.

Jag och Elle har suttit och pratat i telefon och kommit fram till att under maj månad ska vi sten träna. Och den som har gått ner minst i vikt ska bjuda den andra på alkolen i tre dar på trästock som vi ska på till i sommar. Och ska vi inte dit så blir det på två dagars fest här hemma bara. Så nu är det bäst att man börjar träna, för man vill inte förlora, för då blir det dyrt!!


18 april 2010

Jag har nyss sett klart wallander - mastermaind ( eller hur det stavas ) , ska sätta mig och se en till film nu. Och försöka sova. Jag är fortfarande sjuk. Varit det sen i onsdag kankse? Halsen är bättre, men inte helt hundra, täppt i näsan, ont i magen då och då, fryser som satan, har ju nu på mig mjukbyxor, tjocktröja, morgonrock, halsduk, filt och täcke. Fast samtidigt svättas jag så jag har nog feber. Ska ta mig en alvedon och c-vitamin nu tror jag.

Jag har inga planer på i helgen eller i veckan, får väl se när jag blir frisk. Om jag är frisk tills på tisdag så ska jag följa med Elle på stan en sväng. Hon skulle på några äreenden och jag vill komma ner och göra nåt annat än att bara sitta hemma, men vi får se. Men det är ju bara lördag, eller söndag om man tänker på att klockan är över tolv.



RSS 2.0