18 november

Idag är jag hemma från praktiken och lär bara det imorgon också. Åkte på feber och förkylning igår, har legat i natt med tjockbyxor och tjocktröja och sockar under täcket´ men det har fortfarande inte hjälpt.
Så idag blir det bara att ta det lugnt och ligga i soffan och se på film.

Helgen har annars varit bra. i fredags tog jag det bara lugnt medans i lördags hade jag fest här hemma vilket var riktigt trevligt att träffa folk från gymnasietiden.

15 november

Idag har jag hållt på att tvätta lite, och städat undan så jag kan släppa in nå folk imorgon då vi ska ha klassåterträff från gymnasiet. Har satt mig och tagit mig en cider och kopplar av, ska strax slå på en film.
 
 
                                                                              Trevlig fredagskväll!
 
 
 
 

12 november

Har nyss kommit hem. Startat tvättmaskinerna och ska snart ta mig en promenad till willys och handla lite och sen resten av dagen blir det nog bara lugnt.

Helgen som varit har varit riktigt trevligt. I fredags var jag hemma med en kompis och drack lite och såg på idol och umgicks. I lördags var jag hemma hos mamma för att fira Benny som fyllt år med Uffe och elle. Vi åt gomaten, drack, spelade lite poker, och hade det allmänt trevligt. I söndags var jag hos pappa på fika för det var farsdag, sen låg jag hemma framför tv och såg film med en kompis hela kvällen.

2 november

Oj det var visst ett tag sedan jag var här inne och skrev! Det måste vi ändra på.

Idag ligger jag bakis, fast inte så bakis som jag trodde jag skulle vara, men jag har sovit bort halva dagen så kanske därför. Hade några kompisar här igår på tacosmiddag och alkoholdrickning på kvällen. Var rikrtigt roligt. Nu blir det ännu roligare och städa bort och ta bort alla burkar och flaskor som står här och lyktar.

Ikväll blir det bara lugnt, ladda hem någon film och mysa framför.
Har föresten fått tillbaka datorn nu,fick det för typ två veckor sedan eller nåt, och dét är skönt att den är hemma igen! :)

RSS 2.0