28 november

Idag blir det en lugn dag, inte göra någonting alls! :)

27 november, igen

Dricker vin och kollar runt på youtube.




27 november

Detta tycker jag är så bra! :)


26 november, igen 3

Sitter och lyssnar på Jay smith och dricker lite vin! :)


26 november, igen 2

Nu är det dags att sätta igång här hemma så det blir något gjort idag. Ska plocka undan och dammsuga golvet, och sen ska julgardinerna upp. Måste upp på vinden igen för att hämta ner ljusstakarna som ska upp också. (Tycker inte om att vara på vinden).


26 november, igen

VEM

Vem är i rummet med dig? Mor & Benny
Vem fick du senaste sms av? Simon
Vem tänker du på nu? Ingen speciell.
Vem pratade du senast i telefon med? Elin.
Vems hus var du senast i?Hus? Räknar lägenhet?
Vem önskar du var med dig nu?

 

VAR

Var är din mobiltelefon? På bordet bredvid mig
Var handlar du mest? Coop
Var fick du tag på tröjan du har på dig? ingen aning, tror det är min systers
Var åkte du senast bil? coop.. idag...

VAD

Vad åt du senast? renskav med spagetti
Vad drack du senast? dricker öl-
Vad är det för färg på dina byxor? svarta
Vad är den närmaste saken som är blå? öl-burken
Vad har du på fötterna? vita sockar
Vad är din favorit färg? Svart och vit
Vilken film såg du senast: det bästa av dag-otto
Vad hör du just nu? ljud från tv:n

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Ja.
Hånglat på en bio? nej
Hånglat i skogen? Ja.
Tyckt att din kusin är het? ja ;p
Sovit naken? Ja,
Kört över hastighetengränsen? ja...
Målat om ditt rum? inte mitt nuvarande men mitt förra.
Dansat framför en spegel? Jo 
Fått hicka? Ja!
Dumpat någon? Ja
Stulit pengar från en kompis? har jag säkert, men inte så mkt isåfall..
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? nej.
Varit i slagsmål? Ja,
Smugit ur ditt hus? ja
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Ja, tyvärr.
Älskar eller saknar någon nu? ja!


26 november

Sitter fortfarande hos mor och Benny och tittar lite på tv och dricker öl. Har även sett idol ikväll och jag är glad att Robin gick vidare! :D Ska snart ta och pallr mig hem tror jag.

25 november

Sitter hos mamma och tittar lite på tv och kollar runt på nätet. Läste precis om en kille i London, som är 19 år och har 56 i skostorlek. När han var tolv hade han 49. Kan inte vara kul!

Stannar här på middag ikväll, det bjuds på renskav och spagetti. MUMMA! :D Blir väl även någon öl på det också!

24 november

Har varit upp på vinden idag och hämtat ner juldukar och gardiner som ja håller på att tvätta upp och håller på att plocka undan här hemma, sparar dammsugningen till imorgon!

19 november

Sitter och dricker lite vin och har nyss kommit hem från bion. Var och såg på breaking dawn del ett, och jag kan säga att jag är besviken. Men den var helt okej. Trodde den skulle vara bättre.

Idag har jag varit barnvakt åt Nova en stund, och vi hade det riktigt mysigt. Vi såg på en del pippi, bland annat pippi på de sju haven, som hon älskar.

18 november, igen 2

Sitter hos mamma och ser på skavlan. Har varit här på middag och hjälpt dom varit barnvakt åt Nova. Vi har busat och myst och sett på pippi. Nu ligger hon och sover och jag funderar på om jag ska gå hem snart.

Var på möte i morse på jobbet och det gick bara bra. Har samma arbetstider december ut, som det ser ut nu. Och det är skönt. For förbi mitt gamla jobb och hälsade på en stund också. :)

Söta, fina du! <3

18 november, igen

Efter 14 år ska dom splittra! Jag tycker det är tragiskt!
Och jag hoppas verkligen att under deras turne att dom kommer till Sverige, då ska jag fan ta mig dit! <3





18 november

Sitter och fryser ihjäl nästan, både morgonrock och täcke och det är iskallt. Vet inte vad det är för fel här inne. Kan för övrigt inte sova inatt, (heller). Gav upp där efter några timmar, och nu är det nästan försent för att sova, för då tar jag mig inte upp när det väl är dags. Så ja sitter och lyssnar på gamla låtar som ja lyssnade på när jag var yngre!

17 november

Idag är det torsdag, och det innebär att det är städ-dag! :)

16 november

Har nyss kommit hem från läkarn. Var där och fick svar på proverna jag tog förra veckan, och sen pratade vi lite om jobbet och sådär.

Nu ska jag ta och göra mig någon lunch, och senare idag blir det stan med Elle och Nova. Vi kanske ska på middag hos pappa också ikväll. :)

13 november

Håller på att städa här hemma, och om en timme ska jag åka iväg till pappa på middag eftersom det är fars dag!

12 november

Kom hem för en liten stund sedan och sitter och kollar runt lite och ska se idol från igår snart. Har varit hemma hos Elle idag och sett twilight filmerna och ätit gott. :)

11 november

Sitter just nu ensam hos mor och dricker vin medans dom gick över till kvartan på bröllopsfest,där mors granne har gift sig och har fest. Var där en stund men gick hit igen, kände att det var ingenting för mig.

For till mor på lassa efter jobbet och käkade lunch där, for sedan hem och sov en stund. Hamnade sedan på middag hos mor och har suttit och druckigt vin och pratat och umgås och haft det riktigt trevligt. :)

10 november, igen

Har nyss ätit middag, korv och makaroner blev det idag. Enkelt och gott. Nu är det dags att ta hand om disken och sen lägga mig och se en film innan det är dags att lägga sig för kvällen!

10 november

Legat och försökt sova nu i över tre timmar, och till slut gav jag upp. Åh, vad jag är less på detta! Trött som ett as men he gå icket! Ska upp om lite mer än 5 timmar. :(

Aja, tror jag ska lägga mig och se på nån film eller serie och fördriva tiden!


9 november

Kom hem från jobbet för ett tag sedan och nu sitter jag och kollar runt på nätet innan jag ska sätta mig och se på nå avsnitt från Sabrina tonårshäxan, som jag har börjat titta på.

Imorse var jag på vårdcentralen och tog lite prover, EKG, blodprov, pissprov, kollade längt och vikt. Ska till läkarn nästa vecka så får veta hur proverna såg ut då.


7 november

Nu har jag äntligen fått min blogg tillbaka! Den har varit borta ett bra tag! Blev hackad på facebook och på min hotmail för ett tag sedan och strax efter det försvann min blogg, men nu fixade "adeministratörerna" tillbaka den. :)



RSS 2.0