25 Augusti

Idag vaknade jag vid tio, fast jag hade ställt väckaren på nio. Men jag kunde inte somna igår så ja somna ganska sent. Låg och såg på Våra bästa år innan jag klev upp imorse. Hade tid hos läkaren kvart i två idag så ja tog bussen lite tidigare för att vara säker på att jag skulle hitta. Sjukhuset är ju så enormt och man fattar ingenting. Men det gick bra tillslut.

Hos läkaren så pratade vi bara om mina provsvar, iallfall dom undersökningarna jag har gjort hitills. Och enligt dom så ser allt bara bra ut. Vi pratade också om min medicin som jag äter. Ska har ätit dom i tre månader nu snart, och ska fortsätta äta dom i ett år till, och  då skulle vi höras av igen och se om jag ska fortsätta ett år till eller om jag inte behöver det mer.
Får inte köra bil heller under tiden, och det känns rikigt surt kan ja lova. Jag som hade tänkt att jag skulle ta tag i övningskörningen och körtkortet nu till hösten då ja inte har någon skola, men det får tydlingen vänta.

Just nu håller jag på att tvätta, var nyss dit och stoppade in första tvätten. Och det behövs verkligen, har nästan inga rena kläder alls. Ska om typ en timme hem till morsan och käka middag, och sen ska vi åka och handla lite och ta med tv + dvd spelaren jag ska få till mitt sovrum.

Imorgon måste jag upp klockan sju, känns inge peppande alls. Lär väl inte ens gå ;P Ska träffa läraren och prata om hur vi ska göra med praktiken som jag inte gjorde klart i våras. Har en månad kvar ungefär. Det ska bli skönt att få göra den så man har något att göra om dagarna och inte bara gå hemma och glo i taket. Sen ska jag höra också om det finns något mer i det ämnet jag kan göra som jag missade.

Blir att gå på stan sen med Elle och Nova. Elle skulle köpa nå nya byxor och nå små saker. Blir även att äta lunch på stan, subway, mumma. =)

Jag hoppas verkligen mina wallander filmer som jag vann på tradera kommer snart. Har nämligen inte sätt dom två, tror jag så jag vill se dom nu =)

22 augusti

Igår så åkte vi hem från stugan, och vi for och handlade med Emma och Fredrik. Jag hade ju ingenting hemma så jag behövde handla. Ska vara hemma nu en vecka medans morsan och Benny är ute i stugan och river upp alltan, och bygger en ny. Benny började redan förra veckan, och det blev rikigt snyggt med den delen han gjorde klart då. 

Sen på kvällen så kom dom och käkade middag hos mig, blev Renskav och spagetti. Min favorit mat! Den är så jädra god!
Elle och Niklas kom också och lämnade Nova för vi skulle vara barnvakt medans dom var på Hockey. Det gick rikigt bra, hon var så snäll så. Vi såg också på en Stefan och Krister film som gick på tv4 igår, Bröstsim och gubbsjuka. Aldrig sett den förut, den var rikigt bra. Fast inte lika bra som jäkelskaps filmerna.  Viktor kom också över senare på kvällen och vi började se Mr & Mrs Smith, men han var tvungen att fara så jag såg klart den själv, den var rikigt bra. Aldrig sett den tidigare.

Just nu så sitter jag och kollar igenom Ginza katalogen som jag fick hem igår. Har hittat några filmer jag vill ha.
Snart ska jag ta och hoppa in i duschen också, för jag ska till morsan och benny för dom har grillfest på deras kvarter ikväll. Och gratis kött med potatissallad tackar man ju inte nej till, plus nån öl! ;)  Så vi ser väl hur länge jag stannar där ikväll och vad som händer sen.

                  



    




20 augusti

Sitter här i stugan, som vanligt! Vädret är inte det bästa, blåser jätte mycket och det är jätte kallt. Känns inte alls nå trevligt att gå ut. Men tur att datorn finns här och att vi ha video så man har något att göra när det är sånt här väder.

Idag börjar skolan för alla. Känns lite trist på ett sätt att inte gå tillbaka till den där skolan, som man gått på i fyra år. Men ja hoppas jag får något att göra på dagarna sen, så jag inte bara går hemma. Jag ska göra klart praktiken som jag inte gjorde klart i våras, och det är skönt. Ska till skolan på tisdag och prata om det så jag hoppas jag kommer igång med det snart!

Imorgon åker vi hem igen. Det är grillfets på morsans område på lördag, så då blir det att vara där. Gratis mat ;)
Sen till veckan blir jag hemma hela veckan, för benny håller på att riva altan och bygga en ny. Så det är lika bra jag är hemma. Så det ska bli lite skönt, kurre kommer ändå vara här ute.




16 augusti

Fan vad det öser ner ute!!

15 augusti

Idag har vi varit i Hörnefors på kulören och solat. Och jag har badat till och med, inte ofta jag gör det med andra ord, typ en gång per år om ens det. Men varmt har det varit idag. Skönt var det att ligga och sola vid havet, har nog blivit lite röd idag, men inte så som jag hade hoppats på.

Imorgon åker vi hem igen. Ska bli skönt att få komma hem ett par dagar, även fast det är skönare att vara här. Men hemma är ju alltid bäst! :) Imorgon kväll ska jag nog träffa Anton och på tisdag ska jag träffa min kontaktperson innan vi åker ut till stugan igen, annars händer det nog inte så mycket för mig till veckan.


     


                   

11 augusti

Sitter i i stugan och njuter av lugnet. Det är inte jätte varmt, så det är skönt, för en gångs skull.men det är flugor till förbannelse, så man blir knäpp!

Blir här förmodlingen hela veckan. Vilket är skönt, istället för att sitta hemma på ersboda och inte göra ett piss, när jag är hemma så sitter jag bara framför den dr dumburken till tv och ser film hela dagarna, har ju fortfarande inget internet heller så, och inga pengar på telefonen så man blir ju lite ensam på så sätt. Så därför är det skönt att komma ut till stugan.
Och kurre han mår då jätte bra här ute, mycket plats att röra sig på, ute och jagar råttor, sen har han ju fått sig en katt  kompis också här ute. Man ser för det mesta inte till honom. Gruva mig bara för att ta hem honom sen inför hösten/vintern, för då kommer han knlla och vill ut, det gör han ju bara nr jag tar hem honom nu. Man blir som lite knäpp på allt gnäll, så jag hoppas inte det blir lika mycket till hösten. Men han är söt ändå =)

nu ska ja ta och gå ut och sätta mig och lösa suduko =)

5 augusti

Sitter just nu ute i stugan och håller på att smälta bort.. Det är så fruktansvärt varmt ute, haft 40 grader ute som varmast!
Men värmen är iallfall tillbaka och det är ju bra, så jag ska nog inte klaga så mycket!

Blev ingen stockholms resa för oss i helgen. Jag fick inte mina pengar som jag räknade med, så då for inte Carro och Elle heller, för dom ville vänta på mig, så vi får fara senare. Så imorgon åker vi hem från stugan igen och på fredag ska jag, mamma och benny gå på nolia, och sen på lördag åker vi tillbaka ut igen. Är så less på att vara hemma så det är skönt att få komma ut hit och inte göra nånting alls. :)

Igår somnade jag halv åtta på kvällen och sov fram till tio idag., Var ruskigt skönt, för jag var så sjukt trött. Hade festat i måndags, och sov lite natten till igår och var bakis på det.

Nu ska jag ta och gå ut i solen igen så jag blir nå brun.

RSS 2.0