28 maj

Sitter hos mamma och ska sova här inatt. Har myst ner mig i soffan och sett på förhäxad, och nu väntar jag bara på att dom två sista avsnitten av säsong 2 ska laddas ner. Har pluggat idag eftersom jag har prov på tisdag. En hel del att lära in, och jag hoppas det kommer gå bra på tisdag, lite saker kvar att lära mig men jag ska sätta mig imorgon och på måndag-

Igår var jag hos Elle och åt middag. Det blev tacos, mumma. :) Myste och lekte även med Nova, åh, det går alldelens för lång tid mellan gångerna. Såg Big brother och gjorde dipp med gurka och morötter. Mysigt värre. :) Sov över där eftersom Elle är sjuk och hon kände att hon ville sova och inte hade "orken" att vakna så tidigt, så jag höll Nova sysselsatt i morse medans hon sov, och jag for runt tolv.

Nu såg jag att avsnitten har laddats ner, så nu ska jag lägga mig och se dom. :)

27 maj

Har precis ätit lunch och idag blev det grill korv och makaroner. Så nu sitter jag bara och kollar runt innan vi ska göra nåt nytta.

Idag blir det att fara till Elle när jag har slutat och äta middag, tror vi bestämde att vi skulle äta tacos, och sen efteråt ska jag mysa mysa mysa med Nova <3 Det var länge sedan! Vi ska även se Big brother och bara ta det lugnt!

Mamma är ute i stugan i helgen så jag har lånat hennes lägenhet, när hon har dator och allt, och skönt med lite miljöombyte också ;p ska även plugga i helgen eftersom jag har prov på tisdag, så det gäller att allt sitter efter helgen.


23 maj

Har varit hemma idag från jobbet. Vaknade upp i morse och var kall svettig och mådde inte alls nå bra, men nu mår jag bättre så ska fara imorgon. Ska även fara till Sävar till läkarn och sen en sväng förbi farmors och farfars grav. :)

Har varit hemma hos mamma hela dagen och sett på förra veckans avsnitter av Bog Brother. Har fortfarande inge internet, som jag hoppas kommer till veckan. Men det lär det göra, för räkningen betlades i torsdag. Har varit här helt själv och det känns konstigt att vara här när ingen annan är här.

I fredags for jag ut med mamma till stugan och var där tills igår. Fick besök av kusinen ett par timmar i lördags och bara tog det lugnt. :) Tog även med mig kurre ut så nu blir han där förmodligen hela sommaren så det känns gsnksa konstigt att bara ha Linus hemma, men ganska skönt också. Och han trivs ju så himla bra där ute och få springa av sig och leka med allt som rör sig där.

Nu ska jag gå hem och laga mig nån middag känner jag och plugga lite. :)


17 maj

Sitter och dricker choklad och har nyss ätit lunch, blev pizza idag. Ska snart sätta igång och jobba igen.
Ikväll blir det att fara till mamma på middag igen, och busa lite med Nova, var grymt länge sedan nu! :) <3


16 maj

Nu har jag lunch och idag blev det en kycklingsallad som jag köpte igår på ica kvantum! Riktigt gott var det! :) Ska hem till mamma på middag idag, och se förra veckans avsnitt av Big brother.




   Filmen var riktigt bra igår! :)


15 maj

Har varit ut i stugan en sväng idag med Jossan och mamma. Var härligt att komma ut en sväng bara. :) Sitter nu hos mamma och kollar runt medans dom lagar mat, blir tacobiffar till middag! :) Halv sju ska jag och Jossan på bio och se på water for elephants, hoppas den är bra! :)

Igår såg jag och mamma på melodifestivalen och drack nå öl. Fanns otroligt mycket bra låtar i år tycker jag, och att vi kom trea är jätte bra och det har vi inte gjort på länge. Vi låg etta och två typ hela omröstningen fast på slutet gick ju italien om oss och då hamnade vi på en tredje plats, det är inte dumt det heller! :)

13 maj, igen

Sitter hos mamma och är lite onykter. Har druckigt några öl + cider. Har även sett på så ska det låta och nån film på tv. Vet väl inte än när jag ska hem men det lär väl bli snart! :)


13 maj

Fredagen den 13:e idag då, tycker inte om denna dag. Så går bara och väntar på att nåt ska hända! och dagen är långt ifrån slut.

Har precis ätit lunch och sitter och sitter och kollar runt på nätet. Slutar halv tre idag, riktigt riktigt skönt kan jag lova! :) Ska möta mamma på sjukhuset där vid tre och sen följa med hon och benny och handla. Ikväll blir det middag (hoppas det blir något gott ;)) och några stänkare ;) 

Blev aldrig att jag for till mamma igår, for hem och såg på tv istället. Så idag hoppas jag att mamma kan kolla igen min dator och fixa till den. :) Såg även melodifestivalen igår, jag trodde inte vi skulle gå vidare när det bara var 3 stycken land kvar, men det gjorde vi tydligen! Har redan mina favoriter, så vi får se hur det går på lördag, men jag tror inte vi kommer komma nå långt upp på listan! Men man kan ju alltid hoppas!

12 maj

har nyss ätit frukost och vi ska snart börja igen. :) Ikväll ska jag till morsan på middag och hon ska försöka fixa min dator, den har fått nå virus och hakat upp sig.

11 maj

Har precis ätit lunch, idag hade jag med mig pyttepanna ;D Gott! Mitt internet försvann igår, så ja lär inte ha internet på ett par dar nu! :( Annars händer det inte så mycket, pluggar för fullt till provet och jobbar.

9 maj

Nu ska vi se om det går att spara detta inlägg, har inte gått att göra det sen igår kväll. Sitter nu på lunchrast, men ska snart börja jobba igen. Ikväll blir det bara lugnt och en tidig kväll, jag har inte sovit nåt inatt(typiskt min söndagnatt). Låg vaken och såg på förhäxad istället.


7 maj, igen

Har precis sett klar en film, ikväll blev det brev från vietnamn. En riktig bra film är det! Sitter och funderar på om jag ska starta en till eller om jag ska lägga mig och försöka sova, känner att jag börjar bli trött så det lutar nog åt det hållet.


7 maj

Igår var jag hemma strax före halv fyra, riktigt skönt. Tvättade igår och gjorde inte så mycket mer. Såg på tv och nån film! :) Fastande även i hissen igår på jobbet, det händer typ en gång i veckan nu för tiden att den stannar, var andra gången jag var med. Att dom inte lagar den där hissen.

Idag har jag också tvättat hela dagen, tvättade täcken, gardiner och sånna saker idag. Annars har jag städat lite också och nu ska jag snart lägga mig framför tv och se om det är nåt bra där ikväll.

Söta du, moster saknar dig! <3

5 maj

Idag skiner solen ute, riktigt skönt ute faktiskt! :) Har varit en vända på stan innan lunchen, va på bibblan och låna om en bok som jag inte riktigt har läst klar än, och jag var och fyllde på mitt busskort som gick ut igår. Käkade en 15 krs hamburgare på Max till lunch så nu är jag mätt.

Ska kolla om tv'ttstugan är ledig ikväll, så då ska jag tvätta och städa lite inför helgen. Man vill ju ha det lite snyggt! :)


3 maj

3:e maj redan?! Vad händer? Kunde ju ha varit bättre väder idag tycker jag. Mulet och kallt, vad hände med sommaren? den kom nog lite väl tidigt i år tror jag så nu blir det nog dåligt ett par dar. :/

Slutar nu för tiden halv fyra eftersom dom har gått över till sommartid. Underbart! :) Så idag ska jag hem och inte göra ett piss tror jag. Bara ligga i sängen och titta upp i taket. Igår låg jag också i sängen hela kvällen och såg på förhäxad, det är riktigt bra.. länge sedan man såg.


1 maj

Sitter och ser på humor galan på 4:an och väntar på att BB ska börjar, tror att det går att se live å datan också eftersom jag inte har den kanal det går på.

Igår åkte jag ut i stugan med elin och elle. Vi grillade, drack och spelade kort. Var riktigt mysigt, fast lite kallt. For och åt middag på resturangen under mig, riktigt gott var det, fast man får ju så himla mycket mat, man orkar ju inte äta upp allt ;p

RSS 2.0