30 april

Skönt med kort dag, jobbade två timmar idag och nu har jag helg! :) Ska passa på att städa undan här hemma innan jag ska åka och handla, och sen ikväll kommer en kompis hit och vad vi ska hitta på återstår att se! :)

26 april

Helgen har varit riktigt bra fast det har varit dåligt väder. Var bra i fredags med sol men annars har det bara regnat och varit riktigt kallt! Hoppas det vänder snart!

Kom hem från stugan tidigare idag och även varit hos pappa för att fira lillasyster som fyller 11 år idag! Grattis ännu en gång!
 
Grabbarna rev altan! 
 
Syster fortsatte att måla om i vårat sovrum! 
 
Jag tjärade båten på insidan! 
 
Vi eldade storbrasa! 
 
Vi käkade tårta när vi firade syster! 
 
 

24 april

Hockeyn igår gick bra till en början, men vi förlorade så nästa år tar vi hem guldet igen! Men det var en trevlig kväll på allstar ialla fall, kom hem halv tolv i natt och var lite bakis och trött imorse när ja vakna men det har gått över nu!

Snart är det dags att åka till stugan över helgen, hoppas på fint väder då det regnar lite nu :/

23 april

Håller på att städa lite och packar lite inför imorgon. Ska ta och göra mig klar snart för att åka ner på allstar och käka middag och se på hockey och hoppas på att vi tar hem denna matchen, annars är det kört!



19 april

Har varit i stugan över helgen och kom hem därifrån för ett tag sedan. Kurre fick även han följa med! Vi har målat båda tak och väggarna i vårat (barnens) sovrum, bastat, grillat, killarna har börja rivat altan som ska byggas ny. 
 
Ska snart ta mig en varm och lång dusch, laga mig någon middag och sedan kolla på hockey innan det är dags att säga adjö till denna helg! 
 
 
 
 
 
 

16 april

Har precis plockat och diskat undan här hemma. Ska snart göra mig nån middag och sedan bege mig till Elle för att se hockey! Hoppas det går lika bra för oss ikväll som det gjorde sist!


12 april

Hade en jätte bra dag igår! Började med middag och slutade med att man kom isäng vid fyra imorse. Så idag är man slö och småbakis, men det går över. Tack alla inblandade igår!

Ikväll ska jag till syster och se på hockey! Så man vill ju ha piggna till innan dess! Så ska ta och gå och duscha och göra mig nåt att äta! 


11 april

Då var man ett år äldre idag och ett år närmare trettio!

Håller på att plocka undan lite här hemma och ska snart gå och duscha och göra mig i ordning. Ikväll kommer familjen hit på tacosmiddag och vad som händer efter det återstår att se! Men det blir trevligt!

 

8 april

Har åkt på förkyldning, så är hemma idag och vilar upp mig! Jag kände av det redan igår, la mig tidigt och har sovit många timmar inatt vilket var skönt!

6 april

Då var man hemma ifrån stugan. Har haft en jätte bra där ute, ville egenltigen inte hem men man var ju som illa tvungen då ledigheten tog slut så det är bara att vänta tills nästa gång man far ut! Idag blir det bara att slappa, packa upp och göra sig redo för att jobba imorgon!

Vi har grillat, bastat, suttit i solen, sett på hockey, umgåtts och bara haft det trevligt!

 
 
 
 
 
 
 

3 april

Solen skiner utanför fonstret och jag hoppas det gör det hela helgen! Åker ut i stugan på ett tag med familjen tills på söndag och då vill man inte ha snöoväder. Ska bli så skönt att äntligen börja vara där och sova över! 

2 april

Skönt med kort dag idag! Har nyss kommit hem och ska göra mig nån lunch. Sen är det fullt upp hela dagen med städning, handling, tvättning och packning!

RSS 2.0