28 augusti

Oj, det var visst ett tag sedan jag var här inne och skrev något. Har bara glömt bort det men ska försöka komma igång igen.

Har varit slö hela veckan lång. I måndags var jag med några polare och drack lite vin och hade det trevligt, annars så har jag bara varit hemma och slöa framför film vilket också har varit ganska skönt.

Idag har jag varit på affären och handlat lite inför helgen, har nyss ätit middag och diskat undan lite och håller på att packa. Åker ut i stugan med en kompis imorgon och familjen, (delar av den i alla fall) tills på söndag. Det är ju stugsista på lördag så det blir att grilla, ta några öl, umgås, elda, och ha det mysigt! Hoppas bara på att det är bra väder, värme kommer det ju säkert inte att vara men bara det inte regnar så är det lugnt!

17 augusti

Idag mår man verkligen som man förtjänar! Hade fest igår och kom i säng vid fem i morse. Har legat i sängen hela dagen och lär ligga här hela kvällen också! Har städat bort och diska undan men det värsta får jag ta imorgon, golvet. Det ser för jävligt ut och måste skuras flera gånger. Men kul hade jag då i alla fall igår! Träffade folk jag inte sett på länge!

Skickade iväg Andreas på affärn för att köpa chips som jag är så grymt sugen på men inte orkade gå och köpa. Nu ska jag krypa ner igen och dricka mkt cola och hoppas på att illamåendet försvinner snart!

15 augusti

Kom hem igårkväll från stugan, var riktigt skönt och trevligt där ute! Var på födelsedagsfika igår kväll också hos syster som fyllde år. Fick även med mig lillasyster amanda som spenderade natten här och hon blev nyss upplockad av pappa. Det var trevligt att få umgås med henne själv och så här mycket , en vecka. Det är ovanligt!

 
 
 

11 augusti

Varit och hämtat passet så nu hoppas jag att resan till tallin blir av!
Om någon timme blir det att fara och äta pizza med pappa och lillasyster och sedan vara barnvakt en stund innan det är dags att åka till stugan och tillbringa veckan där ute. En kompis följer även med, så och hoppas på bra väder! :)

10 augusti

Igår var jag hos en kompis på fest och hade det riktigt kul! Kom hem rätt sent så är sliten idag. Blir att mysa ner sig i sängen med cola och chips framför en film på ett tag och hoppas man piggnar till!

Håller även på att tvätta lite kläder som jag ska ha med mig till stugan imorgon, blir det ute hela veckan. ska vara barnvakt åt lilla syster då pappa har börjat jobba igen. Blir skönt att vara där och inte göra så mycket!Hoppas bara att solen kommer tillbaka så man kan ligga och sola lite! =)

RSS 2.0