30 september

Som sagt, har fortfarande inge internet. Skriver här så ofta jag kan.

Sitter just nu hos morsan och väntar på mat. Såg nyss på Top Model Australia. Riktigt bra faktiskt. =)
Idag var jag på sjukhustet klockan tio och skulle göra ett TILT test. Gick riktigt bra fram till slutet. Började känna mig yr, mådde rikigt illa, benen var bara som nå spagettin. Trodde nästan jag skulle spy och svimma av. Men det blev bra till slut.

Åkte iväg med morsan vid halv ett och åt på en kina resturang, rikigt gott =) Jag älskar sån mat!
Vi for sedan på Jysk och Rusta och Myrorna. Köpte en massa saker, bland annat ett nytt dusch drapperi, en ny tvättkorg, en Wallander box, Smink, nya kuddar och så =) saker som behövdes.

Jag blir hos morsan ikväll, jag och Benny var iväg på boa och köpte oss en låda öl. Så här ska det drickas ;) Nä, men lite dricka blir det =) Ska kankse träffa Viktor senare också, beror på vad klockan bli då jag går hem.

Annars händer det väl inte så jätte mycket i veckan. Ska på skolan på fredag och få alla papper till praktiken. Börjar praktisera på måndag i en månad. Det ska bli kul, skönt att få göra något om dagarna och inte gå hemma bara. Det blir bara fem timmar per dag, men det är iallfall något.

Jo just det, jag ska och träna på simhallen med Elle imorgon. Vi ska börja träna nu som vi har sagt ett tag men det har som aldrig blivit av. Så det ska bli kul =) Ska simma imorgon, och sen börjar vi väl med gymmet nån annan dag! =)


22 september

Nu känner jag att det var otroligt länge sedan jag skrev. Jag har inte haft nå internet på hela sommaren och har det inte fortfarande. Jag ska fixa det snart, om jag orkar. Är ändå lite skönt att inte ha men samtigt lite tråkigt.

Just nu sitter jag hos mamma och ska snart äta middag. Ska sen hem och se på Idol.
Sen blir det bara att ta det lugnt. Idag har jag inte gjort så där jätte mycket. Som alla andra dagar ungefär. Suttit framför tv typ. Gjorde lite skolarbete också men måste forsätta göra klart det imorgon.

Annars så händer det inte så där jätte mycket till veckan. Imorgon ska jag iallfall till skolan på stödtimmen klockan tjugo över åtta. Blir inte lätt att ta mig upp för jag är absolut inte van att kliva upp så tidigt. Men det ska nog gå.
Måste också fixa praktik imorgon, så jag får göra bort praktiken snart. Men jag har inte rikigt beståämt mig än vart jag vill praktisera så vi får se vart det blir =)


18 augusti

Sitter just nu hos Elle och Niklas. Sitter barnvakt åt Nova medans dom är på bio. Har sett på wallander filmen, den nyaste. Den var rikigt bra. Men hängde inte med rikigtpå slutet för att Nova vakna och ville ha kvällsfika och sen ville hon inte somna om. Hon ville inte ligga i sin egen säng, inte i vagnen, inte i elles säng, och inte sitta i gåstolen heller. Ingenting var bra. Men nu till slut så ligger hon tyst i Elles säng och leker med min mobil =) kankse hon somnar snart då.

Imorgon blir det fest för Johan fyller år. Elle, jag och Carro ska ha middag med förfest hemma hos mig. Vi ska äta tacos och grogga =) Så får se hur dagen imorgon slutar =)

Nu måste jag gå och hålla koll på Nova lite.

5 september

Sitter just nu och ser på Män som hatar kvinnor. Hittils av det jag har sett så verkar den bra. =)
Är hos Elle och är barnvakt åt Nova, för hon och nicke skulle på bio. Nova sover för natten så jag har inte så mkt att göra. ;P

I veckan som var så gjorde jag inte så jätte mycket alls. Var på dragonskolan i onsdags morse och snackade om hur jag ska göra med praktiken som jag missade i våras och lite skolarbete jag ska göra. For till Elle och var med henne sen.  Annars så gör ja inte så mycket om dagarna. Går mest hemma, lite långtråkigt. Men vad ska man göra då alla är i skolan ochh man inte har nåt jobb? Ska försöka fixa praktikplatsen till veckan så ja får något att göra.

Jag och Elle ska börja träna på simhallen. SKa börja en månad och se hur det går och sen får vi se om vi fortsätter där eller inte. SKa bli skönt att få komma igång med det nu, som jag har velat länge. =)




RSS 2.0