31 december

GOTT NYTT ÅR!!

Ska snart gå och duscha för att sedan göra mig klar, ska vara hos Elle klockan tre. Jag börjar bli taggad på vad sista  kvällen av 2011 har att erbjuda.

30 december, igen

Sitter hos mor och dricker vin och deras granne är här inne.


30 december

Har hållt på att städa lite och tvättat idag, vilket behövdes. Var en sväng på boa och OBS också med mor och nu sitter jag hemma hos henne och benny och dricker vin och väntar på gomaten. Blir plankstek idag! Mumma! Det var verkligen inte igår!

Imorgon så blir det tjejmiddag hos elle, tre-rätters. Vet inte riktigt vad det blir för något, men jossan och elle har bestämt så det blir säkert gott. Sen blir det party, vi vet väl inte riktigt vart vi ska , men förmodligen hem till alex. Men jag är skit taggad på imorgon iallafall!! :D


29 december

Bara två dagar kvar på det här året. Nytt år och nya möjligheter kommer!

Sitter hos mor och ska stanna här på middag. Vi har varit en sväng på OBS och boa så nu är drickat klart inför nyår. Imorgon blir det en tvätt-städ dag, så man börjar det nya året fint.

Har fortfarande ingen dator hemma, och det lär dröja innan jag får tillbaka den, så det tar ett par dagar emellan.





25 december

Har lånat hem datorn av mamma och sitter och ser på Virus i bataljonen.

Igår var en riktigt trevlig dag, var som sagt hos mor med syskonen. Är jätte nöjd med alla mina julklappar ja fick och kommer lägga upp en bild senare på vad jag fått. Så blir det lättare än att skriva ut vad jag fått. Ska dit idag också på middag, julmat idag igen. Lär vara det i en veckas tid nu.

Ska till far imorgon och äta middag och få julklappar också!


23 december, igen

Sitter och ser på bingilotto uppesittarkväll hos mor och dricker lite vin. Inte vinner man något fast man är nära. Men trevligt har vi det! :)

Kommer nog inte sitta vid datorn imorgon, så jag säger God jul, och hoppas ni har det en trevlig dag redan nu! =)

23 december

Tittar man ut genom fönstret så får man då inge julkänsla, och det är något jag behöber få. Det regnar och blåser för fullt. Hoppas på bättre väder imorgon.

Idag ska jag fara och hämta ut ett paket på posten, som äntligen har kommit nu. Sen ska jag iväg till mor på middag och sedan uppesittarkväll med bingolotto och Elle och Jossan ska också dit.

Nu måste jag gå och se vad det fär för fel på min katt, kurre låter så konstigt!

22 december, igen, 2



30 dagar

2. Staden där du bor

Är född och uppvuxen i staden Umeå. Det är en universitet-stad med ungefär 116 075 invånare. Även kallad björkarnas stad.

Under sommaren kan man besöka Gammlia och titta på djur, se hur det var förr i tiden, köpa nybakad bröd och det är även marknad kring jul. Nydala finns också med camping, bad, golf, grillstuga. Man kan även besöka klabböle energicentrum och där brukar det även vara midsommarfirande. Vart annat år har vi även noliamässan här.

Något sånt kanske räcker? Det är en fin stad, fast jag vill flytta härifrån och se och uppleva något annat. Men om jag känner mig rätt kommer det aldrig bli.







22 december, igen

Nu är det julfint här hemma! Tänkte ta och slå på en film samtidigt som jag ska ta och fixa mina naglar och noppa ögonbrynen.


22 december

Lånade med mig datorn hem igår av mor tills imorgon. :)

Har suttit och slagit in dom sista julklapparna så nu är det klart. Håller på att tvätta lite och ska ta och städa undan här lite. Fortfarande sjuk, det verkar inte vilja gå över. Men det kan inte hjälpas.


Mitt vardagsrumfönster, riktigt mysigt.



Min fina julgran.


21 december

Sitter hos mor och har ätit gomiddag. Har varit ute en sväng idag och köpt dom sista julklapparna så nu är allt klart för min del. Skönt! Väntar bara på ett paket från posten, men annars så.  Fortfarande sjuk, och det är jobbigt. Hoppas jag är frisk tills på lördag iallfall.

19 december

Hemma idag från jobbet. Min hals mår inte bra. :/ Så jag ska göra mig te och macka och lägga mig och se på någon film.
Snart kommer benny förbi också, han har varit och handlat lite åt mig, så han tar med sig datorn också, eftersom det är deras, så nu kommer jag inte sitta vid dator på några dar.

18 december, igen

Har legat och sett på lite avnitt av svensson svensson säsong 4, och nu lyssna jag på julmusik och har satt upp lite i fönstret.


Sitter och kollar på nätet, på ginza bland annat. Hittar lite jag ska beställa imorgon, så ja hinner få innan jul. Kan ni förstå att det är jul om en vecka?! Inte jag iallfall!


30 dagar


1. Berätta om dig själv

Jag heter Nadja och jag är 23 år. Jag bor själv i en lägenhet sedan snart 4 år tillbaka i Umeå. Jobbar som lokalvårdare om dagarna. Jag ser mycket på film, och msuiken spelas typ dygnet runt här hemma.




18 december

Har nyss vaknat och sitter och ser på spin city på sexan. Det snöar ute för fullt vilket är bra, hoppas bara det stannar där nu och inte regnar bort. Jag har riktigt ont i halsen och känner mig inte alls pigg idag. :/


17 december

Det tar ett tag mellan varje inlägg, eftersom jag inte har nån dator hemma just nu. Men ikväll har jag lånat mammas så jag sitter och kollar runt medans jag ser på Harry Potter och hemligheternas kammare som går på tv.

Har varit hos mor idag med syskonen och klätt granen och druckigt glögg och ätit middag. Igår var Elle och Nova här på lunch och vi klädde granen hos mig. Så nu är allt klart här hemma! :D

Från förra helgen då vi bakade...


Mina söta älsklingar <3


11 december

Har inte haft nån dator på flera dagar, eller jag har fortfarande inte det. Så sitter hos mor nu och ska väl snart fika. Har varit här och bakat bullar och lussebullar idag, hoppas dom blev goda =)



I går var jag bara hemma och låg och såg på film, var lite smått bakis och lat. Men skönt var det. I fredags så var jag hos Elle med Jossan och käkade tacos till middag och såg Idol och drack vin. Riktigt trevligt var det!! :)








6 december

Sitter hos mor och ser på Ellen, riktigt bra program! Blir att stanna här på middag, det blir v isst lax.

Kurre försvann i sommras ute i stugan, i juni tror jag det var. Men i söndags fick jag hem honom igen. Vi såg en bild på en katt som likande honom i tidingen så ringde dit och det visade sig att det var honom. Så nu är han hemma och jag är så glad. Fast Linus, min andra katt, han verkar inte vara så glad. Dom går inte ihop, dom bråkar och lever om, men det går bättre dag för dag. Så förhoppningsvis så kan jag behålla dom båda och inte behöva he bort någon.

Och dom på djurskyddet som hade honom, dom har kastrerat honom, vaxinerat och öronmärkt honom också!

Välkommen hem Älskling! <3


30 dagar

Tänkte jag skulle börja göra detta!

1. Berätta om dig själv
2. Staden där du bor
3. Din barndom
4. Dina intressen
5. Vilken mobil har du?
6. Några bilder för 1-2 år sedan
7. Vad gillar du att mest med att fota?
8. Berätta om din familj
9. En bild på ditt rum som det ser ut just nu
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild på någon du saknar
12. Ditt bästa minne
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Bästa utomlandsresan
15. Vad gillar du mest med att fota?
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. Här handlar jag helst
19. En vän som bor långt ifrån
20. Bild på det du köpte senast
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagellack
24. Ett kort på din data
25. Detta är jag beroende av
26. Något du vill ha just nu
27. Ditt framtida bröllop
28. Bild på sminket du brukar använda
29. Detta åt jag till frukost
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

3 december, igen

Nu är jag hemma från marknaden. Köpte ingenting, men det var kul att gå runt och kolla. Mycket folk och mycket stånd, med Mat! Haha.. Fikade även lussebullar och pepparkaka, och jag som inte dricker kaffe drack en festis! ;D

Nu ska jag gå och duscha för att sedan fara till mor på gomiddag, och ikväll blir det fest hos syster! :)



3 december

Idag är det julmarknad på gammlia, så jag ska fara dit med Mamma och Jossan. Blir trevligt! :)

Om det ändå vore snö ute!

2 devember, igen

Har nyss varit och handlat och ska iväg igen till mor och käka gomiddag och dricka lite vin.


2 december

Redan december, och inge snö. Hoppas bara det är snö till jul.

Sitter och kollar runt på nätet och ska snart gå och duscha känner jag. Fryser och vill få värme. Ska senare åka till OBS och handla lite med mor och Elle, och ikväll blir det att se på Idol med Elle. :)

RSS 2.0