21 augusti

Skolan har kommit igång nu. Det känns inge kul, men det är ändå skont på nåt sätt, att man får fart på vardagen, att man gör något om dagarna så man inte bara sover. Det blir att göra det bästa man kan nu så man klarar alla betygen, ska inte gå ut med något IG det här året.

Snart helg igen. Vad ska man då hitta på? Lördag ska jag iallfall äta kräftor och så med familjen, Mmm så gott!! :)
Om bara det här pissvädret kunde försvinna. Vad hände egentligen med sommaren? Det är ju bara regn regn regn.. :(




Söndag 17/8

Tre dagar kvar innan skolan börjar..Är inte peppad alls. Vill ha längre sommarlov.
Känns jobbigt att veta att man bara har ett lov den här terminen. Kommer bli jobbigt.
Men jag måste klara av skolan det här sista året nu. Måste fixa mina betyg. Kan inte gå ut med betygen som jag hade då jag gick ut innan sommaren. Det går bara inte. Måste ta tag i skolan nu, annars blir jag av med lägenheten också.
Och det vill jag inte.

Idag blir det bara att ta det lugnt. Syster kommer hit lite senare och ska äta middag med mig.
Sen blir det bara att vara hemma och ta det lugnt. Se någon film och bara slappa.
Imorgon får ja mina efterlängtade pengar. Då får jag äntligen fara och handla så jag har nå mat hemma.
Har inte haft nå mat på hela helgen. Men det har gott det också.


Söndag 10 augusti

Söndag igen och helgen har varit bra. Fredags drak jag med några och hade rikigt kul. Kvällen började bra och slutade bra tillslut. :) Fick stjuts hem, för jag skulle aldrig palla att gå. Hade tre stycken som sov över hos mig. Och jag sover aldrig igen fyra stycken i min säng. Det var trångt och varmt. Och Albin gjorde ljud av sig hela tiden också. Han kan aldrig sova tyst har jag märkt! La mig tillslut i soffan bredvid fönstret. Där var det skönt eftersom fönstret var öppet.

Igår så vaknade jag vid två och då hade Albin redan farit hem och Annie satt och såg på film. Oskar låg kvar och sov och vi väckte honom typ halv fyra, för längre fikc han inte sova tyckte vi. Alla var bakis och trötta hela kvällen sen. Låg i soffan och bara glodde på tv/film. Var rikigt skönt. Gick ner och bestälde pizza här nere och en cola. Det var rå gott. Pizza är aldrig så gott som det är då man är bakis kan jag lova. Hamnade på en fest på ö.ersboda vid typ tio på kvällen då vi hade piggnat till och orkat röra på oss. Var nykter för en gångs skull på en fest, men det var bara kul att få träffa lite annat folk för en gångs skull :) Hamnade tre stycken i min säng natten till idag. Det var skönare. Mycket mer plats.

Har bara tagit det lugnt idag också. Sett på film så man är less nästan. Men har man inte haft en tv på ett tag och inte kunnat se på film så blir det så att man ser film när tv har kommit, eller hur? :)
Har varit skönt att bara ligga i soffan och inte göra något. Fick god maten också idag. Annie lagade kött och klyft potatis :)
Mumma!

Imorgon blir det att tvätta och städa. Det syns att det är varit en liten fest här och att man har varit bakis. Haha.
Och på kvällen så skulle vi typ vara med micke, men vi får väl se hur det blir.
God natt!


Torsdag 7/8

Nu är klockan 09.57, och jag har bara sovit typ en timme i natt. Men jag kan ändå inte somna om. Även fast jag är trött.
Det är bara att vara vaken hela dagen och gå och sova tidigt ikväll. :)

Syster kommer hit om typ 1-2 timmar. Vi ska baka, hela dagen. Bullar, morotskaka,Kärleksmums och lite sånt där.
Ska bli gott att få fika sen :) hihi.
Sen ikväll kommer Annie till mig, hon ska bo hos mig i typ en vecka eller nåt sånt, för att hennes föräldrar åker till stugan.
Ingenting är planerat om vad vi ska göra, men det ser vi väl. Tar dagarna som dom kommer.

Ikväll hoppas ja att jag kan sova, annars vet jag inte vad jag gör. Tycker inte om att vara vaken en hel natt. Det finns ju inget att göra. haha.

Nu ska jag gå och sätta mig i solen och röka.
Hejs :)

Söndag 3/8

Nu är klockan 02:40 och jag kan inte sova. Jag måste försöka vända tillbaka på dygnet
känner jag. 14 dagar kvar tills skolan börjar och jag är uppe på natten. :/ Det går bara inte.

Helgen har bara varit bra. Fredags satt jag och en massa på kajen som sagt och drack lite och snackade och bara hade trevligt. Igår så var jag på stan och träffade lite folk, bland annat Linn som jag inte har träffat på ett jädra på tag! =)

Idag så har jag bara varit hemma, vaknade typ vid två. Elin och Lillemor kom förbi ett tag också. Sen har jag bara suttit vid datorn typ. Har inte orkat röra mig nån stans.Behöver egentligen diska, men det kan jag ta en annan dag ;D

Nu sitter jag och är röksugen och jag har inga cigg alls. Vill gå upp på statiol, men jag har verkligen inte orken. Får klara mig utan ikväll och gå och köpa imorgon istället!

Nej nu ska jag röra mig till sängen och se om det är något vättigt på tv.

Fredag natt 2/8

Fredagen började med att jag vaknade typ kvart över ett. Satt vid datorn ett tag och städade.
For ner på stan vid typ sex och for in på systemet och sen började jag dricka. Det var Amy daimond ) eller hur hon nu stavas) på stan idag, och jag såg henne i bilden hon åkte med, men hon suuuuuuuuuuuger!!  När hon började spela så gick ´jag och några kompisar ner på kajen och började dricka, medans nåra av våra vänner såg på henne, men jag tål inte att se henne, hon är så jävla fuuul ;P

Satt på bryggan ett tag och sedan så satt vi på kajen hela kvällen. Träffade ganksa mycket folk :) var kul.
Käkade på max innan bussen igick. var otroligt gott. max är fan godare än frasses har jag kommit fram till :)

Imorgon ska jag bara ta det lugnt. Orkar nog inte göra så mkt. orkar inte träffa någon heller. Har bara lust att dra nån stans. Från stan. Vill dra till Luleå imorogn, är Lars Winnerbeck där, men jag har ingen att åka med, JAG VILL FAN SE HAN!!! :( :( :(


RSS 2.0