27 januari

Nu har energin kommit tillbaka och jag håller på att bli frisk. Har nyss diskat undan och bokat tvättid i veckan, ska ta och renbädda sängen och sen lägga mig och se någon film. Lägga mig i tid ikväll så jag tar mig upp imorgon på praktiken och sedan blir det möte!

26 januari

Det går lite segt på den här sidan märker jag!

Har legat sjuk hela veckan, först magont och nu i helgen ligger jag med feber och skit. Jag vill bli frisk nu, speciellt innan måndag då praktiken börjar igen!

Ligger nu och ser på big brother från tvåtusenelva. Ganska kul faktiskt att se nu igen. Ska snart gå och lägga mig och försöker sova, men det är ganska jobbigt att sova då man ena sekunden svettas och andra fryser.

11 januari

Vinter kommer fort, snöat sen igår nu... men nu vill jag inte ha snö, när julen är över... ska plocka bort julsakerna idag och julgranen tog jag ner igår!

Idag blir det att torka av golvet, tvätta lite och se på skidskytte, sen ikväll kommer mamma och Benny på middag och hjälpa mig att byta gardiner och installera nå tvhögtalare jag har fått!

4 januari

Sitter och ser på killarnas skidskytte, och lite senare idag är det dags för tjejernas tävling. Ikväll kommer Johan hit och vi ska äta nå gomiddag och dricka lite och se någon film. Blir trevligt!

RSS 2.0