30 december

Idag ska jag plocka undan lite här hemma och lite senare ska jag åka ner på stan och möta upp syster och se om man hittar nåt på mellandagsrean, och handla hem det sista till imorgon :)

25 december

Gårdagen var en riktig bra dag! Hade det trevligt och mysigt hos mamma med alla andra. Förutom att jag är förkyld och fick feberfrossa till middagen så åt inte så mycket julmat, men får göra det idag istället då jag ska till pappa och fira jul där! Är fortfarande förkyld men får ta en alvedon och vila upp mig imorgon och hela helgen!
 
 
 
 
 
 
 

24 december

God Jul och hoppas alla får en underbar dag med sina nära och kära!


23 december

Vilken sovmorgon jag fick idag, inte känt mig så utvilad på länge!
Idag händer det inte så mycket, bara göra sig klar för att åka till mamma ikväll på uppesittarkväll och hoppas man vinner nån miljon på bingolotto ;)

20 december

Har igår fredag (eftersom klockan är efter tolv) varit på stan hela dagen i snöstorm på stan och handlat dom sista julklapparna, och käkat kebabtallrik till middag en trappa ner innan jag begav mig till min syster och drack vin och umgicks och hade trevligt! Nu har jag kommit hem därifrån och ska väl snart gå och lägga mig hade jag tänkt!
 
 

18 december

Idag har det snöat, får man ju hoppas att det stannar kvar tills på julafton men det lär väl smälta bort som vanligt. Har varit med syster idag och handlat några av dom sista julklapparna och imorgon ska jag ner på stan och köpa dom allra sista! Var även hos morsan en sväng och åt middag, skönt att slippa laga ibland. 

Har precis betalat räkningarna och nu ser jag på criminal minds på tv innan det är dags för sängen! :)

15 december

Har haft morsan på lunch en sväng tidigare och nu har jag äntligen klätt granen och fått fram den! Men inser att nästa år måste jag köpa mig en ny för den är sne och ful och har många år på nacken! Synd bara att snön har regnat bort, det som var så vitt och fint ute! 
 

13 december

Glad lucia på er! ( Om man nu säger så) :)

Har precis duschat och ser på herrarnas skidskytte! Hoppas på bra resultat idag! Ska sen till morsan och göra våran familjetradition med syskonen nämligen klä granen och fika. Sen ikväll blir det att dricka nå öl där borta resten av kvällen! Blir trevligt! :)

12 december

Har tagit mig en öl och sitter och tittar på musikhjälpen och blir avundsjuk på draget som är där nere, man kanske skulle ta och flytta ner dit nån gång så man får vara med om det själv och inte bara genom rutan ;) Snart kommer en kompis över och vi ska hålla på hela natten! :)

11 december

Har inte gjort så himla mycket denna vecka, vilket har varit lite skönt. Har följt musikhjälpen dygnet runt och inte sovit så himla mycket så for ta igen sömnen nästa vecka då det slutar. Ikväll ska jag tvätta och se på big brother finalen, ska bli spännande och se vem som vinner! 

9 december

Har nyss vakna, fortfarande trött, inte blivit mycket sömn inatt då man ligger vaken och lyssnar på musikhjälpen som äntligen startade igårkväll och fortsätter i sex dar till! Är helt fast varje år i det programmet så får se hur detta slutar! :)

Idag ska jag klä julgranen hade jag tänkt och se vad man mer kan göra här hemma!
 

6 december

Igår var en riktigt trevlig kväll. Hade två kompisar här på tacos middag och sen kom en tredje då det var dags för idol finalen. Vi hamnade i säng vid tre i natt och sov riktigt gott och länge. Har nu suttit och sett på damernas skidskytte och ska ta mig något att äta och ikväll blir det att slå på nån film och bara slappa :)


5 december

Länge sedan jag var vaken såhär tidigt. Väntar på att dom ska komma och renspola i vattenledningarna, och man vet aldrig vilken tid dom kommer, så lika bra att kliva upp så man är vaken då dom väl kommer.

Senare idag blir det att ta sig en promenad till coop och möta och johan och handla middag, blir att käka tacos ikväll och ta sig några öl och titta på idol finalen!

Igår var jag en sväng hos farsan på middag och fick sakerna jag har beställt via jultidningen som lillasyster sålde så nu har jag ännu mer julklappar att slå in. :)

1 december

Idag har det snöat, inte mycket men det har blivit vitt på marken i alla fall! Har varit och storhandlat idag och även haft Benny på middagsbesök och han har även hjälpt mig med lite saker här hemma.

Igår så ställde jag fram allt julpynt så nu är det julstämning här hemma. Mysigt är det! Såg även säsongstarten av skidskytte, äntligen har det börjat, som jag längtat!

RSS 2.0