28 augusti

Då var helgen strax slut, och man vill bara att den ska fortsätta så länge som möjligt.

Har haft en riktigt bra helg, i fredags for vi till stugan då det var stugsista, men det lär nog inte vara sista gången man är där. Vi grillade, eldade brasa, drack öl och hade det riktigt trevligt!

I lördags kom jag hem igen då det var så himla tråkigt och jobbigt väder, det blåste uta bara fan så man höll på att blåsa bort! Så på kvällen var jag med en kompis och såg film istället!

 
 
 

23 augusti

Idag har det varit en riktigt lång dag. Första gången på länge så har jag varit borta en heldag. Jag var på kurs idag och det var verkligen länge sedan jag klev upp kvart över sex, så jag var väldigt trött när ja kom hem kan jag lova. Har legat och sovit ett par timmar och nu ska jag göra mig nån middag!

I lördags var jag och familjen hos syster och käkade kräftor och tacos, och kräftorna var så himla goda, jag kunde inte sluta äta :) Vi spelade även nå sällskapsspel och vi hade det riktigt trevligt!

 
 
 
 
 
 

4 augusti

Håller på att tvätta och städa, som vanligt en torsdag. Åker till stugan imorgon över helgen vilket känns riktigt skönt!

Igår var jag och mamma till farmor och farfars grav, där jag inte varit på flera år. Jag saknar er! <3
 

RSS 2.0