29 maj, igen

Har nyss ätit middag, det blev wofflor med sylt, hade inge grädde men det gick ändå! Håller även på att tvätta för fullt, fast skulle behöva boka tvättstugan en kväll till.

Ska ställa mig och vika lite tvätt snart innan det är dags att gå och sova.

29 maj

Håller på att göra mig klar för att fara på jobbet. Riktigt varmt och fint väder idag med, som alla andra dagar!

Igår var jag med och gick/joggade 5 km i blodomloppet med pappa, syster och hennes två kompisar. Det gick bra och jag kom imål, men det var jobbigt och varmt. 51.13 fick jag som tid! Nu är det bara att träna inför nästa år!

26 maj

Sitter ute i stugan och det är jätte fint väder, idag igen. Varit kanon väder hela helgen, och igår hade vi över 30 grader här!

Idag kommer Jossan hit på fika och middag och ikväll åker jag hem eftersom det är jobbvecka till veckan. Hade gärna stannat kvar några dagar till!
 
Kurre följde med även han i fredags, och han mår toppen här ute. Han blir kvar här med mamma och Benny så det kommer bli tomt hemma, även fast jag har linus men .
 
 
 
 

23 maj

Har precis kommit hem från mor. Gick till henne och käkade hamburgare, var lat för att laga mig någon egen middag! Har även varit förbi carro precis och hämtat hem katttransbortburen så kurre kan använda den imorgon då han ska med ut i stugan!

Idag blev det inge jobb för min del, utan det blev introduktion av en sak istället och likadant imorgon. Och imorgon eftermiddag åker jag med mamma och benny ut i stugan över helgen! :)

22 maj

Det har varit bra väder hela veckan sol och riktigt varmt, hoppas det håller i sig under helgen också! :)

Sitter nu och funderar på vad jag ska äta till middag, vet inte vad jag är sugen på! Ikväll blir det att städa inne på toan, verkar ha stopp där så ska se om jag kan fixa till det, annars får jag ringa nån.

19 maj

Har nyss kommit hem från stugan. haft det underbart där ute! det har varit riktigt varmt och skönt!

Nu ska jag snart göra mig nån middag och ikväll blir det att se på hockey finalen! :)
 

17 maj

Håller på att göra mig klar för att åka till jobbet. Senare idag åker jag med pappa ut i stugan över helgen, och imorgon kommer Nova också! :) Ska bli så skönt att åka ut! :D

Igår var jag hos mamma och firade Alexander som fyllde år. Vi grillade till middag och åt tårta och drack lite vin och hade det trevligt! :)

13 maj

Idag har jag varit duktig efter jobbet. Har grovstädat hela lägenheten, diskat och håller även på att tvätta, väntar bara på att den sista tvätten ska bli klar så sen ska jag gå och sova. Har även vikt tvätt och renbäddat sängen, och nu sitter jag och kopplar av framför några klipp på youtube!

11 maj

For ut i stugan med mamma och benny igår morse, och kom hem idag. Vädret kunde ju ha varit bättre, dimma och kallt. Men annars var det härligt att få komma ut igen. Lugnt och skönt och vi sommarstädade stugan och grillade till middag och drack lite öl och hade det allmänt trevligt! :)

Kom som sagt hem idag. Hann bara vara hemma några timmar innan jag gjorde mig iordning och for till mamma och såg på hockey och åt godmiddag och drack öl och såg på kommissarie späck som gick på tvn. Har nyss kommit hem därifrån och ska väl hitta på något.

9 maj, igen

Har nyss kommit hem från mor. Var där på middag ikväll och drack även lite alkohol medans vi tittade på hockey-matchen. Den kunde ju varit bättre då vi inte gjorde ett ända mål. Men man får hoppas det går bättre för dom på lördag!


9 maj

Skulle ut i stugan idag, men eftersom det regnar så skippar vi det, och åker imorgon istället om det är bra väder då!

Så idag har jag inga planer, ska åka på affärn snart och handla lite, annars så är det fritt fram med planer!

8 maj

Har haft en riktigt trevlig dag idag! Först jobb, till två. Sen ner på stan och handla påå boa och träffa kompisar och sen hem och byta om och iväg till per på tomtebo och beställa pizza till middag. Vi drack öl och såg hockey, snacka och hade det trevligt! :)

7 maj

Idag har det varit riktigt varmt ute. Riktig sommarvärme, hoppas det håller i sig resten av veckan! :)

Har nyss ätit middag och gjort matlåda till imorgon, ska strax gå och diska undan och ta tag i att vika tvätten som jag tvättade igår!

6 maj

Har precis ätit frukost och har gjort mig klar. Sitter och väntar på att klockan ska gå så jag kan gå ut till bussen för att ta mig till jobbet.

4 maj

Har varit ut i stugan idag med mamma på benny, ett par timmar. Det var riktigt skönt. Sol occh skönt. Vi krattade och städade ut och satt pä alltan och drack vin och hade det skönt! :)

Var på middag hos mamma och såg även hockey med benny och drack öl! :)

1 maj, igen

Har precis betalat alla räkningar, så nu är man fattig igen!

Idag blir det en lugn dag, sitter och ser på nåt avsnitt av criminal minds och är lite bakis. Blir en tidig kväll ikväll och upp på jobbet imorgon.

1 maj

Blev aldrig någon stuga igår, på grund av vädret. De hart regnat och solen kom fram om vart annat. Så det var ganksa jobbigt.

Så vi stannade hemma, grillade till middag vilket var gott. Drack en del öl och satt och snacka och hade diskutioner och hade det trevligt! :) Har nyss kommit hem från mamma  och öppnat mig en öl och ska väl hitta på något.

 

RSS 2.0