24 oktober

For en sväng ut i stugan med pappa och jossan för att dra upp båten. Och det var riktigt mörkt och skrämmande (jag är riktigt mörkrädd) men skönt att vara där ute igen, även bara för en liten stund.

Nu ska jag säga godnatt för denna dagen och gå och sova och hoppas på at morgondagen bjuder på nå skojj!


22 oktober

Blä är allt jag kan säga. Man mår ju som man förtjänar idag tror jag, och det är verkligen inte kul. Aldrig mått så här dåligt dagen efter men kvällen igår var riktigt rolig, så jag får väl ha överseende med det!

Idag blir det bara att se på film och krya ner sig i soffan! Funderar på om jag ska gå och köpa kebabtallrik till middag! Lät inte helt fel!

21 oktober igen

Har precis duschat och nu sitter jag och dricker en cider och ska snart göra mig nån mat, innan jag ska börja göra mig klar. Vet dock inte vad jag ska ha på mig för kläder ikväll, men det är bara att leta i garderoben efter nåt snyggt!

21 oktober

Vaknade för typ en timme sedan och inte var det av väckarklockan inte. Hade ställt klockan på kvart i sex och den har fortfarande inte ringt. Så det blev inge jobb för mig idag.

Jag ska snart ta mig en promenad till mamma för att vi sedan ska åka på OBS och bolaget för ikväll blir det fest! Hoppas på en riktig bra kväll, blir inte samma folk som det brukar så det är alltid kul! :D

20 oktober

Har hållt på att städa och tvätta idag. Skönt att få bort gjort det innan helgen. Ska bara diska bort så är allt fint här hemma.

Har föresten börjat jobba mindre nu. Fram till den sista november ska jag jobba 7-12 för att se hur mkt jag klarar av att jobba, sen börjar vi öka timmarna. Och det känns riktigt bra!

19 oktober

Vaknade för över en timme sedan och kunde inte somna om, så jag får väl hitta på nåt. Men ska snart gå och duscha och ta mig till jobbet. Ska på möte senare under dagen på Viva/AF, så ska passa på och hälsa på gamla jobbarkompisar. :)

Blir middag på stan idag med kontaktpersonen, vilket blir kul! Undrar vart vi ska äta, är sugen på nå gott!

18 oktober

Inte har man kunna sova nåt inatt. jag vet inte vad det är varför jag inte kan sova, och nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

16 oktober

Var på fest igår och hade riktigt roligt.  Kom hem sju i morse efter att ha sovit i lokalen och har legat och sovit under dagen. Nu ska jag göra mig nån lätt mat och lägga mig och se på film. Man mår ju som man förtjänar så det är inte lätt. Ursh!

15 oktober


14 oktober

Nyss kommit hem och sitter och lyssnar på musik, just nu spelas Jay Smith. Har varit hos far ikväll på middag och hand bjöd på tacos, riktigt gott var det. Det blev även vin och lite spel. Öppnade precis en cider så det blir inte läggdags än så länge.

12 oktober

Vaknade efter 2 någon gång i natt och kunde inte somna om. Så jag har legat och sett nå avsnitt av förhäxad. Är inne på sista säsongen och har bara några avsnitt kvar, lite tråkigt men. Jag gråter så lätt så har legat och gråtit till några avsnitt, speciellt till det senaste jag såg!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen för att sedan fara till jobbet och göra bort den här dagen.

10 oktober, igen 2

Grymt bra låt+video!


10 oktober, igen

Så, nu har man sett det första avsnittet av nya 2½män, där Ashton Kutcher kommer till. Det var riktigt bra ändå, fast det kommer ju inte vara samma sak utan Charlie, men man ska inte klaga. Tycker jag. Det där blir nog bra.





10 oktober

Har bjudit in mig själv på middag hos mamma ikväll, köttfärssås och spagetti. Mumma! Ikväll har 2½män premiär, så jag ska se det. Ska bli kul att se hur dom ha gjort! :)

9 oktober

Ska iväg lite senare på loppis här på Ersboda, så får se om jag hittar nå roligt. Mamma och syskonen ska stå där, så jag har gett i väg lite saker som dom skulle sälja åt mig, så hoppas dom får iväg nåt.

Ikväll får jag middagsbesök av kontaktpersonen, blir väl även någon film vi ska se. Måste kolla i frysen om jag har nåt att bjuda på, annars måste jag handla nå gott.

8 oktober

Idag har jag varit hos far för han fyller år, så det blev smörgårdstårta, hallontårta och kakor. Några glas vin blev det väl också ;) Riktigt trevligt var det där! Följde med Elle hem sen, så jag har myst och busat med Nova.

När hon hade somnat så gjorde vi dipp och morötter, gurka och la oss och såg på en film. Vi såg Wild Target med han Rubert grint.
Hon tyckte den var sämst och jag tycker ändå den är helt okej, ganska rolig ändå.

Nu sitter jag här och ska snart gå och sova tror jag, ska lägga mig och se om det är nå bra på tv att somna till! :)

7 oktober

Har nyss suttit och sett på Idol. Har tänt en massa ljus i hela lägenheten och ska lägga mig och se en film tror jag, låter mysigt!


5 oktober

Var hemma idag också, men har bara spytt en gång, så det verkar gå över! Men man ska aldrig säga aldrig, men jag blir då hemma imorgon också bara för säkerhetens skull. Jag har legat och sett på film-serien Johan falk, och jag bara älskar Joel Kinnaman, han som spelar Frank! Kan inte sluta titta på han!



3 oktober

Bra den här dagen började då. Vaknade och gick och spydde på en gång.. gjorde mig klar och skulle gå til bussen och gick och spydde på en gång. Bara det inte är magsjuka eller nåt. Jag avskyr det! Nu får jag snart springa till toan igen känner jag.

Så nu är tv:n på Vakna med the voice på kanal 5. Det programmet tycker jag är bra! :)

2 oktober

Riktigt kul hade vi igår kväll! Måstes göra om! ;D Idag mår man ju lite sådär, har ju mått sämre så man ska inte klaga. Syster är på väg hit och vi ska äta bakis pizza och se någon film och bara dega oss. Skönt!


1 oktober

Nu är det oktober.. jag som tyckte nyss det var sommar! Fan vad gfort det går.

Nu ska jag gå och duscha och lite senare kommer Elle och Jossan hit, blir middag och fest ikväll Blir nog skojj :)

RSS 2.0