31 Januari

Igår var jag med johanna och elin och såg lets dance och åt gott :) Riktigt mysigt!
Idag har jag inte gjort allt för mycket, sett på tv och vikt nytvättade kläder från i söndags, vilket påminner mig om att jag måste gå och boka tvättstugan. Ikväll ska jag ta med mig min äpelpaj och godis till morsan och se wallander. :)
Imorgon så ska jag inte göra så mycket alls, kankse ska på "gympan", om jag nu får tag i hanna. Just det, imorgon har jag bott i min lägenhet i ett år, fan vad fort det har gått.

Nu ska jag gå och läsa min bok som jag har låna, den ska tillbaka snart och jag har knappt börjar, så det är bäst nu!


27 Januari

Förlåt för attt jag är dålig på att uppdatera. Jag har typ ingen ork längre. Så det händer då det händer.
En ny vecka är här. Helgen som var var skön. Var ute och käkade med familjen i Fredags på Eurasia, och sen for vi till Mirabell nedanför mig. Lördagen var jag bara hemma. Såg på film och tog det bara lugnt. Elin kom förbi också.

Idag blir det att städa undan lite, och vika tvätten sen i söndags. Och vänta på Hanna, om hon nu kommer. Vilket förmodar mig om hon inte gör. Imorogn har vi sovmorgon, till halv elva så vi har bara matte imorgon. Grymt skööönt!
Annars händer det inte så mycket i veckan. Just det, ska fara och gymma med Jossan imorgon kväll.

Har inga planer i helgen. Kankse blir fest på lördag, men vet inte om ja orkar fara dit för det ligger en bit utanför umeå. Så vi får se, annars blir det nog bara att vara hemma och titta på film som vanligt, men det är skönt det också.



19 Januari

Nu har jag internet igen, efter en veckas uppehåll. Det känns verkligen skönt att det är tillbaka, men jag har klarat mig bra utan det också :)

En ny vecka har börjat. Var sjuk idag, eller jag har knappt sovit något inatt, har legat och hostat och snorat så jag var hemma från skolan men ska gå imorgon. Jag tycker inte om förkylningar.
Annars har jag haft en bra helg. I fredags så var jag med johanna och såg lets dance och under tiden så var polisen här nedanför och vi var så klart nyfikna så vi stod och försökte lyssa på vad dom skulle säga men det gick inte så där jätte bra. I lördags så festade jag. Åt först middag med klassen och sådär. Sen runt nio så kom alla andra. Båda nya och gamla folk. Kul hade jag iallfall om man inte tänker på slutet, men det ska vi inte snacka om mer.

Veckan som kommer så har jag inga planer alls, bara att vara i skolan alla dagar :) Annars så har jag ingen ide alls. Just det, kankse ska på bio och se Wallander.



10 Januari

Igår hade jag en kort dag i skolan, slutade halv elva. Åkte hem till Elle och Amanda och träffade dom ett tag, åt lunch där också. Hamnade på stan då Elle for till skolan och gick runt med Anna och Elin och träffade lite folk. Var med Johanna på kvällen. Vi gick på willys och handla lite godis och sen gick vi hem till mig och såg på Lets dance och sen såg vi Sex and the City filmen som är så suveränt bra.

Idag vaknade jag runt halv ett och började städa här hemma för att Jens skulle komma. Han kom runt halv tre. Och vi har bara sett på filmer idag/ikväll.Den senaste filmen som vi såg, men som han missade slutet av var 4 timmar så den har nyss slutat, men bra var den. Hade aldrig sett den förut.

Nu sitter jag här och känner mig ganska trött. Ska nog gå och lägga mig om ett tag så jag tar mig upp imorgon bitti så jag kan sova imorgon kväll. Helgen har varit bra, skönt att bara vara hemma och inte göra så mycket för en gångs skull. :)

7 Januari

Idag vaknade jag väldigt tidigt för att vara jag, halv elva. Men det var bra för jag behöver vända tillbaka på dygnet för att orka med skolan som börjar imorgon, och jag känner absolut ingen pepp alls. Men jag får väl glädja mig över att vi går bara två dagar och sen är det helg igen.

Idag har jag varit på stan med Elle och Carro. Gick runt och kikade på lite barnkläder åt Elle. Köpte också en BH för 99 kr, det tyckte jag var billigt. Och det var ett under att jag hittade en i min storlek också :O :) Har sovit en stund då jag kom hem, det var skönt, för jag var så trött, och jag är fortfarande lika trött. Tror det blir en tidig kväll ikväll :)

6 Januari

Nu är det ett nytt år. Tiden går så otroligt fort.

Nyår var bra. Käkade middag med Lillanna och Albin. Kött och potatissallad, otroligt gott var det. Sen började vi dricka. Vi var ändå ett helt gäng här. Både gamla och nya människor som man inte träffat. SKulle åka ner med bussen till stan vid elva, men som vanligt med min otur så blev det inte så. Vi gick ut till bussen i tid och stod och vänta till 20 över om inte mer, och då kom bussen men den var så full så den bara for förbi, och vi vänta ett litet tag för vi trodde det skulle komma en extra buss men det gjorde det inte. Så vissa av oss gick in till mig igen och dom andra vet jag inte vart dom tog vägen. Så vi spänderade hela kvällen hos mig, det var ju bara att göra det bästa av situationen. Dom sista for hem runt halv fem så jag gick och la mig då.

For med tåget ner till örebro dagen efter, på torsdagen. Var framme på fredagen. Tåget var 3½ timme försenad. Hade suttit fast ute i bollnäs typ under natten. Hade det rikigt kul där nere. Åkte som sagt hem i går, måndag och kom hem imorse vid åtta. Tåget var 40 min försenad igen. Jag tycker inte om SJ längre, för alltid ska det vara nå fel.

Det känns skönt att vara hemma igen. Har sovit hela dagen och ska snart gå och sova igen, är ruskigt trött.
Sitter just nu och ser på Drömkåken på fyran som snart är slut. Bilder från i örebro och nyår kommer sen, då jag fått dom.

RSS 2.0