29 juli

Idag har det varit enjobbig och tröttsam dag. Har varit riktigt trött, råkade även somna en stund på jobbet också. Har nyss ätit middag och ska snart gå och lägga mig och göra en tidig kväll känner jag, kommer nog somna på en gång!

Har för övrigt haft en bra helg. Solen har varit framme hela helgen och det har varit riktigt varmt ute i stugan. Vi åt gott och drack kall öl, badade, bastade, solade, fiskade, umgicks. Det var riktigt trevligt! :) Nu har man bara att se framemot helgen som kommer!

26 juli

Är hemma från jobbet, blev inte många timmars jobb idag. For med några arbetskamrater och åt lunch ute, blev nå pizza.

Håller på att göra mig klar, far kommer snart och då blir det att åka ut i stugan över helgen, även med syster Elle och Nova. Ska bli skönt, inte umgåts med dom på ett tag! :)

19 juli

Solen är framme, efter att den varit borta ett par dar. Men det verkar blåsa lite så får se hur kallt det är då jag går ut.

Ska snart gå och duscha och sedan göra mig klar och åka ner på stan för att ta bussen från busstation för att åka till Nordmaling och gå på marknaden, som jag gör varje år. Blir att sova över hos moster till imorgon. :)

15 juli

Vaknai morse och tittade ut, regn och blåst. Vilken fin dag detta blir. Skulle egentligen fara ut i stugan lite senare, men jag stannar hemma och hoppas på att det blir bättre väder imorgon så jag kan fara! Så idag blir det bara att stanna inne och se film och inse att detta är sista veckan på min semester.

Sitter och ser på extrem överlevnad på discovery med Jake Gyllenhaal. Ganska roligt att se!

13 juli

Idag har det varit mulet men ändå någorlunda varmt.Nu när jag tittade ut så har det börja regna,som vanligt! Så jag hoppas på bättre väder imorgon!

Har suttit ikväll och sett på film, rädda willy ett och två, är på den tredje och sista nu. Så fina och bra filmer det är! Willy är så söt!

11 juli

Idag har varit en lugn dag. Håller på att tvätta och har mest suttit och spelat på fb, har som blivit fast! Snart ska jag gå och se på två avsnitt av hells kitchen och vika tvätten när den är klar.

Har nyss laddad ner ett virusprogram eftersom mitt förra gick ut så var tvungen att fixa ett nytt, så nu är den säker igen! Så håller på att köra ett virussök så får se om programmet hittar något!

9 juli

Har diskat undan och plockat undan här hemma och nu sitter jag och ser på ett avsnitt av en serie jag håller på med.

Ikväll blir det att ta en promenad till mor och äta middag hos henne, skulle visst bli kyckling, gott!

6 juli

Har nyss kommit hem från krogen! Har haft det riktigt trevligt ikväll. Var hos syster på förfest och träffade folk jag inte träffat på länge. Nu ska jag snart gå och krypa i säng och hoppas på en dag imorgon också!

3 juli

Idag har jag varit ner på stan en sväng, var och fika och gick runt lite! Har precis varit och stoppat in en tvätt i maskinen, ska strax laga någon middag och ikväll blir det att städa.

2 juli

Idag har det inte varit bra väder, regn regn och åter regn! For hem från stugan tidigare idag och ska snart gå ner till resturangen nedanför och beställa kebabtallrik till middag, är för lat för att göra mig någon egen idag!

Ikväll blir det bara lugnt, är trött och seg idag så det blir att se någon film!

1 juli

Är hemma några timmar från stugan, så ska snart gå och duscha. Blir att åka ut igen till middagen. Spillde nyss ut dricka över hela datorn, men jag lyckades få den ren men den är lite kladdig fortfarande!

RSS 2.0