30 september

Nu är jag slut efter dagens övningar, det var nästan jobbigare idag än igår. Träningsvärk har jag också så kommer nog ha mer imorgon. Men det är ändå kul på nå sätt för då vet man att man har gjort nåt som funkar!


29 september

Vi syskon har börjat med träningstävling. Första dagen idag, jobbigt och det känns att jag behöver komma igång, men jag klarade i alla fall av dagens uppgifter fast det tog tid så får se hur det går imorgon! Det är bra att man har en morot och piska när man ska träna så man tar tag i det som ska göras. Piskan är att man ska bjuda på så många vinflaskor som dagar man missar och det vill man ju inte göra, och moroten är ju om man klarar det att man får av nån som inte gör alla dagar!


27 september

Igår var en mysig och lugn kväll. Gjorde i ordning massa gott och tittade på idol och en film på tv med en andreas. Han ligger och sover nu medans jag är uppe fast ja sovit dåligt inatt.

Idag blir det att göra sig iordning för ikväll blir det att åka och käka kräftor och dricka öl. Vilket kommer bli gott! ;D
 
 
 

16 september

Har gått och blivit sjuk. Förkyld som fan och har legat och sovit 4 timmar idag efter mötet som jag var på tidigare som gick bra.

Har nyss ätit middag och ska krypa ner i sängen igen och titta på tv hela kvällen, orkar inte vara uppe utan vill bli frisk nån gång!

15 september

Idag har jag städat bort efter i lördags, gick fortare än vanligt och vi måste ha varit duktiga och inte spillt så mycket som vi brukar. Men nu är det bortgjort i alla fall. Ikväll blir det att tvätta och ska ta en promenad till willys en sväng och resten av kvällen blir det att se nån film och bara ta det lugnt!
 
Igår var jag även och röstade, var en sväng till obbola och hämtade ett matbord och en taklampa som jag fick av en så nu är det lite nya möbler i köket och det passade riktigt bra! :)  
 

13 september

 
Håller på att spela musik för att tagga till för ikväll, då blir det fest med kompisarna vilket jag ser framemot! Snart blir det att gå och duscha, äta middag och ta av golvet innan folket kommer! 

Igår tog jag det bara lugnt, gick och la mig halv elva för jag var så uttråkad, såg någon dålig film på tv och snackade en stund i telefon innan jag somnade.
 
 
 

8 september

har städat idag och fått det verkligen rent, det behövdes så nu är det snyggt och luktar gott =) hehe

fick även middagsbesök av morsan och benny som precis har farit, fick även hjälp av dom att byta gardiner i vardagsrummet som behövs vara två för att göra, så nu är det nya som jag får titta på än det jag haft hela året!

nu tittar jag på idol och om ett tag blir det big brother och sen får man se vad som händer!

7 september

sitter nu och ser på criminal minds, äter chips och dricker cola. Lite bakis och trött och slö efter igår. Kom hem halv fyra i natt och sovit dåligt. Så idag har jag sovit och sett film och snart blir det att sova igen.

Igår var jag på middag och öl och spel kväll hos syster, vilket var riktigt trevligt! Får vi göra om tyck jag!

4 september

Har varit och hjälpt farsan idag också och packa upp en massa kartonger, blev inte lika mycket som igår men vi fick ändå mkt gjort. Imorgon ska jag följa med och hjälpa han att hämta en soffa.

Har nyss suttit och sett på big brother nu i två timmar, och nu blir det att gå och plocka undan lite och sen gå´och lägga sig och se på tv tills man somnar.

3 september

Har nyss kommit hem. Varit och hjälpt pappa kört möbler och en massa kartonger och även packa upp en massa i hans nya lägenhet. Blir även att fara dit imorgon och fortsätta...

Är lite slut efter dagen så det blir en tidig kväll ikväll känner jag, ska se big brother klockan nio sen tror jag att det blir sängen!

RSS 2.0