6 februari

Varit vaken i typ en timme. Vaknade aldrig av veckarklockan.

Igår var jag barnvakt åt nova medans elle var hos tandläkaren. Vi satt i lekrummet och lekte medans vi vänta. Hon var så snäll så =) Efter det då Elle äntligen var klar så åkte vi ner på stan en stund. Jag provade lite kläder, men ja kunde inte ha nåt. Nu måste ja börja träna ordentligt känner jag!
Såg lets dance igår. Jag förstår inte hur folk röstar ibland. Blev besviken av att Rabi åkte ut igår.

Idag ska ja diska undan och plocka lite här hemma. Fast det blir en lugn och fin takt, orkar inte egentligen, är förkyld och har ingen ork, men de måste ju göras. =) Ikväll blir det att se melodifestivalen. Följer det varje år. Efter det blir det väl att se film, har ju köpt en del filmer nu på slutet, så nu måste ja väl se dom också =)


1 Februari

Det går fort.. Ny månad redan! vart tar dagarna vägen?!

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Sett på tv och suttit vid datorn typ. Tror jag håller på att bli sjuk också. Fryser som en idiot och känner mig allmänt händig. Har mensverk på det också. :/ Skulle egentligen till expert och hämta min nya dator men den va inte rikigt klar än, så det vi ska dit imorgon, och för hoppningsvis så fungerar allt som det ska. Annars vet ja inte vad jag gör, då får jag lämna tillbaka den. Blir träning imorgon kväll också, måste ju träna bort allt onyttigt jag har ätit i helgen. ]

På onsdag ska ja träffa min kontaktperson. Hoppas hon har med sig bebben då, så jag får träffa henne =) Hon är ju snart en månad, om några dar, oj.






RSS 2.0