23 April

Idag vaknade jag vid nio och ringde till praktiken. Kände mig inte pigg imorse, sov med en tjocktröja och mjukbyxor inatt och frös ändå. Låg och såg på Våra bästa år och klockan tolv for jag till morsan och åt lite lunch, och sen for vi till arbetsförmedlingen. Där gick det bra.

Käkade middag hos morsan och satt och prata efteråt. Prata lite om stockholmsresan som vi funderar på att göra i slutet av maj där nångång, ska kolla efter studentkläder och sen bara njuta av att vara från umeå ett par dagar. Men just nu verkar det som om det är dyrt, men vi får ha utkik och se om det blir nå bättre priser.

Imorgon ska jag och elle ner på stan en vända och kolla efter en pressent åt amanda som fyller fem år på söndag. och annars har jag inga som helst planer i helgen, lär nog bara vara hemma och ligga och mysa i sängen. så det är bara att komma förbi om ni har lust.

22 April

Jag vakna imorse av att jag hade så grymt ont i magen. Men jag tog mig en av mina tabletter och började göra mig klar, men det värsta har gått över, men jag har ont då jag böjer mig eller nå liknade, så jag orkar inte fara på praktiken idag.
Så idag blir det bara att ligga hemma i sängen och glo på tv, tror jag ska läsa klart min bok som jag lånade på biblioteket för typ två månader sedan. Ska även hem till morsan ikväll för hon har nå tuperver party, (eller hur det nu stavas)

Igår "jobbade" jag mellan nio och fem. Var lite jobbigt, men det gick bra ändå. Var lugnt på slutet då det inte var så många barn kvar. Gick hem till mamma och käkade där och satt och pratade med henne och benny typ till halv tio då jag gick hem.

Imorgon ska jag förhoppningsvis på praktiken, men jag brukar oftas vara hemma två dar då jag har så här ont så vi ser väl. Annars ska jag också på arbetsförmedlingen, så vi får se hur det går där. Och imorgon har jag helg också! :) Ledig fredag och måndag! grymt skönt ska det bli!

17 April

Hade ställt klockan på tio imorse, men vaknade halv tio av att Elle ringde. Var sjukt trött men jag gick upp då ändå.
For och storhandlade med mamma och Benny vid elva. Nu har jag mat så det räcker ett bra tag fram över.

Snart kommer mamma och benny och josefin hit och vi ska grilla ikväll med potatissallad. Det ska bli rikigt gott. Har inte ätit grillat något i år. Ska även se så ska det låta ikväll, och benny ska laga mitt sängbord. Annars händer det väl inte så där jätte mycket. Har inga planer för i helgen, så får se vad som händer.

16 April

Nu är jag äntligen klar med städningen. Har både damsugit och torkat golvet och städat skåp.
När jag hade dammsugit vardagsrummet och skulle börja med köket så gick dammsugaren sönder. FAN vad less jag blev, ingenting jag äger kan vara helt någongång! Men jag forsätte men det blev inte helt rent. Måste ta mig till rusta någon dag och få ut en ny på garantin.

Imorgon kommer mamma, jossan och benny hit och jag ska bjuda dom på middag. Benny ska även laga mitt sängbord som har gått sönder. Förhoppningsvis så kommer dom som ska måla och laga mitt tak på toan imorgon, och jag hoppas då inte att dom kommer klockan åtta, men gärna tio så jag tar mig upp och inte sover bort hela dagen. Nu har jag börjat gå och lägga mig sent igen och sover till två, jag som hade lyckats vända på dygnet och kliver upp tio, men nej nu när lovet är snart slut och praktiken börjar, så då vänder jag på dygnet.


15 April

Vaknade i morse klocka åtta av att det ringde på dörren. Det var han som skulle komma och titta till badrummet, så det inte är nå fukt i väggarna och taket, så dom kan börja måla och fixa till taket. Det är hål och skit där, inte bra. Somnade sedan om igen och vaknade vid ett. Skönt med sovmorgon eftersom jag har vakna runt tio nästan varje dag.  

Har legat i sängen hela dagen och sett på tv. Har inte haft orken att göra något. Har gått och bokat tvättstugan tills ikväll eftersom det inte blev något igår. Så jag ska bara vara hemma, glo på någon film och äta chips som blev över sen i måndags.


15 April

Just nu är klockan 01:22, och folket har just farit.... Ikväll har Johan, Carro och Lillanna varit här, och sen kom Mange och Mattsso hit. Vi har haft det rikigt trevligt. Druckigt lite och rökt vattenpipa och bara suttit och pratat och sjungt lite singstar.
Vart lite tjaffs på slutet och jag hoppas det ordnade sig. :)

Nu sitter jag ensam och jag väntar på några andra kompisar, och jag hoppas att dom kommer, annars blir jag sur, men det tror jag inte att dom gör, för jag fick nått sms som jag inte fattade något av för att jag är full...


13 April

Shit... stter och kollar igenom bilderna från festen i lördags... hemska är bara förnamnet på dom!
Kul hade jag iallfall, lugnt fast mycket folk. :) Jag somna i soffan vid fem typ och vakna halv fyra igår. Mådde inte alls nå bra, men jag fick hjälp med att städa och mycket pant fick jag. Ska gå och panta idag och köpa mig en COLA! Någon hade druckigt upp min bakis cola när ja vakna igår ;P

         



SÅHÄR såg det ut dagen efter, och det var fördjävligt.....


9 April

Är dålig på att uppdatera här, jag vet.

Idag har jag varit på stan med Elle och Carro en stund. Gick runt och strosa och kolla på kläder..

Åkte in på sjukhuset sen för att göra ett långtids EKG. Så nu har jag en massa grejjer på kroppen, vet inte rikigt hur jag ska förklara vad det är men, och en dosa som spelar in tills imorgon. Känns rikigt obehagligt att ha på sig det, men jag måste ju. Sen har jag bara två saker kvar att kolla, EEG och nå annat som jag inte minns namnet på.

Imorgon blir det bara att vara hemma och göra så lite som möjligt. Ska hem till mamma en stund på eftermiddagen och sen bara hem och glo på tv.


RSS 2.0