19 juli

Sitter ute i stugan med mamma, benny och elin och dricker lite öl. :) Elins hund är med och mina två katter. Dom ser man inte så mycket av. Det är så skönt här ute. Idag har vi varit ner vid älven och badat lite, iallfall jag elin benny och hunden. det var jätte skönt, och att jag badar är ovanligt. men skönt var det =)

Imorgon hoppas jag det är bra väder så man kan sola, kankse gå ner och bada igen? ;) ska på bio imorgon kväll och se twilight. =) på onsdag drar jag till pappas stuga och blir det ett par dar =)

16 juli

Idag har varit en bra dag :) Elle och Nova kom hit och åt rabarberpaj innan vi gick till mamma. Satt ute, eller jagade nova runt området där. Hon badade och gungade och sprang. Men hon är söt.

Sitter nu och väntar på att diamtårtan ska tina så jag får äta den ;D Sen ikväll ska jag lägga mig och se en film. Blir en lugn kväll ikväll. Imorgon kommer amanda hit och ska vara med mig hela dagen och sova över här. Det blir skoj, får se vad vi ska hitta på för kul! =)

12 juli

har varit hos benny ikväll och ätit middag. svuvade makaroner och köttbullar. mumms! satt ute och snackade och bara njöt av värmen. ska snart lägga mig och se på en värsting till syster 2. =)

11 juli

Idag har jag damsugat och torkat golvet här hemma. Har suttit ute ast solen försvann ganksa snabbt för jag har balkongen på fel sida =(

Jag är bara tvungen att lägga upp. Tycker dom är så grymt söta mot varandra ibland! =)


 

 

 

 

 

Mina sötnosar!


11 juli

ska ut och sätta mig på balkongen i solen och läsa lite tidningar. =)
idag blir det bara en lugn dag, som dom flesta.

3 juli

Sitter och har tagit mig en öl och lyssnar på musik. Ikväll blir det att åka ner på stan och gå på wheels.

Har varit ute i stugan hela förra veckan och ska ut dit igen ikväll och vara där tills på tisdag. Det är så skönt att få komma ut dit. Lugnt och skönt. Hoppas på att det fina vädret håller i sig nu.


RSS 2.0