Torsdag 31 Juli

Veckan som är har varit lugn. Var i stugan förra helgen, och bara va. Solade, fiskade, åkte båt, hoppade stutsmatta. ;)
I tisdags åkte jag, carro och jossan, ut till bäcksjön. Vi fick hjälp med tältet, för det klarade vi inte av att sätta upp, Men allt annat klarade vi av. Vi solade, badade, Jag Nadja badade :O kan ni tänka er jag brukar ju aldrig bada men jag låg i vattnet i typ en timme, det var jätte varmt. Kankse för att det var en sjö, eller så var jag bara sjuk, jag vet inte ;P
Vi hade med oss en ¨gångsgrillar, tre stycken, till middagen gjorde vi av med alla tre, för först slocknade dom första två på en gång så vi fick använda en men den slocknade också till slut så maten var inte klar då vi åt men det gick ner i allfall :)  Försökte också göra upp en eld i grillplatsen senare på kvällen, men det gick inte heller, jossan hög ner ett helt trä och gjorde små trä bitar a det och tände på med papper, men det gick inte :(  jag tycker inte vi är nå duktiga i skogen :(
Carro åkte hem på kvällen för hon fick så grymt med huvudverk men jag och Jossan sov över där och solade på dagen och blev hämtade vid tre. Jag brände mig på ryggen, igen! Gör jätte ont då man ska sova :/





                                                                                                      
                                                                                         


                                                                          


Idag, åker jag och lisa upp till Luleå ett par dagar. Sova i vattensäng och gå på luleåkalaset, vet inte vad det är men det blir säkert kul ändå :)
Hoppas på att vädret håller i sig bara.

Söndag 28 Juli

Detta kommer bli ett kort inlägg, har inte så mkt att skriva idag.
Vakna Typ kvart över tre idag. Trodde jag skulle lyckas vända tillbaka dygnet i stugan då ja har stigit upp typ tio varje dag, men det lyckas jag tydligen inte med :/ men ska upp klockan elva imorogn, så det blir bra.
Har varit på  waynes ikväll och fikat med anna, mysigt. Tog en morotskaka och cola, rikigt gott. Att fika kan vara så grymt gott förstår inte jag!
Imorgon ska jag och Carro fara och fixa det sista innan tisdag, så allt är klart!
Åker ut på holmön på tisdag till typ onsdag- torsdag. Ska blu skönt, är jätte taggad!









Lördag 26 juli

Kom hem från stugan idag. Varit där sen i Onsdag. Är röd som en kräfta och det svider överallt. Jätte jobbigt.
Men dte är sånt man får ta om man vill bli brun. Åkte båt igår i typ en och en halv timme, det spruta vatten för det var så jävla stora vågor så jag var typ dygn blöt då vi kom i hamn ;P Haha....

Idag har jag varit på stan med Lisa och Carro, dom schoppade och jag hängde bara efter... orkade inte prova nåt
när det är så jävla varmt. ;P
Sen nu ikväll så har vi druckigt lite, satt först på Ön ( på teg) och sen så hamnade vi på stan, men jag blev intre ens full, men det spelar ingen roll ;P men kul hade jag på teg men sen på stan sööööög det satan! menmen, nu är jag hemma iallfall och är svin trött, ska nog gå och sova snart.

Har typ vänt på dygnet lite iallfall, typ gott ocg lagt mig innan tolv i stugan och sen vaknat vid typ tio.... dutti är jag. :]
Hoppas bara jag kanb holla det så ja inte vänder itllbaka på dygnet nu när jag är hemma.




Fredag natt

Har inte skrivit här på ett bra tag nu, men jag har inte orken längre.. så det blir så ofta som det blir.

Idag har jag inte gjort så där jätte mkt, vaknade typ 2 och låg och såg på tv i typ en timme innan jag orkade dra mig ur sängen. Sen så städade jag och inte gjorde så mkt. For ner på stan med Elin vid typ sju för vi skulle ner på Waynes och fika. Var rikigt mysigt och gott. Sen kom anna och jenny dit och vi satt där i typ två timmar och bara snacka om allt.
Var på stan sen fram till halv två, träffade folk och käka på max och bara tog dte lugnt. :)

Nu sitter jag här och klockan är kvart över fem på lördagsmorgonen. Jag kan verkligen inte sova, jag är jätte pigg. Känner att jag skulle kunna ut oc spirnga. Men nä.. Det tar jag en annan dag ;P
Ingen är typ vaken heller, varför sover alla?! Finns ju inget att göra om alla ska sova.....


Vart ingen åsele i helgen iafall, lika bra det. Blir kankse PDOL nästa helg eller så blire nån festival på holmön istället, för se :) Blir nog bra båda delarna.

Snart går solen upp, den som nyss har gått ner känns det som, hoppas bara det blir bra väder senare idag, fast jag lär väl sova sent ;P HAHA!

N


Lördag

Ojoj, nu har jag inte skrivit här på över en vecka. NU måste jag skärpa mig!

Sommarlovet är snart slut och vad har man gjort? Sovit och festat, det är typ allt jag har gjort. Det är kankse ingenting man säger nej till, men det låter inte bra!

Igår drack jag .... igen.... drack fredag lördag måndag tisdag  och sen nu torsdag fredag.... 6 dar nästan på rad, nu får jag ta och ge mig :] Men skojj har jag då haft, ja, om man inte tänker på hur två kvällar har slutat, men dom ska vi inte tala om!

Ikväll så ska jag bara vara hemma och inte göra nånting, har tvättid klockan fem men annars ska jag bara ligga och glo på tv. Se film kan jag ju glömma eftersom tv:en i vardagsrummet är paj, så det blir att se på vanlig tv.

Nu ska jag gå och plocka ihop tvätten och sen ska jag gå och göra mig nåt att käka.

Lite bilder från igår:












RSS 2.0