31 maj

Sista maj idag, vad tiden går fort!

Har nyss vikt tvätten från igår och håller på att diska undan här hemma! Ikväll blir det någon film och sova tidigt, upp klockan fyra imorgon bitti för att fara på jobbet!


30 maj

Har precis varit och stoppat in en tvätt i maskinen och ska snart gå och duscha. Har varit hemma idag också från jobbet, men mår mycket bättre så ska fara imorgon! Ska åka och småhandla lite om ett tag och annars blir det nog itne så mycket att göra idag!


29 maj

Håller på att laga middag, och har laddat ner den första säsongen av criminal minds, och jag är på fjärde avsnittet. roligt att se från början, har aldrig gjort det.


29 maj

Mår inte bättre idag! Ligger och ser på film och önskar att jag hade värmekudden, men den har jag lånat ut och medicin har jag inte heller.




28 maj, igen

Har nyss sett på criminal minds, och jackson rathbone var med! Han är så grymt söt och bra och i detta avsnittet var han ännu sötare!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, blir hemma imorgon också! Men måste upp tidigt ändå och ringa jobbet!








28 maj

Har varit hemma idag från jobbet, mensverk som gör riktigt ont! Inte lätt att vara kvinna ibland! Måste snart ta mig en promenad till affärn, ser att jag saknar toapapper!

Annars idag blir det bara lugnt, ligga och se film typ!


27 maj

Kom hem för en stund sedan. For hem från stugan imorse och har varit på marknad i Sävar en sväng och fika hos Elle! Passade även på att fara till farfmor och farfars grav.

Helgen har varit hur skön som helst, bara jag och mamma. Vi har haft 37 grader på altan som mest så vi har solat, och grillat korv och druckigt lite vin och lyssnade på melodifestivalen på radio igår kväll!

Vi skulle ta med oss Kurre hem ett par dagar också, men han ville inte hem så han blev kvar där ute själv nu ett par dar tills mamma och benny åker tillbaka. Men det klarar han, det är inte första gången!

Nu ska jag ta och se på lite bb avsnitt som jag missat och bara ta det lugnt resten av kvällen och imorgon är det upp tidigt som gäller väckarn står på tio över fyra!



25 maj

Har precis kommit hem från jobbet, och ska snart gå och duscha och sen packa ner det sista och sedan fara ut i stugan över helgen occh bara njuta! Det är riktigt varmt och kvaft ute idag och det ska bli bra under helgen också! :) ska bli skönt att komma ut igen! Ska passa på att mysa med Kurre också som verkligen har det bra där ute!




24 maj

Kom hem från jobbet för en stund sedan och nu ska jag lägga mig och vila lite och se på förhäxad. Ska ta mig en promenad senare till OBS och handla lite, och har även bokat tvättstugan hela dagen. ikväll blir det att packa för åker ut i stugan imorgon över helgen! :)

23 maj

Har nyss kollat på två avsnitt av big brother och funderar på vad jag ska äta till middag idag! For en sväng efter jobbet till mamma och hälsade på medans hon var hemma. Tror jag ska fara till stugan imorgon ett par timmar och hälsa på! :)

22 maj, igen

Sitter och ser på dopet av Estelle. Riktigt fint! :)


22 maj

Har nyss kommit hem från jobbet och ska ut och sätta mig på balkongen i solen en stund tror jag, passa på medans solen är framme! Senare ska jag gå en sväng på obs och handla lite!

21 maj, igen

Har nyss kommit hem. For en sväng till stugan efter jobbet och hälsade på mamma och Benny några timmar. Riktigt skönt att få komma ut! Nu ska jag snart gå och lägga mig, är riktigt trött och upp där strax efter fyra imorgon bitti!


21 maj

Hade svårt att sova inatt, låg vaken länge och somnade väl typ runt tre. Men här sitter jag och ska snart fara på jobbet. Första dagen idag, känns kul! Och efter det så ska jag till stugan och hälsa på mamma och benny ett par timmar!

20 maj, igen 2

Har nyss sett på veckofinalen av big brother.. shit.. rodney och camilla fick lämna. :( jag som ville ha ut marcello! och sen att han "åkte ut" och sedan fick gå tillbaka! jag kommer då sakna rodney kan jag säga!

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova! 



 

 


20 maj, igen 2

Sitter och ser på tv och väntar på att klockan ska bli nio så big brother börjar! Sen blir det att gå och sova, upp tidigt imorgon och börja på ett nytt jobb! ska bli spännande!!


20 maj, igen

Sitter och ser på tv och har varit och stoppat in en tvätt i maskinen! Har tid hela dagen så här ska det tvättas. Mår hyffsat bra idag ändå, inte så grymt bakis som jag trodde jag skulle vara. Skönt ändå. Så idag bli det bara lugnt, se nån film och så. :)

20 maj

Har nyss kommit hem och öppnat mig en öl och spelar musik! Har varit på klassträff och träffat gamla klasskamrater som man inte träffat sen studenten och det var rikigt trevligt! Dom for på krogen men jag hade ingen lust så jag får he och här sitter jag!


19 maj

Sitter och ser avsnitt av big brother, såg varken i torsdags eller igår, men nu tog torsdagens avsnitt slut.Men gårdagens avsnitt finns inte ute, så jag får vänta med att se den.  Sen ska jag gå och duscha och göra mig klar, ska ha klassträff ikväll, vilket kommer blir kul att få träffa alla igen!

18 maj, igen

Har nyss ätit gofika oxh ska ta av golven här hemma.

Min älskling har farit ut i stugan en vecka. Mamma och Benny tog med honom ut eftersom dom ska vara där i veckan och han bor ju där under sommaren så han blir ju nöjd att få komma ut! Det är tomt här och lugnt här hemma, fast jag har ju en till katt så jag får mysa extra mycket med honom!


18 maj

Sitter och ser på vakna med the voice och har varit vaken sen halv sju typ, och frågan är varför. Men kunde inte somna om så var bara att gå upp! Såg också att Amandus från bb kommer dit så det måste man ju se!

Om ungefär tre timmar ska jag på möte och sen efter det blir det att fara och handla och ikväll kommer en kompis hit och umgås och dricka lite öl! :)


17 maj

Ska göra mig klar och ta mig en promenad till mamma och äta lunch och sedan ska vi ut en sväng. Vi tänkte fara på rusta och obs. Sen hem och diska undan och sen tänkte jag ta och rensa undan lite i skåpen och lådor på gammalt skräp! 

 


16 maj, igen 2

Sitter och ser på kniven mot strupen och väntar på att big brother ska börja. Och efter det blir det criminal minds innan det är dags för sängen!  Ska även gå och göra mig nå kvällsfika tror jag, blev så sugen!


16 maj, igen

Sitter och spelar musik och dricker cola och kollar runt på nätet och hamnade på westlifes hemsida och kollade på hur deras sista turne ser ut. Och dom kommer inte till Sverige!! :( 

Det trodde jag dom skulle göra, och jag hade gärna velat fara, har alltid velat fara på någon av deras konserter med det har bara aldrig blivit och nu så när dom ska splittras så kommer dom inte!! :(


16 maj

Nyss vakna och ser på förhäxad. Ska snart gå och duscha och sedan åka på obs och handla lite.


15 maj, igen

Sitter och ser på greys anatomy på tv och väntar på reprisen av big brother, som jag inte såg igår!



15 maj

Har nyss vaknat och ser på förhäxad som går på tv. Mamma är på väg hit och ska äta lunch här och senare ska vi ner på stan på möte. Annars har jag ingenting som står på schemat idag!

14 maj

Idag är det inge roligt väder, det blåser och regnar. Så jag ska ta och passa på att städa här hemma eftersom det blev aldrig något igår.


13 maj, igen

Varit hos mor på middag och lånade med mig hennes dator, eftersom hon inte har nå internet så gick det bra!

Sitter och ser på masterchef USA och ska snart se på miljonjakten och drömma mig bort! senare blir det big brother!


13 maj

Har nyss vaknat och ska gå och göra mig klar. Jag och mamma ska åka en sväng ut i stugan och kolla läget. Ska bli skönt att få komma ut en stund. Första gången för mig iår! Sen när jag kommer hem så är det dags att jag gör nåt här hemma efter fredagen så jag ska diska undan och torka av golven som är kladdiga! Ska även åka till pappa och lämna tillbaka dator som jag lånat av jossan!

12 maj

Hade fest igår, och det var roligt. Kände inte så många, men det är alltid roligt att träffa nytt folk! :) Någon stal min jacka också, så nu får jag gå utan!
Idag är ingen bra dag, bakis och lat! Jossan var snäll och lämnade sin dator här tills imorgon så idag ska jag bara ligga i sängen och dricka min cola! Ska även gå ner och beställa upp en kebabtallrik till middag lite senare känner jag, det skulle vara gott!

6 maj

Har nyss vaknat och ska ta mig nåt att äta! Vädret är bättre idag så jag ska ta mig en tripp till far lite senare idag och lämna tillbaka datorn till systern. Ska även ev sväng till mor och då ska jag passa på att bjuda in mig på middag hade jag tänkt. sedan blir det att se bog brother live ikväll och hoppas på att Camilla stannar kvar!

5 maj, igen

Har nyss ätit middag och tagit mig ett glas vin! Ska strax ta av golvet här hemma och sen hoppa in i duschen och ikväll får jag besök av en kompis och vi ska se film och bara umgås! :)

5 maj

Ska snart ta mig nåt att äta och sedan vika tvätt från igår! Annars vet jag inte vad som händer idag. Vädret kunde ju vara bättre, regn och snö! :/

4 maj

Har lånat Josefins dator över helgen. Hon var här på middag tidigare och nu har hon farit på fest så nu sitter jag här och kollar runt och ska se på big brother om ett tag! I helgen händer det inte så mycket vad jag vet, blir nog en lugn helg!
Jag har fått omgjort i mitt kök, så nu har jag fått nya tapeter, nya köksluckor, nytt kakel och dom har målat lister och tak och så vidare, och jag är så nöjd! Det blev så bra! :)

RSS 2.0