30 Oktober

Albin låter som en gris då han har sex... och jag låter som en häst, så våran unge kommer bli hälften gris och hälften häst, någon som vill vara barnvakt? ;)




Lovet är snart slut.. det har gott så satans fort... och inte har man gjort nå mycket alls... men skönt har det varit iallfall.:)
Idag har jag inte gjort så mycket. Varit med albin och jossan och gjort kladdkaka och sett tv och sjungit singstar.
Jag VANN! ;D haha... 

                                                                                       

26 Oktober

Idag var det fyra år sedan du lämnade oss. Jag tänker på dig varje dag och jag sakar dig, farmor. Önskar du var kvar här hos oss. Jag hoppas du har det bra där uppe, och jag hoppas du tar hand om farfar. Jag älskar dig!

Idag har jag varit duktig. Har städat hela lägenheten. Dammsugat och torkat golvet. Har städat i skåp och hyllor också. Ska ta och rensa kylskåpet och skafferiet sen efter middagen. Det behövs kan jag säga. ;P Har tvättid klockan fem också, det måste jag komma ihåg.

Igår var jag hemma hos mamma hela kvällen. Käkade plankstek och drack cider. Såg på beck och bara pratade allmänt. Rikigt mysigt. Det gäller fredag också, var hos mamma då också. Hade ingenting att göra så jag gick dit och var där.

Lov till veckan. Har ingenting speciellt inplanerat. Någon som vill göra något så säg till :)

20 Oktober

Helgen har varit bra. Drack i fredags. Det var kul. Jag har lite minnesluckor, fast jag bara drack åtta öl. Det förstår jag inte. I Lördags låg jag bakis hela dagen/kvällen. Jag fattar det inte. Jag reste mig knappt ur sängen. Jag såg på tv och emellanåt så somnade jag. Kunde inte äta nån middag och orkade inte ens gå till köket och ladda telefonen.
Skulle vara med syster på kvällen, men det blev ju som det blev. Hon kom vid typ elva och jagorkade inte göra nåt, så vi såg bara på en film som gick på tv. Den var faktiskt bra. Men lite krånglig.
Söndag så mådde jag mycket bättre. Tack och lov. Jag pluggade som satan och käkade middag hos mamma. Riktigt gott. :)

Måndag idag. Skola som vanligt. Gick bra. Kort dag idag, tio till två. For hem till mamma efter och var där en stund och fikade, sen for jag hem och började tvätta och sen efter ett tag kom mamma och benny hit och käkade mat.
Och nu sitter jag här. Just fan, kom just på att jag måste ut till tvättstugan nu igen.



 


14 Oktober

Sjuk... jätte kul. tur är bara att vi inte har så många skoldagar i veckan. Så jag missar inte så mycket.
Ligger mest bara framför tv och glor. Det ser hemskt ut här hemma. Disk till oändelse.

Imorgon är det utvecklingssamtal. Undrar hur det går. Sen på Torsdag är det nån festadag på sagagallerian som vi ska på. Det låter intressant, så vi får se vad som händer. Och på Fredag är vi lediga! Lång helg! :) Men jag har mycket att göra i skolan, så det är bara att sätta igång sen.


12 Oktober

Helgen är snart förbi. Det går fort då man har roligt. Helgen har varit bra. Blev inge drickande för mig tillslut. Det känns rikigt skönt ändå. Igår kom Carro och Anna förbi en stund på dagen. Vi satt och prata och dom lekte med katten. Albin kom runt nio till mig. Då satt jag och Jossan redan och såg på en film, Kärleken checkar in, den är grymt bra. Vi såg beck också då albin hade kommit. Vi hade godis,chips,dipp,morötter och gurka och cola ;D Gott gott gott. Det kan man inte äta sig less på! Vi ringde johanna efter beck och hon kom förbi och sjöng lite singstar med oss. Jag och albin gick och la oss typ halv fyra i natt. Åt macka med varm oboy vid tre. Det är bara ett under att jag vakna halv elva.

Idag såg det för hemskt ut då ja vakna så jag ställde mig och diska. Det behövdes. Ska sätta mig ner sen och plugga. Har mycket att göra. Hoppas det lugnar ner sig med skolarbete snart.

                      

10 Oktober

Snart är denna fredagen avgjord. Idag har jag tvättat och städat lite. Hanna kom förbi också en stund. Tredje dagen i rad nu. Rikigt roligt! :) Pappa, Amanda och Elle kom förbi med farmors soffbord idag också. Det var på tiden ;)
Vi for sedan till godishuset och hyrde film där. Visste inte fören ikväll att man kunde hyra film där. Var billigt också, 35 kr för en film. Måste bara komma ihåg att gå dit och lämna tillbaka filmen innan klockan sex imorgon kväll. Vill inte få någon räkning på den. Men det blir en bra promenad.

Jag och elle for på willys och köpte läsk och chips och dipp och morötter och gurka. Det var ruskigt gott. Inte ätit det på länge. Har ätit så mycket att jag är propp mätt. Filmen vi hyrde fungerade inte i början. Den hakade upp sig och hoppade fram lite, men tillslut fick vi den att funka som den ska. Filmen var bra. Såg idol också,bara slutet. Killen som fick fara hem var ju bra. Jag fattar inte hur folk tänker då dom ska ringa och rösta :O

Måste bara lägga upp den här bilden också. Fick den av Johanna nyss. :]
Han är verkligen den sötaste!


9 Oktober

Roligt väder vi har haft idag. Nej inte alls. Ursh för sånt här väder, bara tråkigt och jobbigt. Jag blir tröttare än vanligt och på dåligt humör av detta väder. Ska tydligen regna imorgon också. suck säger jag bara.

Mötte min kontaktperson vid tre idag på stan, vi käkade på max och satt och prata. Var grymt gott, var ett tag sedan jag käka där. Dom har så god mat. Gick sen runt och kolla lite på kläder.

Ikväll har jag och Hanna pluggat. Har en del saker att göra. Gick riktigt bra. Fick mycket gjort, det trodde jag aldrig att vi skulle få, för vi brukar bara sitta och prata och inte plugga så mkt. Men det känns skönt att vi gjorde något ikväll. Så vi kommer någonvart med allt. Vi ska plugga tillsammans imorgon eftermiddag också.

Kurre var uppe i fönsterbänken ikväll, och han rev ner en ljuslykta som gick sönder och för någon da sedan så rev han ner en blomkruka som är i tusen delar nu. Det gillas inte. Men man måste tåla lite saker också då man har katt, allt är inte perfekt, speciellt inte då han bara är barn.
Men söt är han iallfall. Ni kan inte säga något annat? ;)

                 

8 Oktober

Skönt att sluta tidigt från skolan. Slutade halv tolv idag. Har just ätit lunch och tagit mig en god eftermaten cigg. :]
Vädret är helt ok idag faktiskt. Solen lyser iallfall och inte är det särskilt kallt heller. Fast det var frost ute i morse då jag gick till bussen, nu är hösten/vinter verkligen här. Och enligt mig så är det inge positift, vill ha sommar igen!

Sitter just nu och väntar på att Hanna ska komma, så vi ska plugga. Har en del saker att göra. Det tar aldrig slut med skolarbetet. Men det är bara att accpetera och göra. Ska också vara i skolan hela tiden nu fram till höstlovet så ja inte får nå mer frånvaro. Det behövs.

Ska till pappa ikväll och fira honom. Äta tårta hoppas ja också :] hihi. Och sen hoppas ja att jag får övningsköra hem. Det var liksom ett bra tag sedan jag gjorde det. Måste verkligen ta tag i det där nu så jag kommer mig någon vart, och får körkortet nån gång, så jag inte sitter där då jag är 75 och inte har nå körtkort. Det vore inte så himla kul.
Ska få hem mitt soffbord också ikväll. Det blir nog bättre då jag har ett bord som matchar till soffan jag har.

Imorgon kommer Albin hem också. Ska bli kul att träffa dig igen. Jag saknar dig då du bor där nere, vill att du ska flytta hem igen. Och det gör du snart. <3 :) Hur blir det i helgen? skulle ja komma till dig på lördag?

Nu ska jag gå och kolla vad kurre har för sig och se lite tv.


Puss på dig!








 


7 Oktober

Ännu en dag har gott nu. Idag var jag hemma från skolan för att jag hade så ont i magen inatt så jag kunde inte sova. Ibland önskar jag att jag inte vore tjej och slapp sånna bekymmer.

For ner på stan en snabbis idag och träffade Elle och Carro. Skrämde typ livet av dom när jag kom ner, lite kul var det ändå. :] haha. Träffade Lillanna och Annie strax innan jag for hem med bussen.

Åkte hem till mamma och åt middag där. Korvstråganoff med ris, underbart gott!
Syrran och jag for hem till mig och sjöng lite singstar och bara va. Sen kom Johanna och Emelie en stund och nu är jag ensam hemma och väntar på att pappa ska komma. Han skulle komma med mitt soffbord, men han verkar inte dyka upp. :S

Kurre var på fönsterbrädan då jag va ute och rökte och välte ner min blomkruka. Så den är i tusen bitar nu. :(  Just nu ligger han på min axel och ser söt ut.

Nej, nu ska jag gå och dricka upp mig te och sedan gå och lägga mig och försöka sova så jag tar mig upp någon gång imorgon.


6 Oktorber

Min katt är så grymt söt. Han ligger just nu på fönsterbrädan och bara ser söt ut.
När jag kom hem för ett tag sedan innan jag hann stänga dörren så sprang han ut i trapphuset.
Men jag fick tag i honom som tur var. Han gick omkring och luckta på väggarna, men det förstår väl jag det, han har ju aldrig varit därute.





















Idag har varit en lugn dag. Skola i en timme, från 11-12. Grymt skönt.
Sen for jag hem och såg på tv ett tag och sen for jag med morsan och handlade.
Elle och Amanda kom förbi efter middagen en stund. Och Amanda lekte med Kurre.
Trodde hon aldrig skulle sluta.


Nu har jag varit och ätit äppelkaka hos morsan. Jätte gott, inte ätit det på jätte länge.

Nej, nu ska jag gå och läsa på inför provet en sista gång och sen ska jag lägga mig i sängen och

se på tv och hoppas på att jag får sova inatt. Fick inte sova nå mycket för Kurre natten till idag.

Det är inte lätt att ha en kattunge kan jag lova.


2 Oktorber

Snart en månad sedan jag skrev här såg jag. Var på tiden nu.
Inte hänt sådär jätte mkt sen sist.
- Har fått flytta hem igen efter vattenskadan som jag hade. Det är grymt skönt kan ja lova.  
- Klippt mig och färgat håret. . Och det behövdes.
- Har skaffat katt. Han här hur söt som helst.


          

Han blir elva veckor imorgon, fredag.

Imorgon så blir det krogen. Har inte varit där på typ hundra år, så det är dags nu tycker jag :)
Sen resten av helgen så får vi se vad som händer. Kankse sitta hemma och mysa på lördag kväll med kurre.


RSS 2.0