30 juli

Ska hoppa in i duschen för att sedan åka till stugan i baggböle ett par dagar. Hade ju hoppats på bättre väder än regn idag!

29 juli

Har nyss ätit middag, gick ner och beställde kebabtallrik! Riktigt gott! Ikväll blir det bara lugnt, se nån film!

28 juli, igen

Nu har jag gett upp. Har inte fått tag på Per än. Så jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Ska iallafall ta mig en öl och se på sommarkrysset.

28 juli

Har diskat och plockat undan här hemma och ska snart gå och duscha och fortsätta försöka få tag på per. Vi ska dricka lite öl ikväll, men jag har itne fått tag på han på hela dagen, så får se om det ens blir av något ikväll!

27 juli

har varit nere på stan en sväng idag. var och hämtade mitt legg som jag beställde för två veckor sedan. Träffade även syskonen elle och amanda där så vi gick och fika. Riktigt trevligt att träffas, var länge sedan!

For sedan till mamma och benny och dom bjöd på middag och vi har druckigt vin och nu ska jag snart gå hem!

26 juli

Nu funkar internet igen. Slutade funka för ett tag sedan för att jag hade överskridit gränsen av vad man fick använda. Så nu var jag tvungen att köpa till mer! Jag ska gå tillbaka till mitt gamla internet, där var det aldrig nå strul om att man hade laddat ner för mycket eller nåt! Det var ett bra internet det!
 
Har legat och sett på några avsnitt av Baywatch som jag fick hem för någon dag sedan! Det var hundra år sedan man såg den serien så kul att se den igen! Man kommer ju ihåg männsikorna, men inte handlingen!
 
Snart är det två hells kitchen avsnitt på raken som jag ska se, och sen ska jag försöka göra en tidig kväll! Får se hur bra det går!
 

24 juli

Idag blir det att städa och diska!

23 juli, igen

Har nyss kommit hem och sitter och ser på wallander på fyran och myser med katterna! :)
 

23 juli

Sitter och hos och dricker lite öl och har kollat in lite hotel och vandrarhem i stockholm! Jag och mor ska ner dit i slutet på augusti! 

22 juli

Idag mår man ju som man förtjänar! Var på krogen här nere igår och drack öl och sjöng karioke! Sovit fram till nu och mår illa. Idag skulle man ha haft cola! Men jag orkar verkligen inte gå på affärn.

Så ikväll blir det bara lugnt! Film och åter film!

21 juli

Varit på nordmalingsmarknaden idag! Fyndade ett linne och två klänningar! Super nöjd! :D

 

20 juli, igen

 - 8 frågor om dig själv
Namn? Nadja
När fyller du år? 11 april
Några piercingar? tungan och öronen
Vilken årstid är bäst? sommar!
Vad tycker du mest om hos dig själv? Ögonen och benen
Vad är du bra på?
Vem älskar du mest på denna jorden? min familj
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? själv
 
- 6 frågor om dina vänner'
Vem vet allt om dig?  Ingen, tror jag!
Vem är den roligaste av dina vänner? haha, vad svårt!
Vem är snyggast av dina vänner? alla är snygga!
Vem är mest partyprisse? hm. Jossan.
Vem är den du helst har filmkväll med? Ser helst film själv
Vem av dina vänner är mest "evil"? haha, ingen aning!

- 5 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? Mamma
Vem är farligast i din familj? jadu..
Vem ser roligast ut i din familj? Ser roligast ut?
Vem är coolast? hmm
Underhållningen?

RANDOM
Vad har du gjort idag? Bakat
Vad ska du göra nu? Gå ut till tvättstugan
Har du gjort något dåligt idag? nej
Vad har du ätit idag? middag,
trött nu? nej
Vad händer i morgon? Fara på marknad i nordmaling
 Är du hungrig nu? nej, nyss ätit
 Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? facebook och blogg.se
TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? Någon telefonförsäljare
Vem ringde du senast? Mamma
Vem smsa till dig senast? Elin
Vem smsa du till senast? Mamma

20 juli

Bakat bullar idag, blev dom minsta bullarna ja ha sett tror jag! Får smaka på dom om en stund och se så dom går att äta! (Man vet aldrig då jag bakar! )

19 juli, igen 2

Ska snart gå och lägga mig och se på tv och se om jag kan sova. Har legat och sovit lite till och från hela kvällen. Jossan kom även hit på middag och hon for hemför typ en timme sedan så jag har ju varit trevlig mot henne genom att sova ;p

19 juli, igen

Blev inge bullbakning idag, utan det får vi ta imorgon då jag liks blir hemma hela dagen för att tvätta! For en sväng med mamma på coop och kappahl, och nu resten av dagen/kvällen blir det film. Vädret tillåter inge annat! Åskan har slutat och regnet har uppehåll just nu!

19 juli

Vaknade av att det ösregnar ute och åskar. Men nu har regnet slutat allafall men får se hur länge det är uppehåll. Åskan kommer lite då och då!

Idag ska jag baka kanelbullar, passa på då det ändå är sånt här skitväder så man slipper ha dåligt samvete över att man inte är ute i solen! ;p

18 juli, igen 2

Har nyss bakat chokladbollar och kladdmuffins! Ska ta mig ett litet smakprov om en stund och se om dom går att äta!  Imorgon blir det att baka kanelbullar! :)


18 juli, igen

Var bara tvungen att lägga ut denna! Så jävla kung! :D
 
 

18 juli

Sitter och ser på Ellen. Ska senare fara och handla med mamma och ikväll ska jag se om det finns tvättid ledig annars så vet jag inte vad jag ska göra. Se någon film eller så!


17 juli

Har hållt på med att städa hela dagen, och nu strax ska jag koppla av i soffan framför allsång på skansen med ett glas vin!

15 juli

Hemma igen. Haft det riktigt skönt där ute dom här dagarna. Får se när man åker ut igen! Fick även med mig kurre hem, eftersom att mor inte åker ut dit nå mer på en vecka så ville inte lämna kvar han där ensam så länge.

Idag blir det en lugn dag, se någon film kanske.

14 juli

Sitter ute på altan i stugan och snart tittar solen fram. Får hoppas att det blir nån värme idag, fast det blåser emmelanåt. Annars är allt toppen här!

13 juli

Har precis kommit hem, varit en sväng i det blåta och trista vädret hos mamma och gjorde lunch åt henne då hon satt i dialysapparaten. Hämtade även tvättmedel och sköljmedel av henne då jag ska tvätta hennes täcken och sängkläder.

Åker ut i stugan med mamma och benny senare då han har slutat över helgen. Hoppas bara på att solen tittar fram och det inte bara regnar!

12 juli

Sitter och läser lite bloggar och ska snart ta och göra nå vettigt här hemma. Plockade ju bort lite här igår så ska ta och dammsuga och torka golven så det blir helgfint här. Sen ska jag ta mig en tripp på coop och vad kvällen erbjuder får man se.

11 juli

Idag har jag diskat undan all disk som låg och skräpa, och håller på att tvätta för fullt. Har även varit en sväng hos mamma och nu ska jag ta och plocka undan här lite.

10 juli

Har nyss kommit hem från mamma, var där på middag. Blev stuvade makaroner och korv.

Igår var jag och köpte mig en dator, så jag slipper låna mammas. Riktigt skönt att ha en egen! Jag är riktigt nöjd över valet!


8 juli

Har nyss vakna, legat i soffan inatt och varmt har det varit! Igår var riktigt trevligt, kom hem fyra i morse. Så idag mår man ju som man förtjänar! Idag blir det bara filmtittande för hela slanten!

7 juli, igen

Håller på att laga mat och sedan ska jag hoppa in i duschen för att sedan fara på diloparty och fest! Blir nog roligt! :)

7 juli

Har nyss kommit hem. Har varit runt nydala sjön och grillat och druckigt öl och friskat med per. ritkigt trevligt faktiskt, och skönt ute har det varit hela kvällen! Detta måste vi bara göra om!

Nu ska jag ta och göra mig nå kvällsfika och lägga mig och se en film! :)

7 juli

Har nyss kommit hem. Har varit runt nydala sjön och grillat och druckigt öl och friskat med per. ritkigt trevligt faktiskt, och skönt ute har det varit hela kvällen! Detta måste vi bara göra om!

Nu ska jag ta och göra mig nå kvällsfika och lägga mig och se en film! :)

5 juli

Har precis vikt all tvätt som jag har tvättat och sitter nu och ser på Bad Boys 2 som går på sexan, vilket är en riktigt bra film! Ettan också! Snart blir det Hells kitchen på trean innan det är dags för sängen eller om det blir något avsnitt av Criminal Minds, har inte bestämt mig än!

5 juli

Kom hem frrån stugan för typ en timme sedan.Har haft det riktigt skönt där ute, solen har varit varm. Sitter och ser på Ellen, älskar den kvinnan! Ikväll blir det att tvätta och åka och småhandla lite!
 
Just de, Kurre åkte med ut i tisdags också och han är kvar där nu. Så förhoppningsvis behöver han inte komma hem nå mer fören till hösten, han trvis som fisken i havet där ute! Så nu har jag bara en katt att mysa med! <3

3 juli, igen

Sitter ute i stugan och har nyss kammat kurre! Har även druckigt vin och spelat lite kort! Solen har varit varm idag, 40 grader har vi haft som mest här! Har knappt gått att vara ute!

3 juli

Ska snart gå och duscha och sedan åker jag ut i stugan med mamma tills på torsdag! Kurre ska också följa med, blir skönt för han att äntligen få komma ut igen!

2 juli

Sitter hos mamma och ska snart äta middag! Ska låna hem datorn sen och betala en massa räkningar, fick mina efterlängtade pengar idag! (Bättre sent än aldrig). Och annars blir det inte så mycket, se någon film!

RSS 2.0