Torsdag

Dagarna går så fort så man hinner ju inte med :O Igår kom Frida, var på stan med en massa, och sen på kvällen så hade vi filmkväll här hemma med sex stycken andra. Var rikigt nice, förutom en sak som hände, men det behöver vi inte tala om ;P  Somnade sju i morse. Frida somnade typ fyra och jag var pigg som en tupp, så ja ställde mig och diska och såg en  film, men jag försökte väcka henne,men hon sover ju så jävla djupt så det går ju fan inte :O

Vaknade typ halv två idag och for ner på stan en timma senare och träffade folk. Gick på systemet. :)  Åkte hem utan frida, för hon skulle hem, :( men kommer tillbaka på lördag typ, vad hemma i typ två timmar, sen åkte jag och "mormor" lina ner på stan och satt på krogen och drack lite öl och sen åkte vi till statiol och mac donalds på ersboda och köpa hamburgare, sen fick ja låna erikas cykel, har fan inte cyklat på typ tre fyra år :O Och det var fan jobbigt... :]

Imorgon blir det middag och en liten förfest innan vi drar ner på stan , och sen på lördag blir det KROGEN!! :D
TAGGA! :D

Pratade med syrran idag som är i Göteborg, dom hade varit på liseberg hela dagen, och hon hade vunnit en stor toblerone godis, typ 50 st :O jag vill också :(  fusk!

Tisdag

Ännu en dag har gått...idag har jag inte gjort så där jäte mycket (och det är inte ovanligt om man tänker på vad jag har gjort typ dom dagarna under sommarlovet).Vaknade vid halv tolv av att syrran stod bedvid min säng och kollade på mig, läskigt värre. Hon var bara förbi en snabbis så ja somnade om på en gång när hon gått och  ett tag efter det så ringde det på porttelefonen. Det bara dånade, så då kan man verkligen inte sova, det var min andra syster som var här. Hon var här ett tag och sen gick vi på en promenad, min morgonpromenad, hade inte duschat eller nåt, såg hemsk ut. Gick hem till Elle och var där ett tag innan jag gick hem igen. Erika var förbi ett tag och hon hjälpte mig att städa, hon strök min duk till matbordet och hon damsög golvet lite ;P Medans jag diskade och vek tvätten och sorterad baldn min reklam och mina räkningar och skitpost!
För en timme sedan så var jag och pappa ute och övningskörde. Vi, eller jag körde ner elle och nicklas till tågstationen för dom skulle åka ner till Göteborg. Dom sitter på tåget nu och ska sitta där i typ 14 timmar till. tycker inte synd om er ;)
Sen så var vi bara och körde i stan lite och lite på e4:an. Jag tycker det är ruskigt kul att köra bil, ösnkar bara vi kunde köra lite oftare så ja kommer någonvart med körkortet.

Nu sitter jag här och gör ingenting. Käkade glass med chokladsås och fruktcoctail (eller hur det nu stavas) tidigare, ruskigt gott! =)

Jag hoppas jag kan sova inatt nu så ja tar mig upp imorgon, vill ner på stan en stund innan Frida kommer,fast jag vet ju inte när hon dyker upp? Men jag lär ju inte hinna iallfall. Så seg som jag är på morgonen så. ;P haha.

Fredag blire Wheels ;D Förfest med Carro och Lisa med middag hemma hos mig. Frida äru på? :)


Måndag Natt

Jaha, nu sitter jag här igen och klockanär tre och jag har inte gått och lagt mig än, är inte ens trött. Vad är detta?
Sitter och dricker en sockerdricka och prata med Frida på msn. :)

Dagen som har varit har varit helt ok. Var och handlade med morsan tidigare idag och sen har jag tvättat och suttit här som en annan datanörd ;D jag har inge liv har jag kommit fram till. men det är lugnt, jag är van ;D hahaha.....
Vädret har inte varit det bästa idag, regn regn och åter regn, vad ska det här bli för sommar? :S Mina blommor på ballkongen är dränkta i vatten, dom behövs inte vattnas på ett år eller två, och jag kan typ bada i min blommlåda om jag vill :O :( stackars mina vackra blommor. Dom mår nog inge bra, dom ser ut som om dom har vissnat, dom har säkert drunknat. :/ Jag hoppas det blir bättre väder imorgon! ;D

Ska kankse hem till systeryster imorgon och va med henne en stund innan hon och pojkvännen åker tillgbg i en vecka.
Annars så ska jag nog ner på stan en stund och se om det är nå folk där och sen på kvällen ska jag köra bil! ;D Var ett tag sedan nu, skulle ja komma och hämta dig frida eller? ;)
Sen vill jag dricka!! ;D Men det lär nog inte bli så... Men det blir iallfall dricka på fredag, WHEELS!




Lördag

I Torsdags åkte jag och Albin ut till stugan som ligger vid baggböle/Klabböle till morsan och Benny. Vi grillade korv på kvällen och drack lite öl =) Sen i går, var det midsommar. När vi vaknade var det regn och åter regn, det verkade inte bra, men sen på eftermiddagen vid två tre så kom solen fram och vi började klä midsommarstången och åt jordgubbstårta och drack och spelade kort fram till middagen då vi åt sill,lav och potatis och sen efter det var det tänkt att vi skulle grilla och äta potatissallad till men vi orkade inte det så sill vart våran middag. Men gott som SATAN var det iallfall :)

Men det hela slutade med att vi gick och la oss runt ett halv två för då höll alla på att somna där vi satt. Och albin din KÅTA jävel ;)

Och nu stter jag här och är jätte trött men samtidigt vill jag göra nåt, men vad kan man göra. ? :/
Jag håller på att få en tand, jag är uppsvullen i tandköttet på ena sidan och det gör ont uta satan!!! Har tagit typ 5-6 alvedoner idag men inte har dom hjälpt, så nu har jagtagit mig en cider så det hjälper lite :] ;)














Tisdag natt

Vaknade för en och en halv timme sedan.... var uppe igår från klockan halv fyra till idag klockan halv tre, sen kunde jag bara inte hålla ögonen öppna, då somnade jag, hade varit vaken i 22 timmar. snacka om slitet. Jag for på stan idag med knallröda ögon och kände mig som en sombi. Jag hade planer på att somna tidigt i kväll och sova hela natten och vakna där nån gång på morgonen men det gick ju som det gick. Jag kan bara inte vända på dygnet, det är helt omöjligt verkar det som!

Jag ska försöka ta mig hem till mormor lina idag ( onsdag, klockan är över tolv, därför blir det idag) för hon fyller ju år, men jag kan inte lova nåt. annars får jag gratta henne senare under dagen. Har faktiskt köpt en pressent till henne så den måste hon ju få. Grattis på 18:års dagen MORMOR! <3 :)

Jag måste vara dum, men nu hoppas jag jag får mina räkningar imorgon så jag kan betala bort dom så fort som möjligt nu när jag fått mina pengar. Jag måste betala alla räkningar innan jag gör nåt annat för pengar, för då vet jag att närjag har betalat dom så kan jag sen göra vad fan jag vill med mina pengar :)

Tror jag ska gå på systemet senare idag och köpa mig nåra öl. Det skulle inte vara helt dumt, eller vad säger ni? ;)


Måndag

Nu sitter ja här och skriver igen. Har nyss varit ute och gått en promenad med Johanna och hennes hund sigge. Han är jätte sööööt! Haha, han lyssnade på mig och inte på johanna, tyckte jag var ganksa kul ;P

Idag har jag varit jätte duktig. Jag har städat hela huset. Torkat skåp och hyllor, damusgit och torkat golvet och bytt
sängkläder. Inte alla dar jag gör det. :)  

Jag har lyckas göra det igen. Jag har vänt på dygnet så in i helvete. Går och lägger mig typ sex på mogonen och sover fram till fyra fem på erftermiddagen. Det är inte bra, var inte så jag hade tänkt att min sommar skulle bli, jag vill ju inte sova bort dagarna nu när solen äntligen tittar fram. Måste ta och göra något åt saken nu. Men hur det ska gå vetefan. 

Jag vill bort bort bort bort från UMEÅ. Jag är så less på den här staden och alla folk och allt som har med umeå att göra. Ska fan flytta härifrån då jag gått ut skolan. Då är det ingenting som håller mig kvar. 

Ge mig alkohol nu!

Söndag

ojoj vilken helg det har varit.  I fredags så var albin och johanna hos mig och vi spelade spel och såg på film. Var mysigt, var ett tag sedan vi gjorde nåt. Igår så var jag och jossan hemma hos elle och spelade kort och käkade middag och bara umgicks. Var rikigt trevligt och sen så for jag til liljansberget på fest. Det var skojj. Drack nio öl. Kom hem vid fyra tiden och albin den tråkmånsen gick och la sig nästan på en gång medans jag och matte satt uppe och såg på tv. Jag mådde inte så där jätte bra, jag spydde och såg allt dubbelt, det var jobbigt att se på tv då man ser dubbelt, texten och människorna var dubbla! ska aldrig mer se tv då man druckigt. Så jag somnade väl runt fem eller nåt och vaknade vid fyra i dag och mådde skit. Är fortfarande bakis. Allt bara snurrar i huvve på mig. Jag mår illa och vill spy men det går inte. Jag skakar och allt känns mkt mkt större. :S Jag hatar dagen efter. Det är skit jobbigt. kommer aldrig mer dricka, men så säger jag alltid men jag lyckas aldrig hålla de ;P jag har halsat i mig en liter cola och vill ha meeer, någon som kan gå och köpa cola till mig? :]

Imorgon ska jag hem till albin. ska bli skönt att komma från stan även fast det inte är så långt men iallfall. (:


Nej nu ska jag gå och lägga mig en stund och vila och hoppas på att jag mår bättre sen.. (:




   




        

Fredag

Andra dagen på sommarlovet. Det går undan här. Värmen har inte kommit tillbaka än, hoppas dne kommer till helgen eller till veckan. =) Idag så sov jag till ett och såg lite grann av våra bästa år, fattade inte så där jätte mkt eftersom det var ett bra tag sedan jag såg det. Sen kom syrran förbi och var här ett tag. Sen så for hon till en kompis då jag skulle käka middag och sen for jag ner på stan runt halv nio men det var ju jätte dött där.Var med Sabina och Carro B.  Fick iallfall pannkakor med sylt och grädde, gratis! jätte gott! åt tre stycken =) Runt tio kom Viktot Å och hämtade oss och vi for till nydala för det skulle vara nå folk där som drack men det var inga folk vi kände så for vi därfifrån och åkte ner på stan och hämtade upp Lillanna och Viktor och sen for vi runt med bilen i typ en timme. Dunkade musk och for till bölesholmarna en snabbis och kolla och sen åkte vi runt stan innan vi åkte hem. Pratade lite om åsele. VI SKA DIT! TAGGA! :D

Nu sitter jag här och tänker och taggar inför imorgon. Blir fest imorgon och jag ska dricka så mkt tills jag deckar! Jag ska inte vara nykter, och den som försöker stoppa mig.......den..........

Jag vill lämna Umeå..Jag vill bort bort bort härifrån. Jag ska fan packa väskan och åka nån stans och vara borta läääänge! Jag kommer hem till dig Frida. Den ända personen jag känner en bit härifrån ;P hihi. :)

Torsdag

Fortafrande regn väder... vad ska det här bli för sommar egentligen?! :O Ge mig VÄRME!! :D

Två dagars fest i veckan... måste nog ta och lugna ner mig med festandet här... blir för mkt. :O
Förfest hemma hos mig i tisdags och sen blev det stan, träffade folk och hade mysigt! =) Hamnae på böleäng sen och sov där för allt sket sig när jag skulle hem, och när jag vaknade på onsdagen så var jag så bakis så jag inte visste vad jag hette. Jag trodde jag skulle dö! Men det var bara och åka hem och städa och få i sig något att käka innan alla kom till mig igen för att förfesta :) Det blev rikigt nice. Hamnade på stan en stund senare på kvällen igen och sen nån timma senare for vi hem till mig igen på efterfest och åt fyllemat och såg på en film, och klockan blev halv fem innan jag kom mig i säng. Så idag så ska jag bara vara hema och ta det lugnt, städa lite grann, ta bort ala ölburkar som bara står och luktar och torka golvet, det behövs kan jag säga... kladdigt överallt ;P vad gör vi då vi dricker ?! ;)

Nu kom min kära systeryster så jag ska överlåta datorn till henne innan hon börjar gnälla ;P
så hejs.






 

Tisdag

Regn,Regn,Regn, vad är detta för sommar? Ge mig SOOOL! :D

Idag är dte klassens dag på skolan, skulle egentligen sitta i en park och fika, men nu när det är sånt här skit väder så går inte det, utan vi ska sitta i skolan istället :/ kul,not!
Och imorgon är det sommarlov! Härligt, det har varit efterlängtat kan jag ju säga!! :D

Inatt så sov Carro här, låg och såg på tre filmer igår, och det gick då inte att sova, somnade runt två medans carro somnade långt innan mig, men jag tog mig då upp kvart över åtta, jag är stolt över mig själv idag!
Har stått och gjort min sallad till lunch idag, och snart ska jag fara och möta hanna på stan. Kommer ju bli dyngsur, så fort jag kliver utanför dörren här nere. :S låna mig ett paraply någon?! :D

Sen idag så ska jag på systemet och sen hem till morsan för att käka smörgårdstårta och sen festa ;D Förfest hemma hos mig och sen får vi se vart kvällen leder oss ;D kommer nog bli kul.

nej, nu måste jag gå och göra mig i ordning så jag hinner med bussen som går om en halvtimme. Hejs!

Söndag

Ojoj, nu var det länge seda jag skrev här, en vecka sedan, ändring Nadja!
I torsdags så satt jag på kajen med en hel del personer och drack lite öl och åkte karuseller till förbannelse! Det gjorde vi i fredags också, fick åka 2 gånger gratis ;) Riktigt nice har det varit! =)
I går åkte jag ut till stugan på rovågern och bara njöt av att få vara ifrån stan, det var rikigt skööönt! Ska vara där mkt i sommar har jag bestämt!
Idag satt jag barnvakt i stugan åt marcus och amanda, men jag somnade i typ en timme efter vi had eätit lunch, jag var så ruskigt trött så det blir en tidig kväll ikväll tror jag. Jag ska bara diska undan lite och städa så jag har gjort bort de.

Imorgon börjar jag skolan vid typ ett eller vad det är, måste tömma mitt skåp då och ta hem allting! Sen på tisdag så har vi klassens dag, ska typ sitta i parken bredvid statskyrkan, där vi satt förra året och fika, och sen på onsda är det skolavslutning, den är EFTERLÄNGTAD kan jag lova! Fan så skönt det kommer bli med sommarlov. Ska njuta av varje sekund!

Söndag

Nu var det ett tag sedan jag skrev här märker jag... måste sköta mig bättre. Helgen och veckan är över. Gud vad fort allting går. I fredags for jag och albin ut till morsans stuga och bara tog det lugnt, det behövdes kan jag säga. Skönt att slippa allt folk och stan och allt liv, bara sitta på en stol och njuta av lugnet. =)

Sen igår så for vi hem runt två och träffade en kompis på stan som är uppe i helgen, sen så skulle vi hem till albin, men det blev nå tjaffs så vi for hem till mig istället och käkade middag och sen hamnade vi på nydala först med några och sen hamnade vi på mariehemsängarna :) Sen hamnade vi nere på stan och vid två så hamnade jag och två pers till på fridhem, och vad som hände där ska vi inte tala om, ;) haha, kom hem vid fem i morse iallfall och somnade på en gång, det var jävligt skööööönt!

Ikväll vet ja inte vad som händer, bara vara hemma och ta det lugnt, behöver städa, för det ser ut som hej kom och hjälp mig här hemma, men jag har ingen ork, så det får bli en annan dag.


image26
Peter,Viktor,Carro B, Lisa och Anna :)
image27 
Grillning i stugan.
image28



Jag håller på att leta efter en katt, jag har hittat en katt på blocket som jag vill ha, har mailat ägaren och nu går jag bara och väntar på svar. Den var så himla sööööt!!!! :)

RSS 2.0