30 juli

Idag har varit en lugn dag! Har skickat in mitt cv till ett företag som söker folk så får se om dom hör av sig, hoppas det i alla fall!

Ikväll har det regnat åskat och blixtrat som fan, och vara själv när det händer är fan inge kul! Nu verkar det av slutat men det ser jävligt svart ut så hoppas inte det börjar om inatt!
 
 
 

28 juli

Hade det riktigt bra och trevligt i stugan, fast det var så varmt så man inte orkade göra nåt! Vi var även barnvakt åt systerdotter så hon var där och full med energi ibland. Men det var roligt att umgås med henne utan mamma hennes som inte händer så ofta!

Igår var jag och jobbade en stund på bilbingo i täfteå, var första gången och det var ändå roligt. Spelade också lite men vann ingenting! Man får hoppas på nästa gång!

Idag när det inte är någon sol så ska jag passa på att städa här hemma fast det är varmt ändå, ska öppna allt jag bara har för det är varmt som fan inomhus! Har även hört att det ska bli regn och åskväder idag så det hoppas man på så kanske luften rensas lite! Ska på middag hos morsan ikväll och träffa min morbror och hans barn som är här på besök från canada och honom träffar man ju inte så ofta, var något år sedan sist så det ska bli roligt! :)

25 juli

Vakna upp alldelens blöt och svettig av att solen lös in. 30 grader ute och 30 grader inne! Så det var skönt med en dusch! Snart bär det ut i stugan, där det lär vara ännu varmare!




24 juli

Fy fan vad det är varmt, inne är det 30 grader det är fan inte normalt och det hjälper inte att ha fönster och dörrar öppna, för det känns inte ens att dom är öppna! Klart man inte kan sova om nätterna!

Har nyss packat inför stugan imorgon över helgen. Blir skönt att komma ut, var länge sedan jag var där, (mors stuga). Har hört att det är varmare där än hemma så ska bli spännande och se hur jag överlever det!

Har även varit på tupperware party ikväll, men hittade ingenting jag känner att jag vill/behöver ha! Men kul ändå att se vad som finns! Nu blir det snart en sval dusch för jag håller på att smälta bort innan det är dags för sängen och hoppas på att man kan sova inatt!

22 juli

Har varit på bio ikväll med en kompis och sett filmen "förr eller senare exploderar jag". Och den var riktigt bra,finaste film jag sett på länge.Grät en hel del och väntar bara på att den ska komma ut på dvd så jag kan köpa den! 
 
 
 
 

21 juli

Tog mig en promenad till en kompis igår och kom hem för någon timma sedan. Vi såg på två filmer ( call girl som inte alls var nå bra och glöm ingen sorg som var jätte bra!) och somna fem i morse och klev upp tre idag. Varit trevligt men väldigt varmt, speciellt inomhus, när ska denna värme inomhus ta slut?!

Nu sitter jag och ser på criminal minds och ska snart gå och duscha för att sedan lägga mig och försöka sova, har lyckas vända på dygnet nå fruktansvärt!

19 juli

Igår var jag i nordmaling på marknad, träffade några kusiner som jag aldrig träffar, handlade en handväska och ny plånbok, tog oss nån öl och satt och titta på folk! Trevligt var det! På kvällen var jag med en kompis och tog några öl och hade det vara kul! Hade en annan kompis som övernatta här och har nyss farit!

Ska väl ta och göra mig nån middag snart och sen se vad man ska hitta på för nåt ikväll, om man ska köra en lugn hemma kväll eller vad det blir! :)

17 juli

Varit ner på stan en sväng, var först på arbetsförmedlingen och anmälde mig som arbetslös, så nu är jag en del av den nya statistiken bland arbetslösa. Sen blev jag bjuden på tacobuffe av en kompis, och sånt tackar man ju inte nej till! :)

Kurre kom hem igår ett par dagar, han har mest legat i sin bur i hallen och sovit, undra vad dom gör med honom där ute i stugan eftersom han är så trött? ;)

15 juli

Ska ta mig ut på en liten promenad, ska förbi mamma en sväng sedan en vända på willys. Får middagsbesök av mor ikväll och vad som händer efter det får man se. :)

14 juli

Sitter och ser på hells kicthen på trean. Idag har det varit en lugn och bra dag. Imorse åska, regna och blåste det som fan. En kompis kom över på ett litet prat och han bjöd även på pizza till middag! trevligt!

Helgen i stugan var riktigt trevligt och kul! Vi hade ö fest med alla grannarna och det var kul att träffa folk man inte träffar så ofta nu för tiden! Kul att det ska göras om nästa år igen! Har även bränt mig på framsidan av kroppen vilket inte är snyggt och är svårt att bland annat duscha då det gör ont! 
 
Vet inte om det är från brännan på benen eller om det är från något bett från nå djur från stugan eller vad det är men mina vader har svullat upp nå grymt och det ser inte bra ut! Får vänta någon dag och se om det går över annars måste jag gå på vårdcentralen och kolla upp det!

11 juli

Så var mitt tre veckors jobb klart. Känns skönt att få ledigt nu när det är så varmt men på ett sätt tråkigt att vara arbetslös och måste leta jobb och hålla på! 
 
Har precis packat klart, så nu ska jag bara byta om och varva ner och om typ en timme kommer pappa och hämta upp mig så åker vi till stugan över helgen! Ska bli grymt skönt!
 
 

10 juli

Varit relativt bra väder ute idag, mulet och sol samt blåst så skönt. Har precis avslutat städningen här hemma och ska snart göra mig nån mat för att sedan åka och småhandla lite. Sen ska jag ta tag i packningen så jag slipper stressa med det imorgon, åker ut till stugan över helgen imorgon efter jobbet! =)

9 juli

Varit olidligt varmt nu i flera dagar, och jobba i denna värme går bara inte, men jag försöker.Är ju varmt dygnet runt, till och med på natten så det är svårt att sova. Men nu ska vi inte klaga när den äntligen har kommit!

Satt en stund ute på balkongen när jag kom hem och har även sovit en stund vilket var skönt. Nu ska jag gå och laga mig någon middag, idag blir det ris och lövbit, mumma! Ikväll blir det en kall dusch och criminal minds klockan nio.

7 juli

Idag har det varit en jobbig dag. Varit riktigt varmt, 28 grader har vi haft så det har varit riktigt tungt och svettigt att jobba. Suttit ute på balkongen en stund tidigare och nu ska jag snart laga mig nån middag. Blir en tidig kväll ikväll, solen gör en trött!

5 juli

Har nyss dammsugat och plockat undan lite.. Nu ska jag hoppa in  duschen och sedan göra mig klar. En kompis kommer hit och vi ska beställa hem pizza till middag och dricka lite öl och umgås ikväll! Blir trevligt, var ett tag sedan sist! :) 

4 juli

Har nyss ätit middag och diskat bort. Håller även på att göra upp ett bad så ska ta med mig ett glas vin och lägga mig och koppla av efter veckan en stund! 

2 juli

For till pappa efter jobbet idag och hjälpte han med att packa inför hans flytt och han bjöd även på middag, kyckling. Mumma!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli nio så då ska jag se criminal minds på tv innan det är sängdags. Skulle ner på stan och se electric banana band men det regnar så det var inte så peppande att stå i regnet så det skippade vi! Får väl hoppas jag får chansen en annan gång att se dom!

RSS 2.0