22 Februari

Igår var jag hos mamma hela kvällen. Vi firade henne för att hon hade fyllt år i onsdags. Åt smörgårdstårta och drack och pratade och hade allmänt kul. :)

           


Idag så har jag varit med Elin och vi har städat min lägenhet. Rensat kylskåpet och skafferiet och tagit skåp. Dammsugat och tokat golvet. Kan lova att det behövdes göras. Hade inte dammsugat på ett tag eftersom min dammsugare har varit trasig men nu har jag ju köpt en ny så det känns skönt nu. Vi såg beck också ikväll och nu sitter jag här själv och ska gå och lägga mig snart.


21 Februari

Igår gick jag och albin till Ö&B och köpte en dammsugare och en katttransport och lite småsaker. Sen klockan sex for vi på bio, såg i taket lyser stjärnorna. Den var rikigt bra :) Den måste ni se. Efteråt så gick vi och fikade på cafestation. Rabarberpaj med grädde, och en varmchoklad, riktigt gott.  Köpte även tre filmer för 60 kr på nattöppet, fanns inte så många bra filmer men jag hittade tillslut tre stycken. Så vi for hem och såg två av dom och sen så klockan halv ett gick vi och la oss för då hade jag legat och slumrat till i soffan,och det tycker jag var tidigt för oss på en fredag, men nån gång måste man ju få gå och lägga sig tidigt. :)

Ikväll ska jag hem till mamma och fira henne, för hon fyllde år i onsdags. Smörgårdstårta och vanlig tårta och lite öl och cider, det blir rikigt mysigt!

       

17 Februari

Idag har varit en bra dag. Hade frilufsdag idag och klassen var och fikade på waynes. Var rikigt gott. :)
Sedan for jag och Tea och intervjuvade några barn till ett arbete som ska vara klart på torsdag. Så jag fick mig en promenad idag, gick från mariedal och hem, det tog längre än vad jag hade trott. menmen.
Ikväll blir det bara att vara hemma och städa för det behövs kan jag lova. 

 
Igår blev jag moster, till världens sötaste barn. <3



15 Februari

Sitter här i sängen med Albin och väntar på att beck ska börja klockan nio. Har varit med Albin sen i fredags kväll och vi har knappt lämnat lägenheten. Har bara varit ute en snabbis på willyes och hem till mamma, det är typ allt.
Har sett hur många filmer som helst, och bara legat i sängen och haft det skönt. Ätit godis och god maten och druckigt läsk så det står häliga efter. 

Elle kom förbi idag. Sista gången man fick se stor magen, för imorgon smäller det. Då blir jag moster :)
Ska bli så spännande och se vad det blir för kön. 
Kom just på att morsan fyller år på onsdag och jag måste fara och köpa henne en födelsedags pressent, men jag vet inte rikigt än vad jag ska köpa, jag tycker sånt där är jätte svårt,, spelar ingen roll vem det är till.

5 Februari

Är anklagad för misshandel, så jag har varit på polisförhör idag. Jag hatar verkligen sånt och var skit nervös, men det gick bättre än vad jag trodde. Så det är överstökat nu iallfall, går bara och väntar nu på att få besked om det blir en rättegång eller inte av det hela och det kommer jag inte klara av kan jag lova! Men det som mest beskymrar mig är att Carro inte fått nån tid för förhör. Det kan väl inte bara vara jag för det lilla ja gjorde? aja, vi ser väl vad som händer.

Dagen i allmänhet har varit bra. Varit hemma hela dagen och inte gjort ett skit, bara tagit det lugnt. Funderat på vad jag ska göra i helgen. Någon fest nån stans? :)

Hittade föresten lite gamla bilder på datorn som ser för hemska ut :O
Tycker det är lite kul att kolla igenom gamla kort.

        


RSS 2.0