31 oktober

Ska ta och gå och duscha, sen en vända på affären och handla, sen hem och göra iordning inför ikväll. Blir halloween fest här hemma, ska blir riktigt roligt, speciellt att se vad folket är utklädda till! :) 

28 oktober

Idag har jag plockat undan lite och diskat undan. Håller även på att tvätta och ska snart hoppa in i duschen. Efter middagen ska jag ta mig en promenad till en kompis och se på film ikväll! Blir väl någon skräckfilm! :)

24 oktober

Har varit på två möten idag, så skönt att dom är bortgjorda.Har regna och blåst nå grymt idag ! Väntar in en kompis som ska komma på middag och se idol och umgås ikväll! Blir trevligt!

23 oktober

Idag har det varit en ganska lugn dag ändå. Har diskat och plockat undan lite, varit hos mamma på middag och nu ska jag ta och göra dagens övningar och sen bara slappa framför tv resten av kvällen! Det har även snöat idag, inte så mycket med det har blivit vitt på marken ändå!

22 oktober

Har varit iväg en sväng på affären och småhandla lite, hamnade även en stund hos morsan. Ska snart iväg till pappa på middag och umgås med lillasyster en stund medans han är på möte!

15 oktober

Håller på att göra mig klar för att åka till pappa på middag om typ en timme. Sen blir det att åka till syster som fyller 20 år idag!                                                      Grattis älskade syster!


13 oktober

Idag har jag varit på möte, efter det så mötte jag upp mor och syster på stan och vi gick och åt kina mat till lunch. Jag köpte mig även ett par nya skor, vilket behövdes! Har varit hos morsan på middag och kom nyss hem och ska lägga mig snart känner jag att kroppen vill!

12 oktober

Kom hem från stugan för någon timme sedan. Har haft det hur bra som helst fast det var lite småkallt. Nu har vi stängt igen för vintern där ute så nu lär det dröja tills nästa gång!

Nu ska jag göra dagens övningar, duscha och sen ta och stoppa i mig någon middag för att resten av kvällen bara slappa!

 
 
 

11 oktober

Har packat klart och sitter nu och väntar på att pappa ska komma och hämta upp mig. Ska ut till stugan tills imorgon, förmodligen sista gången för i år. Ska bli skönt att komma ut igen fast det kommer vara kallt där ute!

10 oktober

Har nyss gjort dagens träningsövningar så nu ska jag gå och duscha och sen en vända på affärn. Ikväll kommer Johan hit och ser idol och umgås en stund! :)

8 oktober

Nyss kommit hem från pappa. Varit där på middag och tårta och firat honom som fyller år idag. Grattis än en gång pappa!

Nu blir det att göra dagens träningsövningar och sen slappa framför nån serie innan det är dags för sängen! :)

4 oktober

Har gjort mig festfin inför kvällen och sitter och väntar på att en kompis ska komma så ska vi iväg på fest. Får hoppas man får en trevlig kväll ikväll! :)

3 september

Varit och handlat och dammsugat och torkat av golvet. Nu ska jag ta tag i dagens träning innan det är dags att åka till mamma på gomiddag och sen kommer en kompis hit och vi ska se idol och ikväll! Blir en bra start på helgen! :)

RSS 2.0