28 mars

Ska göra mig klar och gå över till mamma och lämna tillbaka internet och skriva ut mitt Cv tills imorgon. Ska på jobb intervju så jag är galet nervös! Men det går nog bra! :)

Dom var nyss här och mätte mina skåpluckor i köket, har beställt nya. men det skulle ta ett par veckor innan dom kommer.


27 mars

Har nyss ätit middag och ser på reprisen av Big brother eftersom jag somna tidigt igår! Var på lunch hos mamma tidigare idag och har betalat en massa räkningar och fixat till mitt Cv tills på torsdag då jag ska på arbetsintervju på ett ställe.


23 mars

Har nyss ätit middag och ser lite på tv. Ska snart sätta igång och städa här hemma så jag blir klar nån gång idag. Blir fest här hemma imorgon så det måste vara snyggt!

Har varit hemma från jobbet hela veckan för jag har skadat foten. Det är bättre men inte helt. Har fortfarande ont. Var på sjukhuset för nån dag sedan och dom sa bara åt mig att ta en alvedon och skickade mig till vårdcentralen! Har lindat om fotet nu så hoppas det blir bättre snart!

18 mars

Sitter och ser på herrarnas skidskytte, och senare blir det damernas! Ska ta mig en liten promenad över till mamma senare och lämna datorn och få lite luft, får se hur bra det går, har så jävla ont i foten!


17 mars, igen

Har leget och sett på skilda världar hela kvällen, så det har ju blivit ett par avsnitt! En riktigt bra serie är det! Ska snart gå och lägga mig så jag tar mig upp imorgon bitti och inte missar skidskyttet, det sista imorgon!


17 mars

Ligger i soffan och väntar på herrarnas skidskytte som strax ska börja. IDag blir det bara att ta det lugnt, bakis idag så det blir att ligga och se film hela dagen! :)

16 mars

Har varit en sväng hos mor idag och sett på damernas skidskytte, och lånade även med mig datorn och internet. Blir att laga mig nån mat snart känner jag, för jag börjar bli hungrig, och ikväll får jag besök av en kompis.

14 mars

Sitter hos mor och har nyss ätit lunch. Bjöd in mig själv eftersom jag ändå tänkte ta mig en promenad över till henne och kolla runt på nätet.

Har varit hemma idag, för sov dåligt inatt så jag hoppas jag kan sova bättre ikväll! Ska snart hem och städa så jag törs släppa in sjukgymnasten imorgon!

11 mars, igen

Nu ska jag gå och laga mig nån mat, blir bara enkelt i mickron. Har nyss sett på damernas skidskytte, och det gick inge bra alls för oss. Ekholm slutade på 16:e plats tror jag. Och hon och en massa åkte in i varandra och ramlade i en krurva och där försvann en massa tid och när hon precis efter det skulle skuta så försvann våra chanser.

Och nu är VM i skidskytte slut för i år och får se om det blir nå mer skidskytte senare under våren, och frågan är ju nu vad man ska göra under helgen, man måste skaffa sig ett liv nu! ;)

Detta var det sista åket från Ekholm, nu slutar hon. Och det tycker jag är synd för hon är den bästa av alla tjejerna från sverige. Men vissa vill ju ha ett vanligt liv så. Hon är inte den ända som slutar, utan magdalena från tyskland slutar också. Och hon är en av dom bästa från tyskland.

Killarna som åkte tidigare idag gick det bra för, ferry kom på andra plats och lindström kom på tredje! :D



 




11 mars

Sitter och ser på pretty little liars, aldrig sett serien förut, och jag fattar ingenting av den ;p men blir väl så när man börjar se nåt mitt i! ;p väntar på att skidskyttet ska börja, först är det herrarnas och sen damernas, får hoppas det går bra för båda lagen idag! :D

Idag är det söndag, och det innebär bara en lugn dag! Var hos mamma igår på middag, och drack lite vin och såg på melodifestivalen! Blir att se Big Brother finalen ikväll som vanligt! :)

10 mars

Idag blir det att städa här hemma! Och ikväll blir det melodifestivalen och nån film! :) Mamma och Benny kommer snart hit en snabbis och ska lämna lite saker dom har handlat åt mig, och samtidigt hämta datorn och internet!


9 mars, igen

Sitter och ser på en liten miniserie på youtube och dricker lite öl, hittade några i kylen som ja öppnade! :) Snart börjar Big Brother som jag ska se! :)

9 mars

Herrarnas skidskytte börjar strax, och ska ta fram lite gofika att mummsa på! :)

Ikväll blir det bara att vara hemma, har lånat internet av mamma. Se nån film och hålla mig inne, vädret är inte det bästa idag, det blåser som FAN ute!


8 mars

Mamma är här på lunch och vi ska snart fara till Sävar på möte, eftersom det inte blev nåt i tisdags.

Mår mycket bättre nu, men har varit hemma från jobbet idag, så jag ska fara imorgon. Ikväll blir det att tvätta, vilket behövs!


7 mars

Sitter hos mamma och ska snart äta middag, det blir bakad potatis och skagenröra! Mumma! :D Har varit här ungefär hela dagen, sett på skidskytte damer, och Elle och Nova kom på besök tidigare, så har myst och busat med henne! :)


6 mars

Snart börjar herrarnas skidskytte! Nu hoppas vi på medalj igen! Idag får vi hoppas att Fredrik gör bra ifrån sig, för bergman har åkt hem för hans fru ska tydligen föda! Han som har gjort bäst ifrån sig hitils i VM av svenskarna!

Fortfarande sjuk, så har legat hemma och sett på film idag, var en sväng på OBS också och handla, så nu ska jag hålla mig inne!

5 mars

Sitter och ser på Criminal minds på femman! Låg i sängen och hade gått och lagt mig för natten för typ tre timmar sedan, men jag gav upp, kunde inte somna!

Har även gott och blivit sjuk, så jag har bara legat och sett på film hela dagen! Ska en sväng till sävar imorgon och ska få reda på resultatet av utredningen jag har varit och gjort!

4 mars, igen 2

Carl-Johan Bergman tog hem silvret! Han var riktigt nära på guld, men det blir till slut silver! :D Han fick brons igår! :D Han är duktig! :D Blir det guld nästa gång då? ;)


4 mars, igen

Sitter och väntar på skidskytte herrar ska börja! Hoppas det går lika bra för dom idag som igår! =)

Mor och Benny kommer hit lite senare och ser damerna med mig och dom stannar även på middag. Ikväll ska jag gå över till Carro och se Big Brother med henne, och se hur hon bor. Har aldrig varit hemma hos henne än.


4 mars

Sitter och dricker musik och spelar musik på högst volym! Ska väl snart gå och lägga mig!

Gråter varje gång jag hör låten och ser filmen, den är så bra! <3 Såg filmen igår, och oj vad jag grät!




3 mars, igen

Sitter och ser på sing along på trean och dricker lite vin. Har tänt lite ljus här hemma och har det mysigt! Har även sett på melodifestivalen tidigare. Min favorit gick iallfall vidare till finalen nästa vecka, youngblood! :)


3 mars

Sitter och ser skidskyttet damer. Man får hoppas det går lika bra för dom som det gick för killarna tidigare idag! Då vi kom 3, 6, och 7:a. :) Men just nu ligger Ekholm tvåa så, man får se.

Tog mig en promenad till OBS och handla lite, gick även in på boa och köpte mig en vin-box så jag får ta mig nåt glas sen! Gick även förbi mor och hämtade datorn och internet så har den nån dag!

Får se om mor kommer hit och kollar om hon kan fixa mitt internet imorgon. Fast hon lånar ju min dator, eftersom hennes nu är paj! Så det lär ju inte bli någon skillnad ändå om hon fixar mitt internet.




1 mars, igen

Vi blev fyra i skidskyttet, bra start på VM! Fast vi brukar ju ligga där runt 3:a-5:a! :)

Bjöd in mig själv på middag hos mor, så hon står vid spisen nu och vi väntar också på att Benny ska komma henm från jobbet. Blir även att se reprisen av BB om 45 min!

1 mars

Idag börjar VM i skidskytte, så ska lite senare gå över till mamma och se det med henne! Kul att det börjar igen efter långt uppehåll! :D


RSS 2.0