26 december

Idag är det en lugn och skön dag! Har inte gjort så mycket alls idag vilket har varit riktigt skönt. Ikväll blir det att tvätta och se någon film!

Igår var jag som sagt hos pappa och fira jul och hade det trevligt med god mat. Vi spelade även nå spel och tog oss någon julöl.  

25 december

Tack för igår allihopa! Det var en riktigt trevlig och mysig dag!

Lite senare idag blir det att fara hem till pappa och fira jul där, äta gott och dela ut lite julklappar! Blir trevligt!

 

24 december

Har nyss vaknat och ska gå och duscha och göra mig klar och göra mig gröt till frukost innan det är dags att gå över till mamma och Benny för att fira jul där med syskonen! Det blir en mysig och trevligt dag!

Igår kväll var jag hos mamma och spelade bingolotto och hade det mysigt. Vann dessverre ingenting, men nära var det ;)

 
 

22 december

Idag är det söndag och en dag då man inte gör så mycket. Blir att bara ta det lugnt och se nån film.

Igår var jag på stan med Elle och handlade dom sista julklapparna så det är klart nu. Jag pyntade granen och slog in julklapparna jag köpte på kvällen.

20 december

Nätterna är fortfarande inte helt okej, brukar oftast vakna runt tre, men idag fick jag sovmorgon och vakna halv fem. Det var skönt med kunde inte somna om så var bara att gå upp.

Veckan har gått fort, har varit och handlat julklappar, bara några enstaka kvar nu, så det går fort att ordna eftersom jag vet vad jag ska köpa.

Regnet bara öser ner, inge snö och julkänslan är borta, hur ska det blir på jul?!


15 december

Kom hem för en timme sedan. Har varit hos mor och Benny och käka gomiddag, klätt granen, druckigt glögg och ätit pepparkakor, druckigt vin och öl, spelar poker med syskonen. Var riktigt trevligt att få umgås alla för en gångs skull! :)
 
 

14 december

Sitter och ser på herrarnas tävling i skidskytte, hoppas dom gör bra resultat idag också! =)

Efter tävlingen blir det att duscha och göra sig klar för att fara till mamma på middag, och sen kommer syskonen dit för att dricka glögg, klä granen och dricka lite alkohol. Blir en trevlig kväll! :)

13 december, igen

Sitter och ser på musikhjälpen där dom har nå partytajm!
Idag har det varit en tung dag, men det har funkat. Varit extremt trött eftersom jag inte sov något inatt. Så mina planer som jag hade för ikväll sköt jag på till en annan kväll.

Skulle lägga mig och vila och se på skidskytte vid två när jag hade kommit hem från skolan men somnade och vaknade halv åtta, så jag missade middagen och börjar känna mig hungrig och ska gå och göra mig nåt att äta för att sedan lägga mig i sängen och se om jag kommer få sova något inatt så jag är pigg imorgon.

13 december

Ja, sömnlös natt igen. Somnade vid nio och vakna upp vid halv tolv och har inte sovit sen dess. Istället har jag vikt tvätten från idag(igår) och städat och precis torkat av golven. Skönt att få det gjort så man slipper göra det imorgon(idag).

Nu är klockan snart halv sex och det är ingen ide att gå och försöka sova, ska ändå upp om en timme typ för att fara på skolan. Så det är väl snart dags att gå och duscha och försöka vakna till!

12 december

Vaknade av musiken som spelades på musikhjälpen, underbart!
Idag blir det att vara duktig och städa och tvätta och göra helgfint! :)

11 december

Vakna inatt, igen helt utan anledning och kunde inte somna om. Så har suttit vaken nu i tre timmar och sitter och ser på musikhjälpen och har gett upp iden om att somna om.

Ska på möte om typ fyra timmar så det blir till att försöka vakna till och göra sig i ordning sen. Efter det så om ja orkar blir det en vända på stan.

10 december

Natten till idag var inte rolig. Bara jobbig. Gick och la mig igår kväll vid tio och vakna vid halv tolv och kunde inte somna om, så jag var vaken fram till halv åtta i morse. Och under den tiden så slog jag in julklappar, diskade och plockade undan och låg och såg på tv och försökte somna om vilket jag gjorde tillslut.

Annars idag har jag inte gjort så mycket, skulle egentligen på ett möte imorse men som jag ställde in eftersom jag inte alls var så pigg då jag inte kunnat sova. Har suttit och spelat på datorn och samtidigt så är jag inne på svtplay och tittar och lyssnar på musikhjälpen som startade igår kväll vilket jag såg hela natten också. Följer det varje år och varje lediga minut jag kan så det är igång många timmar per dygn, samt nu också!


7 december

Sitter och ser på skidskytte. Det är damerna och dom är ju kass och ligger tre minuter efter. Aja, hoppas killarna kan göra bättre ifrån sig senare idag.
 
 
Igår var johan här och vi såg på finalen av idol, och jag ringde som bara den på kevin och det lönade sig ju, han vann och det var riktigt bra! :)

Idag blir det att ligga hemma och ta det lugn och inte göra så mycket. se någon film. skönt det också!

1 december

Första advent idag, och snön kom lagomt igår. Mysigt!
 

Har haft en trevlig helg, i fredags var jag hos mamma på gomiddag, dom bjöd på anka och ris, mumma! Elle och hennes karl och Nova var även där ett tag, trevligt att få umgås och busa med dom också!

Igår hade jag några kompisar på besök och vi drack så idag mår man som man förtjänar efter två dagars. Så det blir att slå på en film och dricka massvis med cola så man vaknar till liv! :)

 
 

RSS 2.0