29 maj

Solen skiner och det är varmt ute. Har varit en sväng ut i stugan tidigare idag, var riktigt varmt och skönt där ute! Längtar redan ut igen! Var även förbi Ö&B på vägen hem och nu ska jag gå ut i tvättrummet igen och stoppa in tvätt, som jag ska sysselsätta mig med hela kvällen så jag får nåt rent!


28 maj

Har precis varit och stoppat in en tvätt i maskinen, och ska snart gå och diska bort lite. Sista dagen på praktiken för denna vecka, så nu är det långhelg! Skönt! :)

Igår var det blodomloppet, gick bara bra. Bättre än förra året blev inte lika utmattad under tiden. Gick en minut snabbare i år än förra så är bara att sätta igång och träna så man kan göra några mer minuter snabbare nästa år! :)


25 maj

Oj, vad det blixtrar, åskar och regnar! Lite mysigt på ett sätt, men det håller nog på att avta, för nu har det varit lugn ett tag!

Idag har jag varit med en kompis hos mor och benny och sett på hockey, vilken jävla skit match, får väl hoppas vi tar brons imorgon då, bättre än inget. Vi for och åt pizza och sedan har vi druckit öl och nu sitter jag här själv och ska snart gå och lägga mig och lyssna på regnet! 

22 maj

Idag hade jag möte om vad som ska hända sen när skolan och praktiken är slut om några veckor. har även varit och storhandlat så nu har jag mat fulla frysen. Ikväll blir det att tvätta och se på hockeyn! :)

19 maj

Sov en stund när jag kom hem från praktiken. Har suttit och sett på hockeyn nu ikväll där sverige vann mot italien med 5-1. Riktigt bra! Har även suttit och tittat på kläder som jag ska beställa så jag får nå nya sommarkläder i min garderob! :)

16 maj

Har varit och handlat lite idag och även städat efter skolan. Har tagit med ett glas aurora och väntar på att hockeyn ska börja, och hoppas att Sverige tar hem matchen mot Slovakien! :) Trevligt fredag på er alla! 
 
 
 
 
 
 

11 maj

Idag blir det bara lugnt. Lite småbakis så ska snart slå på en serie och titta så mycket som möjligt på den idag!

10 maj

Ikväll har jag suttit och sett på eurovision song contes och tagit några kalla med en kompis. Var riktigt trevligt och kul. Sverige (sanna nielsen) kom trea och österrike vann, det var en bra låt måste jag säga! Så grattis till dom! :)


9 maj

Fick tillbaka min dator igår från en kompis som har lagat den så äntligen har jag en fungerande dator igen! Så skönt!

Har nyss kommit hem, varit och småhandlat lite och varit och fixat pass till tallinresan så nu är det gjort iallafall! Ikväll blir det ingenting alls, bara ligga hemma och se serier och slappa! Det kändes riktigt skönt! :)

4 maj

Kom hem från stugan för några timmar sedan. Varit där sen i onsdags kväll med pappa, syster och systerdotter och haft det underbart! Vi har grillat, bastat, myst framför brasa, kärat och fått ner båten i vattnet och bara haft det skönt fast vi inte alltid har haft det bästa vädret, regn, sol, mulet och snöat och kyligt.

 

 
 

RSS 2.0