20 april

Jag och Josefin håller på att laga mat, blir prommes och lövbit! Mumma! Ska senare iväg till en kompis och dricka lite öl och bara umgås!
Vädret är väl inte det bästa, det börjar snöa och blåsa nu och det har det gjort ett par dagar så jag hoppas verkligen att det blir bättre till veckan och att sommaren kommer snart!

15 april

Ligger och ser på ilte avsnitt av förhäxad. Har legat  sängen hela dagen och bara agit det lugnt.Hade fest igår (fredag) så har vart bakis idag, mer än vad jag brukar. Men hade kul igår iallafall. :) Josefin kom förb en sväng tidigare också. Lånade datorn av henne tills imorgon.

11 april

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag! ;)

Är hos mor och ska äta middag och kolla lite på datorn. Sedan ska vi hem till mig och kväll får jag middagsbesök av familjen! Ska bjuda på ugnstekt lax och potatis! :)

Blev föresten bjuden på bio igår också. Såg Titanic i 3D. aldrig sett en film i 3d, så det var spännande och riktigt bra! Grät som vanligt till filmen och det gjorde ju nästan hela sallongen också!

4 april

Är hos mamma och har nyss ätit lunch och passade på att kolla datorn eftersom min dator fungerar inte nu. Jag vet inte vad det är men tangentbordet har slutat fungera! Elle kom också förbi en stund så dom sitter inne i köket och pratar.

Vi ska snart ta oss en promenad till willys och handla lite och ikväll ska jag till pappa på middag! Det var länge sedan!

2 april

Är hos mamma idag igen och äter lunch. Hon bjöd på laxmousse och potatis och ägg! Riktigt gott var det!
Snöade som fan igår och det fastande, men idag så är solen framme och det har snöat lite till och från, men får hoppas det blir bättre snart!


1 april

Sitter hos mor och ska snart äta lunch, idag blir det blobröd och vitsås med lingonsylt! Mumma! :) Idag är inte det bästa vädret kan jag ju säga, snöar ute sm fan. Men det har det gjort nu i flera dagar tycker jag, men nu vill jag ha sommar!

I helgen har jag inte gjort så mycket. I fredags var jag hos mor på gomiddag och drack lite vin och spelade kort. Det var riktigt trevligt. Igår så var jag hemma hela dagen, såg på film och tog det lugnt. Medvärkade även i eurt hour (eller hur det stavas) som var igår, så släkte ner alla lampor och stängde även av tv en stund.  ;)

Efter lunchen ska jag pallra mig hem och städa lite. Ikväll blir det bara lugnt, se på Bog brother och sova så man tar sig upp imorgon till jobbet!


RSS 2.0