31 december

Har precis öppnar en öl, gott! Ska snart göra mig klar för att fara till pappa eftersom dom inte är hemma så fick vi låna deras hus och äta middag med mina syskon och några andra och sedan blir det party innan det är dags för tolvslaget på centrum.

Det är dags att säga GOTT NYTT ÅR!
 
 
 
 

30 december

Elle var nyss här och hämtade hem Nova. Vi har haft en mysig morgon. Först mys i sängen och sen filmmys i soffan.

Resten av dagen så blir det bara att ta det lugnt. Ladda ner någon serie och se tror jag!

29 december

Har nyss plockat undan och snabb tagit av golvet. Lite senare kommer Jossan, Elle och Nova hit på middag och ikväll ska jag vara barnvakt åt Nova medans dom två ska ut, så hon ska sova här. Det blir trevligt! :)
 

28 december

Sitter och ser på vem kan slå filip och fredrik och ska snart gå ut i tvättstugan. Har den hela dagen, så jag har det jag gör idag. Ska även en sväng på affärn!

25 december

Sitter och ser på Ronja Rövardötter på fyran, och ska snart gå och göra mig i ordning för lite senare ska jag iväg till pappa ooch fira lillajul. Blir trevligt!

24 december, igen

Har nu kommit hem och sitter och ser på så ska det låta med bara jullåtar! Är riktigt trött och slut så ska snart gå och krypa ner i sängen och vakna upp pigg imorgon, ska då till pappa och fira lillajul!

Haft en riktigt bra dag idag! Bra julklappar, god mat och trevligt sällskap! Som alltid! <3
 

24 december

GOD JUL gott folk! :D Hoppas ni får en toppen dag!

Sitter och ser på astrids jul på tv, just nu är det ett klipp från vi på saltkråkan, när stina säljer skrållan till söderman! ;) Ska snart gå och göra mig nån frukost, julgröt blir det!

Sen ska jag till mamma, och blir där hela dagen! Mina syskon och Nova är redan där, och det blir en trevlig dag! ;D

23 december

Håller på att göra mig klar. Ska till mamma på ett tag på middag och ikväll blir det bingolotto uppesittarkväll. Blir trevligt, hoppas man vinner något! ;) Håller även på att packa ner julklapparna som ska med, så det börjar bli tomt under granen..


21 december, igen

Tända ljus, lite vin och svenska hjältar galan! Det är fredags-mys! :)

21 december

Somnade halv sju igår i soffan och vaknade imorse där runt sju. Riktigt skönt att sova så länge. Har suttit och sett på någon dokumentär på youtube, och ska snart gå och göra mig nån lunch.

Blir att senare ta en promenad till mamma en sväng och hämta några saker! Annars så har jag ingenting på schemat idag! 
 

20 december, igen 2

Har nyss ätit middag och sitter nu och ser på två och en halv män! Ikväll blir det bara att ligga i soffan och slappa för jag har ingen energi kvar!

Har varit ute och spänderat pengar idag. Var med mamma och jossan på expo, returbutiken, rusta och coop och handlade dom sista julklapparna så nu är dom klara iallfall! Har suttit och slagit in dom också, så nu ligger det fullt med klappar under granen!

20 december, igen

Har nyss ätit frukost och ska nu gå och göra mig klar! Ska åka med mamma och jossan till expo om typ en halv timme och handla dom sista julklapparna!

Lyckades somna inatt, fast efter fyra. Men jag tog mig upp allfall! Lär bli en tidig kväll kväll, lär vara ganska trött!

20 december

Sitter och ser på två och en halv män på sexan och kan inte sova! Gick och la mig tidigt ikväll och somnade halv tio och vaknade en timme senare och har legat vaken sen dess och kan inte somna om! Vad är detta?! Men jag är just nu inte speciellt trött, men det kommer nog senare!

19 november

Idag var planerna att åka ner på stan och gå och fika med Maria och sedan gå en vända och även handla lite. Men dom planerna spack för hon blev sjuk. Så vad jag ska göra nu idag vet jag itne. Får se vad dagen har att erbjuda!

18 december

Idag håller jag på att tvätta hela dagen, fram till klockan tio ikväll! Det snöar ute idag, tycker det räcker med snö nu!

17 december

Har varit och handlat på coop med mor och benny tidigare idag. Följde sen med dom hem på middag och har nyss kommit hem därifrån. Vi satt och prata om allt möjligt och hade det trevligt.

Nu ska jag göra kvällsfika och sedan lägga mig och försöka sova! :)

16 december

Idag blir det bara en lugn dag!  Är lite små bakis, så det blir bara att ligga i soffan och se på film! Ska se skidskytte nu klockan ett och hoppas på en bra åkning!

15 december

Idag var jag hos mamma med syskonen och fikade och klädde julgranen, eller Nova och Jossan gjorde det!

Nu sitter jag och ser på musikhjälpen och har precs öppnat en öl och väntar på att Pär ska komma. Blir att umgås med honom och dricka några öl och umgås!
 

14 december, igen

Sitter och dricker några glas vin och ser/lyssnar på musikhjälpen! Dom är uppe i 8 miljooner nu. 4 miljoner har dom fått in bara idag! Bra gjort!

Har även suttit och skrivit några julklappsrim till julklapparna jag ska ge bort! Tycker sånt är roligt!

14 december

 
Idag blir det att diska bort efter igår och städa lite här hemma så man har det fint inför helgen!

Ser på musikhjälpen, som är på här hemma dygnet runt, och dom har precis fått ihop 5 miljooner. Riktigt bra gjort! 4 miljooner fick dom in igår, så 1 miljon på ett dygn, så ska bli spännande att se på söndag på deras sista dag hur mycket dom har fått ihop! :)
 
 
 

13 december

Har haft fullt upp idag! Mamma kom på lunch och vi bakade lussebullar och vanliga bullar, och såg även på herrarnas skidskytte. Bullarna blev riktigt goda! :)

Har även varit en sväng på willys och har nyss sett på lucia på tv samtidigt som jag klädde julgranen så nu är den pyntad och lyser så mysigt i vardagsrummet. Fick ingen bild på när den lyser eftersom jag inte får bort blixten, mn bättre än inget!
 
 
 
 
 

12 december

Har haft fikabesök som for nyss. Riktigt trevligt! Snön vräker ner, verkar inte vilja ta slut! Tror jag ska slå på lite julmusik och sätta mig och slå in lite julklappar!

11 december

Sitter här och gör ingenting! Har musikhjälpen på svtplay på för fullt, varit på hela natten också! Tycker dom gör ett bra jobb dom där programledarna!
 
Idag har jag inga planer på shemat, måste på affärn ialfall lite senare idag. Hoppas jag får sjuts eftersom det är riktigt kallt ute!
 

10 december

Var nyss ute i tvättstugan med tvätt, och håller på att städa här. Så idag har jag fullt upp!

Igår låg jag bakis hela dagen, var hos Elle i lördags och spelade poker och hade trevligt, så det blev en hel del! :)

6 december

Sitter och ser på Hells kitchen! Efter det blir det att lägga sig i sängen och försöka göra en tidig kväll.

Idag var jag och mamma ute en sväng på rusta och coop och köpte lite julklappar och lite annat! Har även sovit en stund på eftermiddan, vilket var skönt! :)

5 december

Det snöar ute, idag igen. Räcker det inte med snö nu? Huvudsaken det inte blåser ute också så är det väl lugnt!

Ska snart göra mig i ordning för att fara ner på stan och fara på möte, och efter det blir det att fara hem till pappa på middag! Det ska bli trevlig, det var inte igår jag träffa dom alla!


4 december, igen

Mötet idag på arbtsförmedlingen gick bara bra! Var riktigt kallt på stan idag, minus 12 grader skulle ja tror. Men jag köpte då en julklapp iallfall, och lite andra saker!

När ja kom hem så somnade jag på en gång, och sov två timmar. Det var riktigt skönt, var riktigt trött! Nu sitter jag och tittar på full frus!

4 december

 
Klockan är kvart över sex och jag är vaken. Vaknade där vid fem och kunde inte somna om. Fan också!
 
Idag ska jag på möte på arbetsförmedlingen, och efter det ska jag gå en vända på stan med mamma och kika på julklappar!

3 december

 
Hade lunchbesök av mor idag, och fick även hjälp med att sätta upp julgardinerna i vardagsrummet! Nu är det full julstäming här hemma!
 
Har inte gjort så mycket idag, legat framför tv och vilat och tror det blir en tidig kväll ikväll, känner mig trött!

2 december

 
Varit hos mamma och benny på första-advent-fika med syskonen och Nova. Blev smörgårdstårta och pepparkaka och glögg. Riktigt mysigt och trevligt!

1 December

1 December idag, vad tiden går fort! 24 dar kvar till jul. Snön vräker ner idag, mysigt om man tittar ut!

Ser på Emil i lönneberga på tvn, och väntar på att klockan ska gå. Håller på att tvätta idag, hela dagen fram till tio ikväll,eftersom det inte blev något igår för jag hade bokat upp fel dag och ska även se på skidskyttet som är två gånger idag.

Igår var jag upp på vinden och hämtade ner julsakerna. Satte upp julgardinerna och elljuststakarna, och idag ska jag fortsätta att ta fram lite tomtar och så! :) Var även hos mamma på middag igår, blev nå gott kött och potatis och lite öldrickande! :)

RSS 2.0