30 juni, igen

Har nyss ätit kebabtallrik till middag och ligger och ser på reprisen av hells kitchen. Annars gör jag inte så mycket, vädret är inte det bästa, regn och blåst. Ligger och ser på criminal minds och är snart klar med säsong sex.

30 juni

Bakis idag så sitter med min cola och väntar på att criminal minds ska komma ner. Min dag kommer bara bestå av en massa filmtittande!

29 juni

Har nyss kommit hem från stugan och ser på tv. Ska snart gå och göra mig nån lunch känner jag, börjar bli hungrig!

Ikväll får jag besök av några kompisar, vi ska dricka och umgås!

28 juni

Ska gå och duscha och sedan åka ut till stugan med mamma tills imorgon! Hade hoppats på att vädret skulle vara bättre, men det gör ingenting!

27 juni, igen

Håller på att vika tvätt och ska snart gå ut i tvättstugan igen! Sen ska jag torka golven och sedan blir det lugnt ikväll! Är ganksa trött!

Köpte två filmer idag när jag var på coop och handlade! Som man kanske skulle lägga sig och se!

   

27 juni

Idag är det städning och tvättning som står på schemat!


26 juni

Regnar ute så jag har krypit ner under täcket och ska se på några avsnitt av criminal minds. Klockan åtta är det säsongspremiär av Allsång på skansen som jag bara måste se! :D

25 juni

Har nyss kommit hem från affärn, hade ingenting hemma så var tvungen att handla!

Har haft det helt underbart ute i stugan i helgen! Riktigt varmt väder och bra folk! Har även bränt mig på axlar och armar, ansiktet och benen!
 

21 juni

Hemma och tvätten är igång! Idag blir det att inte göra så mycket. Åker ut i pappas stuga lite senare idag för att fira midsommar imorgon!

20 juni

Sitter ute i stugan i baggböle och har precis ätit lunch. Här lyser solen med lite mellanrum, men det är inte så varmt eller någon ide att ligga och sola när molnen bara dyker upp! :/ Men det är skönt här ute ändå!

18 juni

Ser på tv och ska snart hoppa in i duschen för att sedan åka en vända ner på stan och hämta nå papper!

17 juni

Kom hem från stugan för en stund sedan! Har haft det riktigt bra där ute, fast vädret kunde ju ha fått varit bättre. Ingen sol så man kunde sola! :/

Idag blir det bara en lugn dag! Slå på någon film och bara mysa!

15 juni

Var nyss och stoppade in en tvätt i maskinen och ska strax packa. Jag och pappa åker ut i stugan ikväll över helgen. Ska bli skönt att komma ut, inte varit där på ett tag nu!


13 juni

Har nyss varit på affärn och småhandlat lite och sitter och smälter bort! Det är verkligen varmt ute!


12 juni

Har nyss kommit hem. Varit hos farsan på middag och umgåts. Inte ofta jag är där! Men det var trevligt!
Nu ska jag strax slå på ett avsnitt av criminal minds och sen tror jag närmare bestämt att jag ska göra en tidig kväll ikväll! :)


11 juni

Jossan var nyss här en sväng men for precis och jag sitter nu och ser på två och en halv män.  Har också skaffat skype så sitter och funderar ut hur det fungerar medans!


10 juni

Idag blir det en lugn dag framför tv och film kan jag säga! Bakis!

9 juni

Nu ska jag ta och städa utan här hemma och sedan hoppa in i duschen. Sen kommer Per på middag och vi ska se film och dricka lite öl ikväll!


8 juni

Har precis kommit hem från affärn och känner mig helt slut. Fyra tunga påsar med mig hem och promenad en bit innan bussen gör det inte lätt. Var riktigt mycket folk ute också, märks att det är fredag!

ska ta och ringa jobbet på en liten stund och sedan lägga mig och se några avsnitt av criminal minds. Blir bara lugnt ikväll, regnar ute och sparar det roliga till imorgon! :)

7 juni

Ska strax laga mig nån middag och ikväll är det tvättning som står på schemat! Annars då händer det inte så mycket här!

6 juni, igen 2

Bakis och ska lägga mig och se på criminal minds resten av dagen!


6 huni, igen

Hittade även en helt avsnitt från allsång på skansen från 2000 och ett klipp från förra året. Vilken skillnad det var!






6 juni

Sitter och kollar på klipp på youtube och dricker vin medans per ligger och sover här i soffan bredvid!










5 juni, igen

Sitter med Per hemma hos mig och dricker lite öl och snackar och har det trevligt!

5 juni

Sitter och ser på Ellen show, och ska sen gå och duscha och ta mig en promenad till affärn!

3 juni, igen 2

Nu är man redo för Big brother finalen och hoppas på att antingen amanus eller hanna vinner!




3 juni, igen



Detta var alla deltagare i årets big brother,+ några som kom in lite senare men det är några som jag inte ens kommer ihåg. Fyra av dom finns inte ens med på bild på big brothers hemsida där uppe där alla deltagare finns! Varför inte det? Därför man glömmer bort dom, för det finns ingenting om dom på hemsidan!


3 juni

Ska snart gå på affärn och handla lite, min katt har ju inge mat stackarn! :/ Idag är det bättre väder än igår, det blåser men det regnar inte iallfall!

Annars händer det inte så mycket för mig idag, blir bara lugnt. Ikväll är det big brother final, ska bli spännande att se vem det är som vinner, och nu kan man skaffa sig ett liv när det tar slut. Jag är ju så nördig när det gäller det programmet!


2 juni, igen

Allt körde ihop sig i kväll. Han jag först skulle umgås med kunde inte komma och sen den andra kommer inte heller! Så här sitter jag i min ensamhet och dricker lite vin och ser några avsnitt av criminal minds. Ganska skönt!


2 juni

Hemma igen från stugan, har suttit och sett på gårdagens avsnitt av big brother, och nu ska jag snart gå och duscha. Ikväll ska jag vara med Per, men jag får inte tag i honom, så vi får se om jag hamnar ensam ikväll eller om han svarar!

Tittade ut genom fönstret och det har börjat regna och det blåser som bara den! Vilket sommarväder vi har!




1 juni

Håller på att göra mig klar, ska ta en promenad till mamma och äta lunch och sedan åker vi ut i stugan. Jag stannar bara tills imorgon då jag ska hem och umgås med en kompis. Hade hoppats på att det skulle vara bättre väder idag, men får hoppas det kommer senare. :)

RSS 2.0