31 juli, igen

Sitter och tittar på ginza, och hittar mycket filmer på rea. Man kankse skulle ta och beställa nån dag? :)

Föresten, någon som vet hur man lägger in ett klipp här på bloggen, tex från youtube? :)

31 juli

Nu är jag hemma igen. Har haft det riktigt skönt ute i stugan i helgen. Bra väder hade vi också. Riktigt varmt var det igår, och kvaft. Nu ska jag snart hoppa in i duschen för att sen åka och handla, börjar ju jobba imorgon så måste ju ha nån mat hemma så jag både får lunch och middag.


29 juli, igen

Ska ta och hoppa in i duschen snart, och sen åka till stugan över helgen. Ska blir riktigt skönt att komma ut! :)

29 juli

Har nyss legat och sett på wallander och mer laddas ner, (dom nyaste). Ska snart gå och packa eftersom ja ska åka till stugan över helgen, hoppas bara på bra väder! :)

28 juli

Kunde inte sova inatt, så jag låg och såg på tv och somnade inte förän vid sex. Jag måste verkligen se till att jag kan sova nu under helgen så jag tar mig upp nån gång eftersom jag börjar igen på måndag och ska upp halv sex.

Jag har iallafall nyss vikt tvätten från igår och nu ska jag sätta igång och städa här, så det blir rent och snyggt.

27 juli, igen

Sitter och lyssnar på musik och lugnar ner mig lite. Har varit på en promenad till Willys och handlat och det var riktigt varmt.  Nu har jag köpt tvättmedel så nu blir det att äntligen tvätta. Det är väl det jag ska göra ikväll.

27 juli

Ligger och ser på Sabrina Tonårshäxan. Eller rättare sagt såg. Jag har letat efter att kunna ladda ner den serien men inte hittat nån stans så jag har sett på youtube. Men nu finns det inge mer än bara 17 avsnitt :( Jag som ville se mer. Någon som vet vart man kan ladda ner eller se någon annan stans? :)


26 juli, igen

Sitter och ser på Allsång på skansen!

Skulle även tvätta ikväll men det blev inte så eftersom jag tydligen inte hade tvättmedel, men får gå och köpa det imorgon så jag kan göra det då, för det behövs verkligen!





Zac Efron <3

Jag verkligen älskar denna mannen alltså!











SNYGG SNYGG SNYGG!!

26 juli

Tiden går verkligen fort, nu är klockan redan tjugo i ett. Idag har jag verkligen inte gjort så mycket alls. Var hos morsan på middag och sen har jag legat och sett på alla tre high school musical filmerna som jag laddade ner.

Jag har för övrigt tappat bort min telefon inser jag nu, vet inte vart jag har lagt den så nu blir de att leta fram den.

24 juli, igen

Har legat i kväll och sett på Chloe, Eclipse och Valentines day. Riktiga bra filmer och nu ska jag lägga mig och se på Charlie st. cloud, om jag inte somnar vill säga.

24 juli

Söndag idag, bara en vecka kvar på semestern :(

Igår var jag i Nordmaling på marknad. Hittade faktiskt lite saker, men lite besviken blev jag, för jag tyckte mest det bara var smycken och kläder där. Men jag köpte iallfall en tunika, ett par solglasögon och två leggings.

Det var bra väder under dagen men sen där runt åtta när jag och syster skulle hem och väntade på bussen så började det VRÄKA ner regn och åska. Så höll det på hela kvällen och jag hatar verkligen sånt! Men nu har det iallfall dragit förbi.


21 juli, igen

Tog mig en promenad till Obs och bolaget och mötte upp Annie, Elle, Jossan och Nova. Riktigt kul att få träffa Nova igen, var verkligen inte igår.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det att laga till sig någon middag, och vad det blir idag vettefan. Men nåt gott ska jag väl ha i frysen. Ikväll blir det fest hemma hos Elle, och kul ska jag då ha! :)

21 juli

Nu är jag hemma igen efter film maratonet. Sett 5 filmer idag och man är ganska stel i kroppen kan jag lova efter att ha legat i soffan ett par timmar och det blev bara 2 igår. Men nu har vi iallfall gjort bort det och sett alla från början så nu är det bara att gå på bio och se den sista, när det nu blir.






19 juli, igen

Har nyss kommit ut ur duschen, ska snart börja laga mig någon middag för att sedan åka hem till Elle och börja våran film maraton. :)


19 juli

Kom hem från stugan för mer än en timme sedan. Har varit riktigt skönt där ute. Har mest varit mulet och lite regn men ändå varit ute.

Senare idag blir det att fara till Elle och har Harry Potter maraton med hon och Annie. Blir förmodligen att gå på bio på fredag och se den sista filmen.

Älsta katten Kurre har vi inte sett på över en vecka, och han brukar aldrig vara borta så här länge. Jag och Elin gick runt och ropa och pratade med grannar men ingen har sett honom dom senaste dagarna. Dyker han inte upp i veckan så lägger jag in en annons i tidningen. Jag vill ha tillbaka honom, bara det inte har hänt honom något! :(




15 juli, igen

Har nyss kommit ur från duschen och ska sätta igång och packa, för morsan kommer snart och hämtar upp mig så ska vi fara och små handla lite. SKulle visst grilla till middagen ikväll så det blir även nån öl till de! ;D

15 juli

Åker ut i stugan senare idag över helgen om jag mår bättre, känner mig lite illamående och lite yr, men jag ska snart ta mig nåt att äta så kankse jag mår bättre.

14 juli

Knappt varit vaken en timme, detta är inge bra. Jag måste verkligen vända tillbaka på dygnet, får lägga mig i tid i kväll och tvinga mig till sömns ;p Somnade runt sex imorse, såg tre filmer inatt.

Någon som vet hur man lägger in ett klipp, på tillexempel från youtube??

13 juli, igen

Har precis sett på filmen The last song och oj så underbar den är. Jag gråter och gråter. Har iofersig lätt för att gråta till filmer, men ändå. Och HAN är ju inte lite SNYGG heller.




13 juli, igen

Idag är det bättre väder än i natt iallfall, solen har varit framme en stund iallfall.

Idag for jag och mamma ut i stugan en sväng och titta till katterna, och kusinen kom förbi också en stund så satt och snacka med henne, for även hem till henne ett tag och kolla hur hon bor nu när hon har flytta ner hit.

Jag ska snart gå och laga mig nån mat känner jag, magen börjar skrika till hör jag. Och jag hade tänkt göra fläskkorv och makaroner, eller julkorv som jag kallar det. Jätte gott!


13 juli

Jag måste verkligen vända tillbaka på dygnet, klockan är halv två och jag är pigg och kollar på Spin City. Har nyss legat och sett på virus i bataljonen, som är riktigt bra. ;D Men nu ska jag nog hoppa i säng och kolla på tv och försöka lyckas sova så jag kan ta mig upp imorgon.

12 juli

Har nyss sett på Allsång på skansen och det är riktigt bra, som alltid! :) Och programledaren är ju inte ful heller ;) Tvätten är precis vikt och jag ska snart lägga mig i soffan och se en film tror jag.


Idag har jag tvättat och det behövdes men annars har jag inte gjort så mycket, vi har haft lite regn här och på vissa ställen har det åskat, men jag har haft turen att inte ha det, tack och lov, jag som inte tycker om åska ;D


11 juli

Jag har inga planer för idag, förutom att jag ska följa med mamma och benny ut i deras stuga efter middagen en sväng, och mata katterna och försöka få hem linus. För dom blir hemma ett par dar och då vill ja inte ha honom där ute ensam.

I fredags var jag ju på fest som sagt, och det var riktigt trevligt, kom hem rätt sent och sov till typ tre på lördagen. Låg och såg på film och drack mina cola hela kvällen och igår så gjorde jag inte heller så mycket, laddade ner 4:E säsongen av Smallville som jag låg och såg på, såg hela 12 avsnitt igår, så det tog sin lilla tid, men när man väl börjar se om det är bra då kan man inte sluta ;p



8 juli, igen

Sitter och spelar musik och dricker min cider. Ska snart gå och börja med maten, vet inte riktigt vad jag ska äta idag, men nåt gott har jag säkert i frysen.

Gick en sväng med Elin till OBS och HM idag, och när jag kom hem så höll jag på att flyta bort, 30 grader har jag nu ute i skuggan!  Men man ska väl inte klaga?!

Har precis valt kläder till ikväll och snart hoppas jag att Andreas kommer, han skulle först äta här men det blev inte så tillslut.

8 bild-dagen

8de dagens bild: En person som du saknar.


Jag och Hanna för några år sen.

8 juli

Nu är jag hemma igen, åkte som sagt ut i stugan igår igen och kom hem för typ en timme sedan. Är riktigt bra väder idag, har 40 grader på min balkong. Så ska väl ut och sätta mig och läsa en stund om ett tag.

Ikväll blir det dricka och spela kubb och bara ha det kul, vi skulle grilla också innan men de blev inget med det. Men det blir nog kul ikväll. :)

6 juli

Nu är jag hemma igen, fast åker ut i stugan igen imorgon tills på fredag. Har haft det riktigt skönt där ute, fast idag har det varit olidligt varmt tycker jag, vi hade som mest 42 grader ute på alltan, ursch ursch. Fast man ska väl inte klaga antar jag när det är sol.

Ikväll blir det att ta en lååång dusch och det blir väl även att se på allsång på skansen från igår. =)

4 juni

Håller på att packa för att åka ut till mammas stuga ett par dagar, vilket kommer bli riktigt skönt! Jag tar även med mig Linus, första gången han kommer vara där så det kommer bli kul.  :D




3 juli

Igår var det ju som sagt Wheels i stan. Jag och en kompis var först hemma hos mig och drack innan vi for ner på stan, och idag mår man ju som man förtjänar. Vi vaknade vid tre och jag är sjukt seg och bakis. Morsan är på affärn och köper mig en till cola och bullens korv, det är ju så gott när man är bakis jag fattar det inte.

Ikväll blir det bara att ligga i sängen och se film och inte göra ett skit känner jag.

1 juli

Att det är juli idag är helt sjuk, vad tiden går fort.. snart är sommaren över och snart är det jul! ;p

Vaknade i stugan imorse av att det ösregna och åska. Kul början på månaden/semestern. Vi for hem där vid ett och idag har jag tvättat och plokat på, väntar på att jag ska få damsugaren så jag kan damsuga och torka golven.

Har legat och sett på Inception ikväll, en ruskigt bra film faktiskt, jag älskar den! Fast det är en sak jag fortfarande inte förstår fast jag sett den flera gånger, och det är slutet, jag kan bara inte förstå. Men det kommer väl en dag då polletten trillar ner. Och jag har fått en ny älskling, Joseph Gordon-Levitt. Åh, vad han är snygg och bra!



RSS 2.0