31 maj

Sista dagen i maj idag då,och solen har börja visa sig, det var på tiden! :)

Haft en bra helg, igår va jag på förfest på haga och sen hamnade vi på krogen där det var riktigt mycket folk! hamnade tillbaka på haga efteråt och har nyss kommit därifrån, legat i sängen hela dagen och varit sjukt slö. Har även på nå konstigt sätt som jag inte har nån aning om skadat knät, så jag är svullen, har riktigt ont och kan knappt gå, så håller alla tummarna på att det är bättre imorgon så ja kan åka på jobbet!

Nu ska jag göra mig nån middag och spendera hela kvällen i sängen framför film :)

28 maj

Idag är det ju torsdag och då har det varit som vanligt, tvätt och städdag. Så nu är allting rent och snyggt! Ska snart lägga mig i sängen och glo på tv en stund innan det är dags att sova.

Igår var det ju som sagt blodomloppet och jag gick/sprang 5km på 41,34 min vilket jag är riktigt stolt över då jag inte har tränat nåt och inte har någon kondis och jag slog även förra årets tid med 8 min. Så nu blir det bara att börja träna ordenligt tills nästa år så kommer det gå ännu bättre! 


27 maj

Har nyss kommit hem och ska ta och gå och duscha och sen göra mig en tidig middag för att sedan bege mig till I20 och vara med i blodomloppet iår igen! Ska försöka slå tiden från förra året, får se hur det går med det!


24 maj

Varit i stugan över helgen och kom hem för ett tag sedan. Haft det bra där ute fast det inte ha varit det bästa vädret. Blåst utav bara den, regna och varit lite sol.

Vi såg även eurovision song contest igår och är så glad över att sverige vann!

Nu ska jag göra mig nån mat, ta en dusch och sen bara lägga mig i sängen och slappa och göra en tidig kväll känner jag behövs!

 
 

17 maj

Nu är långledigheten över för denna gång. Kom hem från stugan för en stund sedan. Var lika bra när det var mulet och små kallt. Var lite sol igår, men mest mulet och kallt, speciellt på kvällen, då kunde man tro det snart va vinter! Men skönt och trevligt hade vi det då i alla fall, vi åt gomat, spelade en massa kort och njöt av lugnet. 

 
 
 
 
 
 

16 maj

Igår blev det ingen stuga, det regnade hela dagen så vi passade på att springa i affärer och köpa lite grejjor till stugan istället, och på kvällen tog jag det väldigt lugnt och det var hur skönt som helst att bara ligga och glo på film!

Nu håller jag på att göra mig redo för att åka till stugan igen tills imorgon! Synd bara att det inte är någon sol, men förhoppningsvis kommer det under dagen! :)

14 maj

For ut till morsans stuga igår efter jobbet, mulet och grått men skönt! Idag var solen framme och det var så himla vart, så man passade ju på att sola lite, och det syns. Kurre följde även han med igår och nu lär jag inte få hem honom på hela sommaren, han har det så bra och skönt där ute där han får springa fritt och det unnar jag honom!

Åkte hem innan middagen och har varit med morsan och käka middag, druckigt öl och sett på hockey vm som tog slut nu för att sverige förlorade och åkte ur! Bättre lycka nästa år!

 
 
 
 
 
 

9 maj

Åkte till stugan igår och kom hem för någon timme sedan. Är slö och lite småbakis efter igår, men det ska vi fixa till med en dusch och lite mat! Hade det jätte trevligt o skönt där ute!

Ikväll blir det att titta på hockey och dricka nå öl!

Efter grillningen till middag så blev det en god efterrätt! 
 
Vi fixade och tjärade klart båten som nu ligger i vattnet! 
 
Vi eldade en brasa och satt och hade det allmänt trevligt med våra grannar! 
 
 

6 maj

Idag är det inge roligt väder! Regn, regn, regn och kallt! For och storhandlade efter jobbet och ska snart göra mig nån mat. Ikväll blir det att se hockey! Ska det bli 4 vunna matcher av 4 spelade ikväll?:)


4 maj

Har precis kommit hem från jobbet, fick sluta lite tidigare idag då jag har varit på ett annat ställe och jobbat än det gamla vanliga.

Ska på någon timme bege mig till syster för att se på hockey och vi ska vara lata och beställa pizza till middag! :)

3 maj

Har haft en bra ledighet med god mat, mycket alkohol, trevligt sällskap! Synd bara att den är över för man har inte vilat så himla mycket! ;)

Igår hamnade jag på middag hos syster och hennes dotter som bjöd på tacos, sen på kvällen kom benny och en kompis hit och drack lite öl.

Nu är det dags att göra sig nån lunch och slå på tv för att titta på sveriges andra match i hockeyvm! Kom igen nu!

 
 
 
 
 

1 maj

Gårdagen var en bra dag! Jag och Johan började hemma hos mig för att sedan hamna på östra på fest och kom hem vid tre så man är lite seg idag men det går snart över. Bara att ta sig något att äta och gå och duscha och göra sig klar för att fara till morsan och äta gomiddag och titta på hockey vm som börjar idag!

RSS 2.0