14 januari

Sitter och lyssnar på Erik grönwall  just nu. Han är så sjukt bra. =) och snygg är han också :]

Ikväll har jag varit iväg och tränat, två gånger den här veckan. Det känns så skönt när man kommer därifrån och veta att man har varit duktig. ;) Nästa vecka blir det att sluta med alla onyttiga saker, som läsk och godis och sånt. Och hur jag ska klara mig utan cola, min söta favorit sak. Men det ska gå. ;)

Har börjat plocka undan lite julsaker ikväll också. Ska fortsätta imorgon och ta ner allt. Och passa på att städa också, och då menar jag verkligen städa, allt ska städas, som innan jul.

Nu ska jag gå och spela kungen lite och sen lägga mig och se film, fast det kankse jag inte ska göra, för då kan jag inte sova ikväll. Har som vänt på dygnet helt nu. Är uppe sent om natten och sover läänge på dagarna, fy på mig!


9 januari

sitter hos elle och är jätte bakis. Ont i huvet från soffan också. Tycker inte om att vakna borta när man har druckigt. Elle har åkt till pappa för att sova där i natt, så jag sitter här själv med prosit. Ska hjälpa elle med att plocka bort här lite så det inte luktar gamal alkohol och skit då hon kommer hem imorgon.
Jag tog mig ett glas cola det första jag gjorde då jag vakna, och det var underbart gott!! :D förstår inte hur det kan vara så gott, speciellt när man är bakis.

Ska försöka ta mig hem på något sätt sen. Antingen tar jag bussen, men det lät jätte jobbigt just nu, eller så får jag övertala morsan och hoppas på att hon kan komma och hämta mig.

Nu ska jag ut och röka, fast det inte är ett dugg gott då man är bakis, men det är bara att överleva. ;D

8 januari

Klockan är strax tre och jag kan inte sova. Är jätte trött. har legat och försökt sova i en timme men jag kan bara inte. Jag vet inte vad jag ska göra för att kunna sova. Jag blir så less på det här, då man är trött, men kan bara inte sova..


7 januari

Har nyss legat och sett två filmer av wallander. Den "serien" är så grymt bra. Kan aldrig sluta se.
Ska lägga mig för natten snart och se på en till och försöka sova. =)

Imorgon är det middag och fest hos elle =) Vi blir 7 tjejer som ska käka gott ;D Blir nog en bra kväll :D
Ska sova över där också så slipper jag ta bussen hem på natten. Det lät jätte jobbigt. ( haha )
Annars i helgen så händer det väl inte så mkt alls, blir nog bara att vara hemma under dagen, lär vara bakis så ;D


4 januari

Första gången jag skriver här i år. Är hemma nu, efter typ två veckor. Har bott hos mamma under jul och nyår. Har bara varit hemma nån dag för att vattna blommorna och kolla posten.

Just nu sitter jag och ser på Top model, gillar det programmet. Fast jag har redan sett det, eftersom det är repris.
Idag vaknade jag lite väl sent, typ halv tre. Kunde inte sova inatt, låg vaken till efter sex. Såg på film hela natten.
Inatt hoppas jag att jag kan sova, fast jag sov sent. Har städat lite idag, fast ska fortsätta ikväll. Måste damsuga och torka golvet också.

Lite bilder från jul.




Bilder från nyår.












RSS 2.0