30 januari

Vilket skitväder det är ute!! Blåser och snöar! Och det är inte lite heller!

Idag har jag inga planer, förutom att hålla mig innomhus. Jo, jag ska rensa och städa mina garderober.

29 januari

Ligger och ser på family guy och ska snart göra mig nån middag känner jag.

Var hos mamma på lunch idag och även varit på willys. Har en hel del tvätt att vika från igår, men det får vänta till efter middagen.

28 januari

Idag kommer mamma hit på lunch och ska hjälpa mig med att byta gardiner. Har även tvättstugan hela dagen så det blir fullt upp!


27 januari

Sitter och ser på nå skit på tv och vakna för typ 1½ timme sedan och kan inte somna om så ja gav upp. Vet inte varför jag inte får sova på mornarna nu för tiden, har vakat tidigt varje dag hela veckan.

Var hos mamma och benny igår och käkade middag och drack några öl och spelade kort och snackade skit. Det var trevligt, gick hem vid tio och somna på en gång , riktigt skönt.

Idag ska jag städa lägenheten, började igår men for bort så hann inte så mycket.

22 januari

Somnade tidigt igår, och det va skönt,sovit riktigt bra inatt! Idag ska jag bara ta det lugnt. Har blivit förkyld så ska hålla mig inne och försöka bli frisk!

20 januari, igen

Har nyss ätit middag och sitter och ser på simpsons. Ska strax lägga mig och se en film,. Har varit och handlat med morsan idag och även sätt på herrarnas skidskytte.

Ikväll blir det bara lugnt. Är lite bakis och trött efter igår, somnade rätt sent inatt.

20 januari

Har precis betalat alla räkningar, så nu blev man fattigare!

Ikväl har jag varit nere på krogen och sjunget singstar och druckigt öl med Benny, Elin och Mange. Nu sitter jag och lyssnar på musik och dricker en öl och ska väl snart gå och sova när jag ser vad klockan är!
 
 

17 januari

Ska snart gå ner och beställa pizza till middag, gott och enkelt! :)

Har suttit och sett på damernas skidskytte idag och även vikt resten av tvätten. Mina planer för ikväll är helt tomma. Kanske man ska börja plocka bort julen?!

16 januari

Somnade vid halv tio ikväll, och det var så skönt. Men vakna upp för typ en timme sedan och kan inte somna om. Fan också! Så sitter nu och ser på tv i vardagsrummet.

Imorgon(idag) så kommer dom och kollar till ventilationen i lägenheten, trodde dom skulle komma redan i måndags men.

13 januari

Sitter óch ser på herrarnas masstart i skidskytte och just nu ligger vi på 4e plats som bäst och en skutning kvar så hoppas det går lika bra på sista!

Idag ska jag städa och diska undan här så jag vågar släppa in någon, för dom kommer och kollar ventilerna imorgon, förhoppningsvis! Igår var jag hos mamma och käkade middag och drack lika vin och spelade kort och hade det trevligt, är lite småbakis men det är inte så farligt!

11 januari

Sitter och ser på Ellen och efter det ska ag gå och duscha och ta mig en promenad till Willys. Det är ju fredag, måste ju ha nå gott hemma! :)

Igår låg jag i soffan hela dagen och såg på film, mådde absolut inge bra. Var illamående och yr, men ingenting av det idag. Det är skönt att det är över!

9 januari

Har inte gjort sådär jätte mycket idag. varit ganska skönt ändå. Har nyss sett på damernas skidskytte som gick helt åt skogen, och nu ser jag på sveriges mästerkock! :) Blir nog en tidig kväll ikväll igen, börjar känna mig lite trött!

8 januari, igen

Nu är snart denna dagen förbi. Var som sagt hos mamma idag, men jag var inte så trevlig där. Låg och sov i ett par timmar i hennes soffa, men skönt var det!

Nu ligger jag och ser på sveriges mästerkock, och efter det blir det nog att krypa ner i sängen och sova. Är fortfarande riktigt trött, sov inge bra inatt!

8 januari

Nu har dom kommit för att spola rent i avloppet så det inte är stopp där längre! Har legat vaken sen åtta i morse och väntat.

Ska snart gå över en sväng till mor en sväng och sen får vi se vad dagen har att erbjuda!

7 januari, igen

Sitter och ser på den nya serien med pär morberg som hade prämiär ikväll på fyran. Har även nyss sett på sveriges mästerkock också.

Blir att göra en tidig kväll ikväll. Ska få besök någon gång i morgon bitti av några som ska komma och fixa mitt stopp i avloppet i badrummet.

7 januari

Sitter och ser på ett avsnitt av svensson svensson och har nyss kommit hem från coop. Var där och handlade med mor och benny en sväng.

Sov hos dom också inatt, for dit på middag och hamnade där över natten. Idag har jag inga som helst planer, får se om kvartersvärden kommer förbi eftersom han inte än har varit här än och kollat på mitt avlopp i badrummet!

6 januari

Sitter och ser på damernas skidskytte, och lite senare idag är det dags för killarnas tävling. Annars idag så står städning på schemat, så det blir att ta tag i det sen.

3 januari

Har nyss ätit middag och ser just nu på tjejernas skidskytte. Går inge vidare bra för oss, men det brukar det inte göra med tjejerna.

Var även nyss ute i tvättstugan för andra gången idag och mer gånger blir det innan kvällen är slut.

1 januari

Kom hem för typ en halv timme sedan och har öppnat mig en öl och sitter och ser lite på x factor repris som går på kanal 11. Har haft det riktigt trevligt ikväll, go mat och trevligt folk! :)
 

RSS 2.0