28 september, igen

Har nyss haft mys i soffan, med tända ljus och ett glas vin. Har sett på Johan Falks senaste film. Den var bra, men jag trodde den skulle vara bättre! Nu är det bara att vänta någon vecka till, så kommer film nummer 8 ut! :)

Ska ta och se på något avsnitt av Bones nu innan det är dags att försöka sova!
 

28 september

Har nyss ätit middag och tagit mig ett glas vin!

Ikväll blir det bara lugnt, mysa upp mig i soffan och se lite på tv och tänkte se den nya johan falk filmen jag köpte igår!

27 september, igen

Nu har jag varit duktig, lägenheten är städad och fin! Har förtjänat tv-tittande nu, så om ett tag blir det Gordons kitchen nightmares, och efter det blir det Masterchef Usa! :)

27 september

Har nyss kommit hem, varit på möte nere på stan. Var även förbi på hemmakväll och köpte den nya Johan Falk filmen som kom ut igår!

Nu ska jag ta tag i städningen, inte så mycket som behövs göras egentligen. Tvättade igår, så ska vika lite tvätt också!
 

25 september

Har nyss ätit middag och ska nu se på några avsnitt av Bones! Håller på att bli sjuk, igen. Förkylningen håller på att komma tillbaka, känner mig lite småhängig!

24 september

Sitter och ser på X Factor!

Har tidigare skickat in ansökan på 4 jobb, så man får hoppas på det bästa, att dom hör av sig! :)

23 september

Sitter nu hos mamma och har jobbat lite med mitt cv. Blir att stanna här på middag, tacos har jag beställt! :)

Har även varit ute en sväng med mamma idag, var på posten och hämtade ut ett paket från ginza som jag hade beställt. Andra och Tredje säsongen av Baywatch! :D

Igår låg jag bakis hela dagen, låg och såg på bones och det blev ett par avsnitt! ;)

21 september

Väntar på ett samtal sen ska jag gå och duscha och äta middag och sen kommer en kompis hit och vi ska dricka lite öl!

Kvartersvärden var nyss här och fixade till mitt avlopp i köket. Äntligen funkar det som det ska! Har haft stopp så länge!

Har även varit hos mor idag och hjälpt henne och varit en sväng på willys.

19 september, igen

Har nyss kommit hem från mammi. Varit där på gomiddag och lite vin!

Fick även en telefon av benny, som han hade tagit hem från jobbet. En sony Ericsson. Med kamera och internet och musik, som jag inte haft på flera år! :D (Nästan en sånhär, hittade ingen annan bättre bild.)


19 september

Sitter och väntar på att The Ellen Show ska börja. Har även nyss beställt hem 2:a och 3:e säsongen av Baywatch! :)

18 september, igen

Sitter och ser på X Factor och efter det blir det någon film!

Mötet gick väl sådär idag, men fick iallfall nåt gjort. Gick en vända på stan också, det var ett tag sedan jag var där. Har även vikt tvätt från igår och rensat datorn.
 

18 september

Sitter och väntar på att klockan ska gå, ska ta bussen ner på stan om tio min och fara på möte. Efter det blir det att fara och handla lite!

17 september

Idag regnar det ute så jag passar på att tvätta! Ska ta en liten promenad till mamma på ett tag för att hämta låna lite tvättmedel som jag har slut på.

Så idag blir det fullt upp med tvättningen, och ska även städa lite!

14 september

Ser på The Ellen Show som började precis! Idag blir det att hålla sig inne, regn och blåst till förbannelse! Ska passa på att diska och städa lite här inför helgen!
 

13 september

Sitter och ser på Gordons Kitchen Nightmare på nian. Efter det blir det att se på Masterchef Usa. Idag har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt, skulle på möte i morse men det blev inte av så det blev uppskutet till nästa vecka!

9 september,

Idag är ingen bra dag. Man mår som man förtjänar. Film och bakiscola blir det idag!

8 september

Det började nyss regna, som vanligt! Ska snart gå och duscha och lite senare kommer mamma och benny på besök. Dom stannar på middag och lite öldrickning och hjälpa mig att fixa iordning i mitt kök! :)

7 september

Idag har jag varit duktig. Både städat och tvättat och varit och handlat. Har nyss sett på fångarna på fortet och ser nu på criminal minds på femman och sen visas det ett till avsnitt på nian som jag tänkte se på.

6 september

Har nyss ätit middag, gick ner och beställde kebabtallrik! Riktigt gott. Ligger även och ser på första säsongen av Baywatch! Många snygga tröjlösa killar! ;) Bra serie för övrikt! 


4 september

Har nyss sett klart på sex and the city serien, igen! Riktigt bra, kan man se många gånger! Så nu bl det bara att välja en ny och ladda ner.

Om en halvtimme är det kristallen på femman som ja tänkte se, och annars blir det film sen! Fortfarande sjuk, ont i halsen och hosta och håller mig inne, speciellt nu när det regnar och blåser ute!

2 september, igen

Har nyss vakna och mår ju som man förtjänar idag! Så idag blir det bara en slöardag! Lägga mig och se på film!

2 september

Nyss kommit hem och öppnat mig en öl! Varit på kräftfest ikväll! Med Mamma, Benny, Elle, Alex, Jossan, Lillemor, Robert och Alex. Riktigt gott med räkor och kräftor! Blev även lite tacos också! Vi lekte även lite lekar, och druckigt mängder med alkohol! :) 






1 september, igen

Idag blir det att fara till mamma och äta lunch och sedan hjälpa till och fixa inför ikväll. Då blir det kräftfest med alla syskonen!


1 september

Är bara tvungen att lägga ut denna som jag hitta på youtube! :D
 

RSS 2.0