31 oktober

Sitter hos morsan och har nyss käka middag. Blev kött och potatis ;D mumma! Imorse var jag ute i stugan med farsan och gjorde vinter, drog upp båten och så ;D Blir en tidig kväll ikväll, ska upp klockan halv sex imorgon biti, för jag ska börja en lokalvårdare utbildning. Ska bli spännande att se vad det är för nåt ;D

30 oktober

Sitter här och dricker cola, och funderar på att gå och duscha. Fryser en del, lite små kallt ute.
Tog mig en promenad till ålidhem igår och sov hos en kompis. Det var en lång väg att gå, blev uppmött på mariehem, men ändå.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Inge planerat. Inge roligt väder ute heller, och då blir man lite lat.

29 oktober

Sitter nu och ser på Idol och har har tagit mig en öl =) Var på möte imorse och for sedan ner på stan med Elle, köpte mig en väska =) For sedan till pappa och käka middag, tacos och nu sitter jag här. Skulle egentligen med Elle hem och se film med henne ikväll, men hon stannade kvar hos pappa.


28 oktober

Nu har kupan varit här och hämtat min gamla soffa. Äntligen är jag av med den, stod bara och tog plats. Nu ska jag snart gå och diska undan och damsuga och torka golvet här hemma så det är fint inför helgen.


27 oktober

Sitter hemma hos morsan och väntar på middagen. Bakad potatis med räkor och skagenröra. Mumma! =) Ikväll blir jag väl här ett tag och sedan hem och sova tidigt. Måste börja vända tillbaka på dygnet, ska nämligen upp halv sex på måndag för kursen börjar då. Dom kommer från kupan imorgon och ska hämta min soffa, så då blir jag äntligen av med den!

26 oktober

Har nyss käka parisare och pommes frittes till idag och sitter och ser prodjekt runway. Ska snart gå ut till tvättstugan och sedan ska jag iväg på willys och sen hem till morsan tvärt för att hämta nå papper så jag kan fortsätta skriva på mitt personliga brev, till mitt CV, så jag ska sitta med det ikväll så jag kommer nån vart med det. =)


?!

åh, jag får inte till bloggen som jag vill ha den! :S

23 oktober, igen

Nyss legat och sett på filmen grease. Den är rikigt bra. =) Ska snart laga mig nå middag och sen ska jag lägga mig under täcket och se film och ligga där hela kvällen, det lät rikigt skönt.

Mina älsklingar!

23 oktober

Lite mysigt är det, men ja vill ändå inte ha snö.






22 oktober, igen

Sitter framför tv och dricker en öl och ser på barnaskrik och jäkelskap och väntar på att Idol ska börja =) HAHA, från filmen precis: "-Du är så nära en idiot man kan komma. - Då får jag flytta på mig!"

Morsan och Elle skulle komma och äta middag hos mig ikväll, men det blev inte så. Och jag orkade inte ta mig till dom på grund av att det började snöa och blåsa. ;p lite jobbigt.

Har laddat ner två stycken filmer som jag ska se sen: 500 days och summer och disturbia. :) Disturbia är så bra!

Nu har idol börjat så nu är det bäst att jag lägger undan datorn ett tag. =)




 




22 oktober

Sitter och ser på Oprah, nåt avsnitt som verkar intressant. Dom är här är och lägger lister i hallen och sovrummet  nu. Ikväll skulle morsan och Elle komma på middag, men jag tror jag ska avstyra de, började plötslig må väldigt illa, nästan så jag vill spy ibland. :S Vet inte vart de kom ifrån.


21 oktober

Sitter hos mamma nu och ska snart äta middag. Hon har gjort nån blanding av allt möjligt så får hoppas det går att äta =) Har inte haft datorn hemma på ett par dar för morsan har lånat den så har inte suttit så mycket, men ska ta hem den nu ikväll ;D Idag har jag diskat undan och städat lite ;p

18 oktober

Sitter och lyssnar på julmusik... detta är inte bra.

Håller på att tvätta och städa här hemma efter helgen. Skulle på möte tidigare idag, men det blev inte så.

17 oktober, igen

Idag var ingen rolig dag. Mådde bra i morse är jag vakna, men nu mår jag lite illa. Varit och städat lokalen idag. Det var inge roligt, kladdig på golvet som fan överallt, och burkar som låg. Men nu är det fint, ska dit imorgon innan nyckeln ska lämnas tillbaka och torka golvet en gång till.

Sitter nu hos mamma och väntar på gomaten. Potatis och kött =) Senare blir det att börja skriva på mitt cv. Kommer nog inte bli lätt ;p Ska hem och se film sen, och bara dega. Det behövs.

17 oktober

sitter på golvet i vardagsrummet medans alla andra sover omkring mig. Kan bara inte sova så jag sitter tills jag blir trött. Kvällen började bra, men den slutade ganska tidigt och tråkigt, polisen och skit.. men annars var kvällen bra.. =) Imorgon blir det att städa lokalen.. och den ser för hemsk ut, så den behövs verkligen städas.. ;p annars blir de väl att bara ta det lugnt. =)

16 oktober

Sitter hemma nu och väntar på att jossan och linnea ska komma upp med pizza som vi ska äta till middag! :) Ikväll blir det fest i lokalen, eftersom hon fyllde år igår. ska dit och hålla koll på dom ;) haha...Igår var jag hos morsan och åt gomaten och drack lite öl och såg film.

15 oktober

Grattis lillasyster på din 16-års dag! Hoppas du får en bra dag/kväll!

Idag kommer dom och ska lägga nya lister i sovrummet och hallen. Sen är det klar, efter vattenskadan!
SKa tapetsera om i sovrummet, fast det blir lite senare. Vet inte än rikigt när.

Har lånat ut lägenheten till syster ikväll, hon skulle ha nån middag och så, så jag ska sova hos morsan, hela helgen egentligen. Dom skulle sova hos mig imorgon också! Så vi får se vad helgen har att bjuda på! =)




14 oktober

Jag ser det snöar, jag ser det snöar!

Ska åka på möte klockan tre, sen blir det hem och städa undan det sista, för imorgon ska syrran låna lägenheten eftersom hon fyller år!

13 oktober

Har nå grymt ont i naken, måste vara från att ja sov i soffan i helgen. Kommer inte sova i den nå mer ;p


Ska gå och diska bort efter middagen och sen plocka undan här hemma, har som inget att göra. Sov lite länge idag, for och handla till både mig och morsan och sen har jag bara suttit framför datorn typ. Sett lite tv också. Ska bara komma ihåg att se på hells kitchen klockan tio, som jag brurkar glömma.

Nu går kurre omkring framför datorn och vill mysa, så jag ska ta och gå.

11 oktober

Sitter och funderar på vad jag ska laga för mat. Vet inte rikigt vad jag är sugen på idag.

Idag var jag på möte på viva, hände väl inget speciellt. Fick veta att kursen som egentligen skulle börja idag, börjar förmodligen den första istället. Får man hoppas på de då så dom inte skuter upp det ännumer.

Ikväll håller jag på att tvätta, så ska strax gå ut dit igen. Har laddat ner tre filmer som jag ska böra se på också. Ska titta igenom pärmen med tapeter så jag kan bestämma vad jag ska ha i sovrummet så vi får tapetsera nån dag till veckan kankse.


8 oktober

Nu är golvmattan på plats, nu är det bara listorna som ska dit, fast innan dess så ska jag få nya tapeter i sovrummet, :) Ska bara lyckas bestämma vilka jag ska ha! Har haft morsan och benny på middag. Dom ska sova över här, dom har hjälpt mig att bära tillbaka möblerna. Blev en del öl och vin och ska väl snart gå och sova, ska upp klockan tio imorgon bitti, för ska med farsan ut till stugan.

7 oktober

Mår lite bättre idag, men inte helt hundra. Får hoppas det fortsäter på bättringsvägen.

Idag ska jag plocka undan lite här, för morsan och benny kommer lite senare idag och ska hjälpa mig med att bära ut möblerna från hallen och sovrummet eftersom dom kommer imorgon bitti och ska lägga lister och golvmatta, äntligen!


6 oktober, igen

Ikväll har jag legat i sängen mest. Legat under täcket och sett på tv och såg för en stund sedan huset vid sjön. Den finaste film ja vet. Jag gråter vid slutet varje gång.

Ska ligga här och vänta på att klockan ska bli 23.00 så NCIS börjar och sedan är det 2½män och dom vanliga serierna som går, om ja inte somnar. =)




6 oktober

Förkylningen är inte bättre. :/ Blivit lite sämre, plus att jag fårr mensverk på de.

Idag blir det bara lugnt. Ska sitta här ett tag och sedan sa jag se på en film innan jag ska se på Top Model.Har laddat ner the lake house som jag ska se. =)

Ikväll blir jag av med tvn som jag sålt. Skönt att slippa ha den stående i vardagsrummet. Nu är det bara den gamla soffan och soffbordet som jag vill bli av med.




5 oktober, igen

Ligger i sängen och sjukar ner mig. Har fått ont i magen nu också. Har legat och sett på bröllopsfotografen tidigare. Jag trodde den skulle vara annurlunda och bättre än vad den var, men den var helt okej. Har sökt efter några andra filmer men dom verkar inte finnas, och det stör jag mig på! =( Väntar nu på att the lake house ska komma hem. :)





5 oktober

Nu har jag äntligen fått tillbaka internet, efter mycket om och men. Och det var då på tiden. Har känt mig lite otanför och inte haft så mycket att göra ;p

Har gått och blivit sjuk. Förkyld, ont i halsen och snuva. :/ Men så går det då man inte klär sig ordentligt.
Nu är hösten verkligen här, bladen är gula och det blåser riktigt mycket ibland, speciellt inatt.

Snart ska jag gå och se på Top Model och sen tror jag att jag ska äta en tidig middag, har inte ätit nåt idag och börjar bli hungrig. Får se vad jag ska göra, parisare tror jag. Det lät gott! :)

2 oktober

Sitter hos Elle, passade på att sätta mig här medans hon ligger med lillan. Varit här hela dagen, lekt och busat med lillan och ätit gomaten, köttfärsås och spagetti! =) Ska hjälpa Elle lite senare att sortera kläderna hon ska ha med sig på loppisen imorgon.

Jag och morsan ska stå på loppisen imorgon, och jag hoppas vi säljer bra. Har en hel del saker jag vill bli av med nu, men det lär väl gå som vanligt ;p

På Måndag får jag förhoppningsvis tillbaka mitt internet. Börjar känna mig rastlös och utanför då man inte har det. Annars får vi väl ringa åt dom igen och höra varför det dröjer, har varit utan i en vecka nu :(

Och förhoppningsvis kommer dom i början av veckan och sätter lister och golvmattan i sovrummet och hallen. Måste bara bära ut möblerna därifrån först.

Nu ska jag vara snäll mot Elle och diska undan efter middagen!

RSS 2.0