27 juli

Nu var det ett jätte bra tag sedan jag skrev, men jag har varit ute i stugan för det mesta. Har inte heller haft nå internet, så det har inte gått att skriva då jag har varit hemma. men egentligen har det inte hänt så mycket heller. I lördags var mamma och Benny här, käkade middag och såg på film och drack lite och bara tog det lugnt. Igår var vi slö hela dagen, låg framför tv och såg film typ hela dagen. Men skönt var det. :)

Idag skulle jag egentligen ner på stan och boka bussbiljetter till stockholm med Elle och Carro, men det blir imorgon istället. Så idag ska ja passa på att städa lite, damsuga och torka golven. Sen ikväll blir det bara att vara hemma, kankse se nån film eller nåt.

Var föresten på bio förra veckan med Jossan, vi såg Harry Potter. Den var rikigt bra. Men det är ju alla andra också så. :)
Ska ut till stugan igen till veckan, beror på vad det ska bli för väder, bara det inte regnar, för nu vill ja ut och slippa stan ett tag. Det är rikigt skönt att fara dit och inte göra nånting alls.


19 juli

Just nu är jag på fest hos Johan... Har inget internett hemma, för jag är för det mesta i morsan stuga, så jag orkar inte ha internett hemma.... Åker ut på tisdag igen, men har inge pengar på telefon, så är det någon som vill få tag på mig så får ni ringa...

RSS 2.0