30 mars, igen

Ska gå och laga middag, funderar på om jag ska laga fiskbullar med potatis. Blir att se nåt till avsnitt av Lost och sedan känner jag att jag ska gå och sova. Varit uppe ett par timmar nu. ;p


30 mars

Har precis ätit lunch, blev lax och potatis idag. Mumma! Sov ingenting inatt, har ju som sovit sent på dagarna då jag varit hemma och varit sjuk, så jag kunde inte sova. Så jag låg och såg på Lost. ;D Blir att åka hem när jag slutar och göra en tidig kväll.


29 mars

Är hemma idag också, men ska gå imorgon. Känner att jag mår mycket bättre och jag hoppas det håller i sig så. Ska slå igång avsnittet av Big Brother från igår och sen ska jag hoppa in i duschen känner jag och ta mig en promenad ut till willys och sen en sväng till mamma för att hämta mina skor.


28 mars

Fortfarande sjuk, fortfarande hemma, fortfrande lika uttråkad. Ska lägga mig och se på söndagsfinalen av bb från igår, och sedan lär det bli ett par avsnitt av smallville. ;D

 


Mysigt

Sitter och dricker varmt the och har myst ner mig i sängen!

27 mars

Ligger i sängen och ska se på big brother.. har inte sett nåt avsnitt från veckan som gått. Ska gå och göra mig nån macka och varm choklad nu. Fortfarande förkyld.. Gör inte lika ont då jag ostar nu men.. och det är skönt. Men rösten låter fördjävlig!


EARTH HOUR


Ljusen är tända och lamporna är släckta. (Tänkte också vara lite extra duktig, så tv är avstäng och sladden till datorn är utdragen.) Nu ska jag lägga mig och se en film och gå och poppa popcorn.

26 mars, igen

Sitter och ser på Chasing liberty på kanal 5 medans jag väntar på att filmen letters to juliet ska komma ner. Har legat och sett på Dear John, en underbar film!

Hade det underbart ute i stugan. Sol och varmt, mycket snö dock men roligt att busa med Nova i snön.

Har gått och blivit förkyld. :/ Täppt i näsan är jag och har ont i halsen och har nästan ingen röst kvar. Jag orkar inte med det.

Tänkte lägga in lite bilder från idag, men det får jag göra sen när jag har fått bilderna.

26 mars

Håller på att göra mig klar. Elle och Alex kommer snart och hämtar mig, och då åker vioch handlar och sen åker vi ut till pappas stuga. Pappa möter oss där. Blir bra väder idag, så det ska bli skönt att få komma ut dit.




25 mars, igen

Har tänt ljus i hela lägenheten så nu är det mysigt här. Sitter och väntar på att lets dance ska börja igen, så man får veta vem som vinner hela skiten! ;D


25 mars

Såg precis att jossan har varit inne och skrivit, och gjort om min blogg. Tack jossan, fast som hon skrev, så får jag ta nå bättre och nyare kort som hon kan lägga in. Men det får duga tills vidare.

Sitter nu och ser på Prodjekt Runway, fast det är snart slut. Har fått tillbaka min dator iallfall, den är bättre, fast lite seg. Men virusen är borta, iallfall alla förutom en som inte gick att få bort iallfall.

Ikväll blir det bara lugnt, ska se på finalen av lets dance och det blir nån film efter det. Ska snart gå och göra mig nån mat tror jag, vet inte vad det blir. Insåg nyss att det var woffeldagen och hade velat ha vofflor, men det får bli en annan dag.


JOSEFINEN VAR HÄR

Har fifflat med Nadjas design och detta får ni nöja med än så länge! (ser ni ingen skillnad tryck då på f5). Headern ska definitivt ändras,+ komma mer i mitten men kom ej ihåg nu hur man gör, men eftersom Nadja vägrade bli fotat idag så tog jag någon gammal bild och skrev in någon random text. Aja adios // http://josefinthysell.blogg.se :)

22 mars, igen

Sitter hemma hos pappa och väntar på att dom ska komma hem, vilket dom borde göra snart. Hoppas på att dom bjuder på go middag idag ;)

Ska föresten be Jossan någon dag att hon ska få hjälpa mig med utseendet på min blogg. Hon som kan sånt, jag har ingen aning om hur man gör. Min är ju så tråkig, så något måste göras.

22 mars

Har precis ätit lunch och ska bara snabbkolla lite innan jag ska fortsätta jobba. Har fortfarande ingen dator, mamma verkar inte få till det, så vi måste nog lämna in den.

Ska börja jobba fram till elva på mitt andra jobb, där ja bara jobbar månanden ut, fem timmar alltså.. ;D Ska hem till pappa på middag sen när jag har slutat. Nova och Elle skulle visst också komma, så då får jag mysa med Nova lite ;D

21 mars

Sitter i datasalen och har precis ätit lunch. Ska snart gå och fortsätta arbeta en stund innan vi ska iväg på utbildningen vi har. Slutar tre idag, fast vill sluta tidigare idag. Har inte sovit nåt inatt och är jätte trött, skulle kunna somna nu om jag fick. Men det är ju inge ovanligt, det är ju mina söndagsnätter.

Ska förbi mamma en sväng innan jag far hem sen och kolla om hon har fixat till datorn, så jag kan ta hem den. Annars så blir det lugnt, sova hoppas ja på iallfall!





Var bara tvungen att lägga upp denna bilden, tyckte den var så söt!
Dock inte min katt men....


20 mars

Sitter hos mamma och väntar på maten. Det bir grillat idag. Riktigt gott och efterlängtat! :D Våren är verkligen på väg nu, och hoppas den forsätter.

Mon dator krånglar, vet inte vad det är för fel. Så fort jag går ut på internet kommer det upp att jag har fyra virus på datorn, och det går inte att göra något, inte ens trycka ner internet rutan, och måste stänga av datan via knappen. Enligt virus kontrollen så finns det inge virus på datorn. Mamma ska få kolla det där efeter maten, annars får vi lämna in den.




18 mars

Sitter och kollar runt på nätet lite och har nyss ätit lunch. Blev nå kött med potatis som morsan hade gjort! ;D
Inte sovit nå många timmar inatt och upp före tuppen klockan halv fem. Börjar känna tröttheten komma, speciellt nu när man har ätit också. Slutar klockan tre idag så då blir det att fara och små handla och sedan hem och ta det lugnt.


16 mars

Blev hemma idag också, fast imorgon ska jag fara.. orkar inte vara hemma mer. Har legat och sett klart andra säsongen av smallville nu och håller på att ladda ner trejde.

Ska snart gå och se vad jag har för mat i frysen och laga till nåt, känner att jag snart börjar bli hungrig. Ska lägga mig och se the last song medans jag äter också, en riktigt bra film! =)

15 mars

Fan vad jag hatar att vara kvinna ibland. Legat hemma med mens verk idag igen, fast nu känns det bättre. satsar på att fara imorgon så vi får se hur det blir om det inte blir lika dant som förut. Legat och sett på smallville hela dagen. Laddade ner säsong två igår och den är snart slut, så det blir att ladda hem nästa säsong. Jag bara älskar den serien!

Nu ser jag vad klockan är och jag ska gå isäng och försöka sova, klockan står på halv fem.




14 mars

Filmen igår var riktigt bra tycker jag. Både Elle och Carro grät vid några tillfällen och jag var nästan på väg. Längtar tills den kommer ut påp dvd, typ i april eller när det var. Synd bara att del 2 kommer i sommar, så långt i mellan tycker jag.

Idag är jag hemma och har ont i magen. Mens verk, fast mensen vill aldrig komma. Har inte haft den på flera månader, regelbunden som den alltid är. Så nu tycker jag den kan komma! Legat med värmedyna i natt och skönt var det.

Ska ta datorn till sängen och lägga mig och se på gårdagens big brother och sedan fortsätta se första säsongen av smallwille, måste bara komma ihåg vilket avsnitt jag var på, var ett tag sedan jag såg de.

13 mars

Håller på att plocka undan lite här hemma och ska snart hoppa in i duschen. Ska fara på bio senare med Elle och Carro och se på Harry Potter. Har inte lyckats sett den än så det är dags nu för den verkar ska sluta snart så. Hoppas på att den är bra, har hört ryckten av att den inte ska vara det, men vi får se. Jag brukar inte tycka lika dant som alla andra så ;p

Igår vann Eric Saade hela melodifestivalen. Det tycker jag han förtjänar och han är grym. Fast jag blev lite chockad över att Sanna Nielsen inte fick högre poäng, hennes låt var också riktigt bra.


12 mars

Idag har jag varit på ljusvisning i mammas lokal. Fanns mycket fint och jag köpte några ljus, inte billigt men bra kvalla, från partylight. (eller hur det stavas) haha.. Låg även och såg på pippi med nova ett tag och mös.

Snart ska jag gå och göra hamburgare till middag och klockan åtta blir det att mysa ner sig i soffan och se på finalen av melodifestivalen. Har mina favoriter så får se hur det går ikväll.


11 mars

Sitter och har precis ätit lunch, blev pannkaka, mumms. Ska strax gå och fortsätta jobba, slutar klockan tre idag! Skönt. Blir att fara förbi ICA innan jag åker hem och köpa nåt gott, det är ju helg. Idag blir det bara att vara hemma och ta det lugnt, se på Lets dance senare ikväll och lär väl bli någon film efter det också.

Imorse när ja vakna så hade det snöat, riktigt ordentliget.. gick nästan inte att gå, det hade kommit mycket snö. Hade skorna full med snö innan jag ens kom till busshållsplatsen. Jag trodde våren var på väg! :( Nu har dom som plogar vägar haft något att göra idag iallfall!



10 mars

Har fått ett halv tids jobb, eller det kan man ju inte kalla det egentligen.. vet inte vad man ska säga.. är tre timmar varje dag månaden ut, till att börja med. sen får vi se om det blir längre eller inte. Var där första dagen idag, gick väl ganska bra. Börjar sex och slutar nio, fast då går jag tillbaka till "skolan" och är det resten av dagen. Slutar tre om dagarna nu eftersom jag börjar så tidigt. Så nu är jag hemma runt halv fyra istället för fem.

Nu ska jag ta mig gofika och sätta mig och se gårdagens program av big brother. =)


7 mars

Har precis käkat lunch och har hamnat i mtkoma.. Har rast till kvart i elva och sen börjar vi igen. Fast nu är det inte så mycket att göra innan dom kommer och hämtar oss som jobbar nere på stan och kör oss till returbutiken för "skolan". Idag vet jag inte vad vi ska göra, men jag hoppas det blir nåt kul.

Sov jätte dåligt inatt så jag är jätte trött. Ska hem sen och lägga mig tidigt ikväll. Fast det blir väl som vanligt, att när man då tänker gå och lägga sig och vill sova så kan man inte. ;p


5 mars

Ska snart gå och städa lite och rensa lite gamla saker. Kan behövas det också ibland. ;p Ikväll blir det att se på melodifestivalan och bara ta det lugnt.

Var hos morsan igår på middag, lövbiff med pommes, rikigt gott. Såg lets dance och drack nå öl. ;D Riktigt trevligt.Var även på Soc möte igår, för jag ska ju få en ny kontaktperson. Hon var riktigt trevlig, ska hem till henne på tisdag och laga middag och lära känna varandra och sen ska vi bestämma om vi går ihop eller inte. Men det tror ja nog.


Hittade denna bild på Jossan blogg igår, var bara tvungen att lägga upp den. Jag och Jossan för fleera år sedan !




2 mars

Håller på att laga mat, blir korv och makaroner ikväll. Började se ett avsnitt av Big brother nyss, ska se ett till sen. Kan inte se det om kvällarna så det får bli på datorn, fast jag såg aldrig förra veckans avsnitt så det får bli dom nu så jag kommer ikapp :)

RSS 2.0