29 juni

Tror det är dissa nadja dagen idag,har inte fått tag i en ända person idag, varit tyst överallt. Så dagen har varit riktigt långtråkig och lång, så skönt att det bara är typ två timmar kvar tills sängen kallar så man får börja om imorgon! Mår för övrigt mycket bättre idag så tror febern är borta tack och lov!

28 juni

Veckan har gått fort, kanske för att jag varit hemma från första veckan på jobbet i tre dagar, och är fortfarande inte frisk! Ligger hemma och kurerar mig och hoppas på att förkylningen och febern ska gå över!

Har städat lite i lägenheten idag vilket behövdes men jag var helt slut efter det så tror inte det var en bra ide, men har sovit en stund iallafall och det var så skönt! Det blir bara lugnt resten av kvällen, tror jag ska slå på en film senare! :)

22 juni

Kom hem för en timme sedan och skönt var det. Borta bra men hemma bäst! Haft en riktigt trevlig och rolig midsommar och helg ute i stugan! (Bilder kommer sen när jag köpt en sladd till telefonen).

Ikväll blir det att duscha och bara slappa, känner att det behövs efter denna helg! Imorgon är det dags för sommarjobb, ska bli spännande och roligt!
 
 
 

18 juni

Var och handla i morse inför midsommar innan jag for iväg och hälsa på min praktikplats dit dom flyttat, eftersom jag ska sommarjobba där från måndag så vill jag ju se vart jag ska, och det var verkligen annurlunda än tidigare men mycket finare så det går nog bra!

Håller på att tvätta innan jag ska ta och packa ner allt som ska med till stugan, åker ut imorgon och spenderar hela helgen där! Hoppas bara det blir bättre väder och varmare än vad det är nu, för nu är det nästan så man kan tro det är höst! :)
 
 

16 juni

Haft en trevlig helg och nyss lämnat av vännen på tågstatonen, bara att packa för att snart bege mig till stugan tills imorgon. Blir skönt att komma ut, mysa med katten lite! 

14 juni

Vaknat för en stund sedan och strålande sol ute, fast det blåser och det hoppas jag försvinner!

Ska strax hoppa in i duschen och sedan bege mig på affärn en sväng innan jag ska till tågstation och hämta upp en kompis som stannar tills på måndag! Trevligt!

13 juni

Fredagen den 13e och inge hemskt har hänt! Kanske för att man inte tror på sånt längre!

Idag var det avslutning av mellansteget efter 10 månader med 30 veckors praktik. Kommer kännas konstigt att inte se folket varje vecka, men man får ordna så vi träffas och håller kontakten ändå!

Ledig nu en vecka, sen nästa måndag börjar jag sommarjobba i tre veckor på samma ställe jag var sist på i 10 veckor, vilket jag ser fram emot!

 

8 juni

Har nyss kommit hem från en varm och solig helg i stugan. Haft det riktigt trevligt, och blivit lite röd så får se om det övergår till brun eller om jag blir vit igen.

Ska snart hoppa in i duschen och packa upp och sedan blir det att övergå till vardag och skola imorgon och veckan. Sista veckan nu innan ledighet! Har även fått en mobiltelefon, med tutch som jag aldrig haft förut så ska sitta och pilla med den och se om jag klarar av den!

 

6 juni

Sveriges nationaldag, ingenting speciellt händer, tänk om vi hade som norge har, det skulle vara något!

Vakna nyss av att solen sken in genom fönstret och det var jätte varmt, har redan 23 grader på min balkong, hur ska dagen sluta? Igår kväll åska och regna det, vilket behövdes för att få bättre luft, varit kvaft nu i flera dagar.

Åker ut i stugan på ett tag över helgen vilket kommer blir jätte skönt! :)
 
 
 

4 juni

For ut en sväng till stugan ett par timmar när jag sluta, vilket var riktigt lugnt och skönt fast det var mulet, men varmt! Kurre har även han flyttat ut nu för sommaren dit, så nu är det tomt och tyst här hemma!

 
 

RSS 2.0