21 mars

Kom hem från krogen krogen på ålidhem för ett tag sedan. Hade jätte kul =) Har inte varit ute på lääänge, minns inte då ja va ute sist. =( Var med Carro och Thess. Det var gratis inträde ikväll också, om man hade skirvir VIP på en lapp ;) Vi lyckades sjunga ihop oss en gratisbiljett till nästa helg också så då blir det party :D

Imorgon blir det träning och middag hos farsan. Carro ska komma och se film med mig, twilight ett och två, köpte tvåan idag, och då sover hon över. =) Blir kul.

Annars vet jag inte vad som händer till veckan, träning tisdag och torsdag, sen får vi se =)
Jag ska iallfall gå och ta mig nån macka nu och mjölk så jag inte blir bakis imorgon, och se lets dance från i fredags. Läste på aftonbladet vem som åkte ut, var dumt gjort. Men kul att se danserna som dom dansar iallfall =)

13 mars - 10

Sitter och väntar på Elle och Carro. Dom skulle egentligen komma vid två, men domn kommer redan nu snart. Vi ska käka middag tillsammans och fixa oss inför festen ikväll senare idag. =) Hoppas på en grymt bra och trevlig kväll ikväll. Förmodligen blir det ingen träning imorgon om jag får säga hur jag tror jag mår imorgon efter ikväll ;)

Somnade igår med jätte ont i ryggen, halsen och nacken. Vaknade upp med det också. Jag förstår inte vad det är nu då. =( Får hoppas på att det går över snart.

I veckan har jag inge planer alls. Har inge pengar fören på torsdag, och det suger, så kan som inte göra så välddigt mycket. Får hoppas på att det är bra väder så man kan ta sig en promenad. =)


5 mars - 10

Idag har jag gått en promenad till willys och handlat lite. Var skönt att vara ute i det fina vädret, plusgrader ute, det älskar vi :) For förbi morsan också och hjälpte henne att baka bröd, och benny baka en sockerkaka som vi åt, men den blev inte den bästa man har ätit, ;) förlåt benny. :]

Ikväll ska jag bara vara hemma, ska se lets dance klockan åtta, och sen efter det blir det att se nån film. Ska nog fortsätta se blood diamond som jag började se igår. Har bara sett slutet på den filmen så jag vill se hela =)

Imorgon ska jag hem till Elle och Nova, Carro kommer också dit. Vi ska väl se på nån film eller nåt, får se vad vi gör. Ska mysa lite med Nova också, var ett tag sedan man träffade henne =(
Annars händer det inte så mkt i helgen, blir träning på söndag igen. Annars får vi se vart dagarna tar vägen.

Nu tror jag att jag ska gå och göra mig nån middag, börjar bli lite hungrig. Makaroner och bullens pilsnerkorv, mumma! =)


3 mars - 10

Jag har verkligen dålig upptatering här. Vet egentligen inte varför jag har en blogg då jag aldrig skriver i den. ;p

Idag har jag ute med morsan och benny en sväng. Vi var på rusta, jula expert och obs och gjorde av med pengar. =) Blev en massa filmer som vanligt, och sen lite små saker. Har städat köket och vardagsrummet idag. Tror aldrig köket har varit så här snyggt på läänge. Ska ta resten imorgon. Ska äta lunch med min kontaktperson imorgon ocks ja, det hade jag nästan glömt.

Ska köpa mig en ny soffa, för jag är less på den som jag har nu, för dynerna sitter inte fast så bra. Så jag är ute på blocket och kollar men dom har inga fina. Eller så är dom såå dyra. Var på kupan igår och hittade en rikigt fin men då var den redan köpt av en annan som inte hade hämtat den än. :( Vill också köpa nytt matbord och stolar.

Nu snart ska jag gå och se en av filmerna jag köpte idag. Har köpt så många nu den här månaden så jag har en del timmar att spendera framför tv. =)

Busmonster



Blogga om Busmonster - Få presentkort

Om man bloggar om busmonster.se får man ett
presentkort på 100kr som man kan använda i deras webbbutik.

RSS 2.0