26 December

Idag har jag varit hos farsan och ätit middag och öppnat julklappar från dom.

Jag fick Mp3 spelare som jag nyss har fyllt på med musik och försökt lista ut hur den fungerar, jag fick en elvisp, Tre filmer som jag aldrig har hört talas om, det ska bli spännande att se vad det är för filmer :) Bakformar, så nu är det bara att sätta igång och baka ;) och lite annat smått och gott. Just det, jag fick ju Buzz också. Och vem vill bli miljonär, men dom spelen var på engelska så Elle ska byta ut dom så det blir på svenska. Annars blir det inge kul. ;P

Har  städat lite nu ikväll, det behövdes men det är fortfarande inte fint här hemma. Ska fortsätta imorgon. Tror jag ska gå och sätta mig och se en film nu snart, måste bara koppla in DVD spelaren. Och hur jag nu ska lyckas med det, jag som är så teknisk av mig ;P HAHA.

25 December

Julen är nu över. Gårdagen var bra. Vaknade runt tio och åt julgröt till frukost. Öppnade lite paket och såg på ronja rövardotter. Åt sölen till lunch, så gott det var. Öppnade lite mer paket och sen var det bara att vänta till klockan tre då det var Kalle Anka. Man kan aldrig tröttna på det, för det är så bra. Middagen var underbart gott, åt inte så mycket för man blev fort mätt, så det finns at äta nu i flera dar efter ;D Fick besök av Elle och Nicklas som kom förbi och prata en stund. Öppnade sedan resten av julklapparna och såg på tomten är far till alla barnen, så bra den filmen är. ;D

I år fick jag en ny brödrost, eftersom min hade gott sönder, fick filmen sex and the city som jag inte har sett ännu, fick beckfilmer, örhängen, väggklocka, ljuskrona, lite småsaker som alltid behövs, singstarskiva, kalender för nästa år, och lite annat.

Ska fara till pappa imorgon och "fira jul" där, äta middagen och få julklappar. Alltid kul att fira på två ställen ;D
Nu är det bara att gå och längta till nyår. Fest hos mig och sen blir det stan, någon som är på? :)


              
Jag och syster               Min älskade katt                Kalle Anka Tittande

15 December

Sovmorgon imorse. Så grymt skönt eftersom jag inte kunde sova igår. :/  Måndag är en värd dag, bara två lektioner.
När ja kom hem runt kvart i ett så somnade jag, var så förbannat trött så det var skönt. Vaknade runt tre av att en kompis kom och ringde på dörren. Ska slå han nästa gång jag ser han, för jag ville sova längre. ;P
Jossan kom runt halv fyra och vi for på gymmet, jag satt bara där medans hon gjorde allt, för jag hadeverkligen ingen ork idag, det får bli en annan dag ;D Käkade middag hos morsan, potatis och korv ;D  For på OBS sen med morsan, kollade lite på en telefon som jag typ ska köpa efter jul och sen kollade vi lite på julklappar. HIttade flera saker jag ska köpa på torsdag då jag får pengar. Är ju som sagt tid nu att jag börjar, har bara köpt en julklapp än och det är drygt en vecka kvar. Känner stressen!




14 December

Helgen har gått så snabbt. Fredags så satt jag och lbin bara hemma hos mig och väntade på att tiden skulle gå så vi fick åka ner till SF.. Tog iallfall bussen halv elva efter mycket om och men, vi hann bara åka en hållplats och sen så satt vi fast i typ en kvart, busschaffören kunde inte köra nån stans, men till slut så kom vi framåt och va försenade till vasaplan.
Vi träffade Emelie, Sören och Johanna nere på stan och gick itllsammans till SF. Det var ruskigt mycket folk där. Dom visade tre filmer: Yesman, Allt flyter och någon annan film som jag inte vet namnet på. Fick också gratis popcorn, en läsk, macka,mjölk,äpple, godis, chips. :) Tog bussen kvart i åtta igår morse hem och somnade så fort jag la mig i sängen. Skönt var det iallfall kan jag ju lova,hade då varit uppe i nästan 25 timmar.

Igår vaknade jag och albin klockan fem. For hem till mamma och käkade och sen letade vi fest, men ingen skulle dricka så det slutade med att vi gick till obs och köpte godis och läsk och såg på film i stället.

Albin for hem idag vid tolv så jag har bara tagit det lugnt. Sett en film och nu håller jag på att städa och sen ska jag sätta mig ett tag och plugga. Det behövs.


12 December

Lucia på skolan idag. Var inget speciellt. Såg typ inget iofersig...
Var på yoga med klassen och käkade på eurasia också idag. Var rikigt mysigt :) Inte alltid man får göra sånt!
Har varit med Albin hela dagen annars, typ legat och halvsovit, men inte somnat. :/ jag som ville sova eftersom det blir att vara uppe hela natten eftersom vi ska på lucia movie night på SF inatt. Kommer nog bli jobbigt men sånt får man ta, bara och åka hem och sova sen imorgon bitti.

Ska se Idol ikväll och se vem av dom som vinner, inte sett så mycket av det men av det lilla jag har sett så tycker jag inte att dom två som är i finalen nu ska vara där. Min favorit åkte ut för ett par gånger sedan :/

Hoppas bara bussarna har börjat gått nu så man tar sig ner på stan sen, annars vet jag inte hur vi ska ta oss dit. DÅ blir det problem :/

11 December

Redovisning idag då, gick väl sådär. Var inte så jätte bra förberädd men men..... Annars har dagen gått snabbt. Håller på att städa lägenheten nu, för det såg ut som hej kom och hjälp mig efter i veckan. Tur att albin var här så när jag var i skolan så hade han diskat då jag kom hem, han är en snäll liten grabb (:
Ikväll blir det att plugga. Rapporten ska in imorgon, har haft två månader på mig att göra klart den och jag väntar i sista stund.

Imorgon blir det Yoga och äta på rasturang med klassen. Taggen där! :) Sen på kvällen blir det lucia movie night på Sf hela natten. Det blir att sova under dagen så man inte somnar där. Det vore inte så lyckat.

10 December

Försov mig idag, hade bara två lektioner så jag orkade inte fara till skolan. For ner på stan med Albin och handla lite. Köpte en julklapp till mamma och sen hittade jag två tröjor på rea som jag köpte. Var också på SF och hämtade biljetterna till på fredag, då det är Lucia Move Night. Taggad! :)

Ikväll blir det att städa för här ser det för hemskt ut och sen blir det att se på två filmer som albin köpte, med chips och cola, mumma! :) Sen blir det också att plugga lite, har redovisning imorgon.

   

3 December

Känner att det var ett tag sedan jag skrev något här. Men jag har typ inte orken längre.

Veckan har varit bra. Varit i skolan hela tiden, på alla lektioner. Känner mig duktig :) Söndag natt så sov jag ingenting, var uppe hela natten och gick och la mig vid ett på måndagen då jag kom hem från skolan. Var ruskigt trött, och skönt var det att sova kan jag säga. Har lovat mig själv att aldrig vara vaken en hel natt igen, men det håller jag inte. Kan jag inte sova så är det ingen ide att sova vid tre, för då tar jag mig aldrig upp i tid. så lika bra att vara vaken ;D

Idag sov jag när jag kom hem, var skönt. Skulle egentligen ha städat här hemma, men det blev icket så, så det blir att göra det ikväll istället.

Har precis bokat biljetter till Lucia Movie Nigth på Sf nästa fredag. Ska bli kul. Fick inte dom platserna vi ville ha, men det duger med dom vi har, och det är bara att sätta sig där man vill sen då folk börjar dra sig därifrån när det börjar bli morgon. :)



 


RSS 2.0