16 maj

Idag är det städ och tvätt-dag. Skönt att göra bort allt på en och samma dag. :)

15 maj

Följde med mamma och benny ut till stugan i onsdags och kom hem idag. For hem igår en snabbis för att ge kurre mat för han följde inte med. Det var rikigt härligt där ute. Idag hade vi 35 grader varmt på altan och det var rikigt varmt. Låg för det mesta inne i soffan och löste korsord. Igårkväll och i förrgår åska blixtrade det. Och sen efteråt kom regnet. Och vi har plåttak och så det verkligen hördeas att det regnade. Vi satt ute igår innan det började regna och kollade på blixtrarna, var en bit bort så det var mysigt. :)

Vi har för det mesta bara legat ute i solen och tagit det lugnt, iallfall jag :) Jag har fått solexem eller vad fan det nu är :( Fast det börjar försvinna nu, tror jag. Eller det syns inte lika mycket iallfall. Jag är röd prickig på händerna och på halsen och bröstkorgen. Jag har sett för hemsk ut.

Just nu sitter jag här och gör ingenting alls. Såg på sommarkrysset tidigare ikväll, gjorde mig ett eget och satt och försökte lista ut vad det var för ord dom sökte, det sista klarade jag ut iallfall ;)  Jag ska väl gå och se en film eller se klart vintergatan, är på avsnitt 31 så jag har kommit en bit, är 13 avnitt kvar. Så jag har några till att se, men det är bra. :) Kommer inte ihåg så mycket av det när man såg det när det gick så det är roligt att se igen. :)



Åskväder på g!











11 maj

Sitter här och lyssnar på musik och funderar på om jag ska gå och ta och göra mig nå fika och gå och lägga mig i sängen och se om det är nå bra på tvn och försöka sova. Det låter som en bra ide tycker jag, sängen låter mycket lockande. :)

Idag har jag inte gjort nå speciellt mycket. Bara varit hemma. Sett lite på vintergatan 5a och vikt tvätt och så :)
Imorgon ska jag ut till stugan med morsan, det kommer någon som ska koppla på elen till oss. Hoppas bara det är bra väder, så kan man sitta i solen en stund :) Sen får vi se vad som händer, just de. Måste åka och handla lite också, har inge mjölk och bröd hemma. Så det får jag inte glömma. Annars har jag inga planer till veckan. Tar liksom dag för dag ;)







10 maj

Sitter här och funderar på vad jag ska göra. Jag är inte trött, jag orkar inte se nån film. Jag har typ spring i benen.

10 maj

Håller på att tvätta, ska snart gå ut och stoppa in den sista tvätten i torktumlaren. :) Har också diskat och städat idag igen. :)

Lördags kvällen slutatde inte som planerat. Vi grillade och hade en förfest hos Elle. Det var rikigt kul :) Vi fick skjuts till krogen krogen på ålidhem av robban och vi var där en timme eller nåt sånt. Vi for på olles och försökte ta oss in där. Men vi kom inte in som ja nästan anade för att alla va under tjogo men inte ja. Fast Elle och Carro ha varit där mycket förut, men inte då tydligen. Vi for tillbaka på krogen krogen, men då va va tvungna att betala oss in för att "gatis" antreen var bara till elva. Och v försökte säga till vakten att vi hade varit där förut den kvällen, och var till och med en som jobbade där som kände igen oss, men det gick inte. Så vi åkte hem till Elle och tänkte forsätta festa där, men då blev carro som hon blev, så ambulansen kom och dom stannade länge så va som dålig stämningen efter de så ja gick och la mig, fast klockan va ju ändå halv tre så :)

Igår var ja inte bakis, tror nog de va för att ja slutade dricka så tidigt och att ja nästan inte blev full, men det va skönt. Följde med mamma och elin till stugan och jag och elin krattade hela gården, och de va jobbigt, för de va inte lite löv heller :O Elin hade med sig sin hund som kuta omkring och hade jätte roligt där ute. :)

Jag började se på youtube, sommarlovsprogrammet för 2000, vintergatan 5a. Det är rikigt bra ;)
Såg tolv avsnitt igår, och ska forsätta se mer ikväll. :)
Hittade också julkalendern mysteriet på greveholm som ja ska se efter ja ha sett klart vintergatan. Jag vet att det är inte det bästa sättet att se på, men ja vill inte ladda ner filmer på min dator, och det funkar att se på youtube ändå så :)








8 maj

Sitter hos Elle och väntar på Jossan. Vi ska grilla och sen blir det förfest innan vi drar ut på krogen :)
Hoppas det blir en bra kväll ikväll. :)

Igår var jag hos mamma och vi grilla och drack lite. Elle och Carro kom dit ett tag. Vi satt och spela kort och pratade. Imorgon ska ja följa med ut till stugan över dagen, om det är bra väder så ja hoppas ja inte är så himla bakis. :)




6 maj

Imorse var jag på två möten, eller på ena skrev ja in mig på jobbsupport och sen skrev jag in mig på arbetsförmedlingen. Morsan kom på lunch och var här till fyra.:) Jag har städat lite, känns som att jag gör det varje dag, men det spelar ingen roll, gör inget om dagarna ändå så ;p

I helgen blir jag bara hemma vad jag vet. Morsan och Benny kankse kommer hit på middag på lördag. Annars vet ja inte vad jag ska göra. Blir nog bara att ta det lugnt och se film och så :) Har inte så mycket pengar att spendera heller så.

Ska cykla  och möta Jossan på konsum på haga, och sen ska vi ta oss en tur. Hon ska sova här inatt så det blir film sen :D 



3 maj

Idag är det rikigt härligt väder ute. :) skönt är väl de.

Imorse var jag på möte, tog typ en halv timme. kändes lite onödgt. Sa typ samma saker som i torsdags, menmen. Hoppas det börja hända saker nu då. Hoppas jag får nå jobb eller praktik nu till sommaren. Skulle vara jätte skönt. :)
Nu sitter jag hos Elle. Vi har nyss käka lunch. Hon ligger nu med Nova och försöker få henne att sova. Sen ska vi ut och leka i lekplatsen lite. :)

Ikväll blir det att fara på ersäng och kolla på dansuppvisning som jossan och hennes klass har. Efter det så ska vi fara och gymma. :) Har inte tränat på flera veckor nu så det är nog dags att jag tar itur med det nu :)
Idag och en månad framåt har jag och Elle börjat med att tävla vem som går ner mest i vikt. Så vi har väkt oss så det blir att ut och röra på sig nu varje dag och äta duktigt. Så jag måste vända tillbaka på dygnet så jag inte är vaken på natten och sover långt in på dagen. Men jag har ju tagit mig upp tidigt nu ett par dar, så det ska nog gå.
Den som förlorar tävlingen ska bjuda den andre på inträde och resan till trästock som vi har planerat att åka till i sommr. :) Annars om vi inte åker så blir det väl en fylla här hemma eller nåt sånt så det blir nog bra. Är sjukt taggad, jag ska vinna!! :D


RSS 2.0