27 februari

Nu är lägenheten städat och helgfin! Så nu förtjänar jag en stund i soffan framför tv innan det är dags för nå mat! :)

26 februari

Har nyss kommit hem, var och storhandla efter praktiken så nu har jag mat för ett år känns det som! Har precis packat upp allt på sin rätta plats och ska lägga mig och vila en stund framför tv.

Senare blir det att ta sig en promenad till mor en sväng på lite fika och träffa dom!

23 februari, igen

Sitter och ser på avslutningscermonin från os på tv. Riktigt häftigt att se allt dom gör och hur dom fått till allt! Skönt också att os är över nu så man har nåt annat att se på än sport hela tiden ;p hihi!

23 februari

Har myst ner mig i soffan framför hockeyn. Hade ju hoppats att vi skulle vinna, men det loppet är nog kört. En period kvar och kanada leder med 2-0. Inte bra, inte bra!

Blir att fortsätta mysa i soffan resten av kvällen för att orka tá mig upp på praktiken imorgon, så blir någon film ikväll.

22 februari

Idag är en jobbig dag efter gårdagen, men det är det värt. Blir sängläge och en massa cola hela dagen, bästa kuren mot bakishet!

Var som sagt hos morsan igår med alla syskonen och respektive. åt gomaten, vi spelade några spel och hade det trevligt. Kom hem runt halv fyra, så är rätt trött idag!

18 februari

Veckan har inte börjat bra. Krångel igår morse så jag tog mig inte till jobbet, försov mig imorse så blev en timme sen. Blir till att komma i tid imorgon!

Har donat på här hemma under dagen. Diskat undan och städa lite och torkat av golven. Blir nu till att vila resten av dagen och slå på någon film.

17 februari

Sitter och tittar på hus och drömmer mig bort. Tänk om man hade råd att köpa hus. En vacker dag kanske man har det! 

16 februari

Varit hos syster idag och firat min systerdotter som fyller 5år idag. Hon har blivit så stor! Grattis ännu en gång!
Det blir till att laga sig nån mat strax och sedan bara ligga framför tv hela kvällen och slöa känner jag att min kropp vill tills det är dags att sova.


15 februari

Har nyss kommit ut från duschen och ska gå och göra mig klar och även äta middag innan en kompis kommer hit och vi ska titta på hockey, melodifestivalen och dricka öl! Blir trevligt det!


12 februari

Var på möte idag klockan nio efter praktiken. Det gick fort och bra. Fick sedan lunch besök utan av morsan en stund. Vi fixade även ut två skåp på internet som jag ska sälja iväg så jag kan köpa nya, så får se när jag blir av med dom.

Har nyss ätit middag och legat och sett en film och ska snart gå och lägga mig i sängen för att sova, är ganska trött!

11 februari

Haft en lugn och skön dag idag med. Kom hem från praktiken nio imorse, Har sovit en stund under dagen och sett på tv. Ska lägga mig i sängen nu och se på simpsons innan jag ska sova för att ta mig upp imorgon och hoppas att jag inte försover mig igen.

10 februari

Idag har det varit en relativt lugn dag. Kom hem från praktiken tjugo över åtta typ. Sov en stund runt lunch, har sett lite på tv och nu har jag nyss diskat bort och ska ta och vika tvätten från igår innan jag ska gå och lägga mig för en ny dag imorgon!

8 februari

Snart är det dags för herrarnas första skidskytte tävling i OS! Nu hoppas vi att det går bra för dom! :)

Ikväll kommer en kompis förbi och vi ska dricka lite öl, se på melodifestivalen och bara umgås! Blir trevligt då jag legat hemma i två veckor men nu är jag frisk! :)

4 februari

Mår bättre idag, tror febern är borta. Men inte förkylningen, sitter och dricker varm saft nu för halsen, vilket är gott! Blir till att se någon film senare och göra allt för att bli frisk för nu är jag less!

1 februari

Jag som var så glad i veckan då jag blev frisk efter att ha legat sjuk hela förra veckan, men då jag gick jag blev sjuk igår så mina planer för i helgen försvann.

Vakna av att jag hade feber och huvveverk och hosta och ont i halsen ont i kroppen. Ligger mest och sover hela tiden för har ingen ork att ens kliva upp ur sängen. Får väl hoppas det går över snart!

RSS 2.0